Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj, milego dniaCałusy dla Wszystkich Lejdis
Zobacz załącznik 256300
MARY-BETH- dziekuje...wspieram męża jak mge a On wyplakal swoje w sobote-plakal w glos...Mam nadzieję, że odpoczniesz trochę, zapracowana kobieto. A Twój mąż faktycznie potrzebuje chyba tego wyciszenia. Jest facetem, to wiadomo, że nie będzie płakał, ale emocje w nim siedzą... Dobrze, że ma taką dobrą żonę jak Ty przy sobie... Przesyłam Wam pozdrowienia i życzenia spokoju.
Sol - dobrze, że się już wyjaśniło z tym trollem. Nawet nie wiedziałam, że to cholerstwo może na takie fora włazić, szczerze mówiąc. Mało się ogólnie znam.
Nika - dzięki! I dobrej nocki!
Tymczasem zmykam bo jakaś padnięta jestem... Dobranoc - miłych znów życzę Wam wszystkim!
TONYA- radzi sobie b musi...dziekuje,zepytasz,najciezej bedzie w piatek..Tez nie dam rady nadrobić wszystkiego, mam nadzieję, że z Wisienką i jej aniołkiem wszsytko ok. No i trzeba trzymać kciuki za Bunię :-):-):-) Fajnie by było jakby codziennie wieści o fasolkach przychodziły, od razu poziom nadziei mi sie podnosi...
Mama a jak wy się trzymacie? Twój mężuś jakoś sobie radzi?
JAEWA-DZIEKUJE Ci za te zdjecie-nacieszylam oczy!!!!!przepiekne-a to statnie-mąż ma talent!!!!!!!Mama napisalas zeby wklejac to wklejam
Zycze Wam wszystkim pieknego dnia, ja wlasnie wstalam i jem sniadanko ;-) Do potem ;-)
![]()
![]()
![]()
![]()
EWELINA- w 19 d.c. @ to moze po @ odwiedz ginek...kurcze jak te organizmy wariuja!!Dzień Dobry Kobiałeczki...
Wpadłam tylko pożyczyć Wam miłego dnia...
U mnie dziś ciąg dalszy załamki...do tego doszły nerwy, bo właśnie dostałam @, a to jest 19 d.c. !!! Więc najprawdopodobniej wszystko mi się rozwaliło...po prostu czarne chmury nade mną wiszą...ech..
Buziaki dla każdej z Was :***
Bunia, przytulam kochana, strasznie mi przykro, ale kochana pomyśl w ten sposób, znów czekają Cię cudowne...przemiłe...najwspanialsze na świecie... przytulanki !!!! Może to jeszcze nie Twój czas...ale pamiętaj po złych chwilach, zawsze przychodzą te dobre i tego z całego serducha Ci życzę :***
Będzie dobrze...
LORELAIN- dzieki ,ze we mnie wierzysz...Bunia w następnym cyklu będziesz już marcóweczką z mama i MArylką!!!
NAGAPALMA- to nie jest forum w forum-u gory na pasku masz GRUPY-kliknij tam i zobaczysz ile jest grup-kazda moze sobie taka grupe zalozyc....my nie robimy nic nadzwyczajnego...Hm ....
No to jak tak, to ja też dwa słowa dołoże. A dlaczego jest jeszcze jakies jedno zamknięte forum, nie rozumiem. Jest to forum po co jeszcze jedno ?! Forum w forum ? Czyli plotkowanie za plecami ? Nie rozumiem ? Nie wiem co to za sprawa z motylkiem, ale wychodzi na to, że pewna grupa osób tutaj prześwitla inne osoby ? czy ja cos zle zrozumiałam ? Kurde!