Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja trzymam kciuki z drugiej polkuliA teraz zdubluję posta żeby zacząć pisanie bez przeszłości
Dziewczyne trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&& żeby moja fasolinka rosła i żeby mi wróciły objawy.![]()
Masz racje dziewczyny nie powinny sie klocic bo juz nie bedzie tak milo jak bylo!
Wczoraj dostalam telefon z przedszkola katolickiego.Synek dostal miejsce i bedzie chodzil od wrzesnia z czego sie ciesze bo przynajmniej tam sie wyszaleje:-) Od domu mam doslownie 5 minut ,poza tym w przyszlym roku nie bede miala problemow aby dostal sie do szkoly katolickiej ktora jest jedna z najlepszych w mojej okolicy .Normalnie ciesze sie jakbym w totka wygrala,W piatek idziemy na zebranie informacyjnie i wszystkiego sie dowiem
A teraz zdubluję posta żeby zacząć pisanie bez przeszłości
Dziewczyne trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&& żeby moja fasolinka rosła i żeby mi wróciły objawy.

kto pierwszy rzucił oskarżenie i kto podjudzał i prowokował ja juz nic w temacie nie będę pisać i nikogo oczerniać bo bez winy tez nie jestemIWONKA- tak jest rodzimy w marcu i tego sie trzymamy-i rodzi z nami bunia i marylka i pralinka i....i kto jeszcze??????????????????mamo no to w marcu rodzimy trzymam mocno kciuki aby się udało nam