Badylinka
Fanka BB :)
Marylka Hmmm terapeutycznie pooglądać mówisz... może ja też tak zacznę chodzić do sklepów i terapeutycznie oglądać....
a czy ta terapia działa na zasianie fasoliny?
Bo jak tak to ja mogę zacząć spać w Smyku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marylka Hmmm terapeutycznie pooglądać mówisz... może ja też tak zacznę chodzić do sklepów i terapeutycznie oglądać....
Cześć dziewczyny!mary - heloł pracoholiczko
ale jak było ogólnie? Poopowiadaj coś!
EDIT:
no i nic nie opowiedziała...
zbieram się do spania bo już mi nos na klawier opada
Jest nieźle, jeszcze się sporo musiałam pytać szefowej o asortyment, ale to był 1. dzień. Mam jeszcze 3 dni, gdzie moge pytać itp., a w nast. piątek będę miała zmianę sama w sklepie... 

A jak tam u Ciebie? Mam nadzieję, że wszystko dobrze. BADYLINKA- dobrea czy ta terapia działa na zasianie fasoliny?
Bo jak tak to ja mogę zacząć spać w Smyku![]()

dzialania zaczynany za kilka dni
:-)dzis mam 5 d.c. a Ty jak dalaś rade wczoraj podzialac???;-)

Hihihi!BADYLINKA- dobre
MARY-BETH- jeszcze raz gratuluje pracy-bedzie si-obcykasz sie z asrotymentem;-)
a co do Clo to tak -pierwsza tabletke juz polknelam i licze ,ze obudzi jajnikidzialania zaczynany za kilka dni
:-)dzis mam 5 d.c. a Ty jak dalaś rade wczoraj podzialac???;-)
my konczymy kawe z Tomkiem ,lecimy do ogrodniczego kupić kwiata dla kumpla i na 14.30 meldujemy sie u Niego-takze ja sie pozegnam...bede wieczorkiem![]()

A no daliśmy radę podziałać, mimo, że oboje zmęczeni.