Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja byłam rano u lekarza i potwierdził na 97% ciąże bo macica rozpulchniona i kazal przyjsc na 13:00 na usg to już powie na 100%, mam nadzieję, że potwierdzi.
MAJUSIA- witam i ciesze sie z Toba ze ciaza praktycznie potwierdzonaJa byłam rano u lekarza i potwierdził na 97% ciąże bo macica rozpulchniona i kazal przyjsc na 13:00 na usg to już powie na 100%, mam nadzieję, że potwierdzi.

i czekamy na wiesci po 13.00;-)
ale jeszcze troche-minie 12 tydzien i objawy jak reka odjal ustapia a teraz lez,spij ile mozesz i potrzebujesz

;-)witam Cie!!EWELINA- nadrobisz bo to pewnie gora 12 stron bo weekend nie byl pracowity w posty;-)witam Cie!!

... co teraz czytasz?Witam dziękujmy i nawzajemWitam się...
Życzę milutkiego dnia...uśmiechu sporo i nadziei na lepsze "jutro" :-)![]()
Witaj Badylinkoagnieszka - witaj![]()
Witaj mama dziękuję i jakby co dam znaćAGNIESZKA- piekne miejsce ,zycze milego zwiedzania i jak &&&&&&& beda potrzebne to pisz-potrzymamy;-)
Lor dziękujęCześc.... mam nowinę, już o 8:10 zadzwoniono do mnie, że dostałam tą pracę! :-)... oni pracują od 8 do 16 no to chyba już wcześniej się na mnie zdecydowali, zaczynam od czwartku, a dzisiaj muszę pojechać po skierowanie na badania lekarskie.
Aga - fajne fajne, super wycieczka się szykuje![]()