• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SERGEEVNA- uuuuuuuuuuuaaa!!! to napewno bolalo!!3000:eek::szok:wspolczuje i zycze,zeby juz sie nie psul;-)

ZIZI- witam i zgadza sie -w okresie plodnym co 2 dni-tak tez zalecal mi moj gin;-)

reklama
Siema wszystkim!
Majusia - super, że ciąża prawie potwierdzona, daj znać jak tam USG!!! :-)
Lorelain - gratuluję pracy! :tak::tak:
Mama - cześć słonko! :-)
Monia - przykro mi z powodu @, ale nie poddawaj się! Ściskam!
Bunia, Marylka, Sorbek, Ewelinka, Sergeevna, Zizi, Agnieszka.kk, Zapmarta, Agatek, Kama i wszystkie dziewczyny - cześć! :-)

Hej Dziewczyny!!!
Dzisiaj tylko będę podpatrywać, bo poniedziałkowo mam trochę pracy....
A poza tym to jedyna dobra rada na poczęcie fasolinki to przytulanki co dwa dni, tak??
Wstyd się przyznać, ale w tym miesiącu miałam tylko jedno przytulanko (coś mi się zrobiło ostatnio i nie mam ochoty) i nie sądzę aby to jedno nam zapewniło dzidziusia:zawstydzona/y:

Kochana, oczywiście częstotliwość zwiększa szanse, ale powiem Ci, że to nie reguła. A może nóż-widelec, ten jeden raz będzie strzałem w dziesiątkę?! ;-)

Bunia, Marylka, Sorbek, Ewelinka, Sergeevna, Zizi, Agnieszka.kk, Zapmarta, Agatek, Kama i wszystkie dziewczyny - cześć! :-)

Cześć Słońce ;-):-):-)

Marcepanek, główka do góry kochana!!!! Nie funduj dzidzi smutków....

Marcepanek co się dzieje??

SERGEEVNA - wiem coś na temat psucia się autka w UK wrrrr, kupiliśmy i na początku ciągle się psuło a my zieloni jeśli chodzi o wszystko - bo to pierwsze tygodnie były...
I też pamiętam ichsze kwoty:wściekła/y:

Lor - jeszcze raz gratki:) Widać że jestes w cenie u pracodawców:-) SUPER:)

dziewczynki mam prośbę.
Sprzedajemy przyczepę na allegro. Mogłybyście policytować?? Cena minimalna to 5300 więc spokojnie do 5 tys możecie licytować - i tak nie muszę sprzedawać skoro minimalna to 5300...
Bardzo mi zależy żeby ją wkońcu sprzedać i trochę ludzi się interesuje bo juz dostałam z 10 meili z pytaniami o zdjecia... I fajnieby było jakby coś się ruszylo w licytacji:)

Elddis, 2-3 osobowa (1087591546) - Aukcje internetowe Allegro
Jeśli nie to spoko:) A jeśli możecie to z góry dziękuję:)

MARCEPANEK- wyzal sie -co sie dzieje???
MARY-BETH- jak tam wyspana??jakie plany na dzis??
EWELINKA- pranie wstawione,kapusta pokrojona??;-)moje wlasnie sie wypralo i zaczynam rozwieszac

Nie wiem co ze sobą zrobić czemu muszę mieć takiego pecha czemu ja...tak bardzo zależy mi by mieć drugą dzidzie ,a po raz kolejny się nie udało...

ewelina28 mój aniołek 22.05.2010r
[*]6tc. pofrunął do nieba ...

Kochana, przepraszam, wnioskowałam po Twoim suwaczku, że jestes w ciąży (?)
Kochana, pomyśl w ten sposób...Twój Aniołek pofrunął do nieba, bo tam był potrzebny, miał jakąś misję do spełnienia, ale patrzy na Ciebie i co widzi? Zasmutaną mamusię? Bądź silna...wierz, że jutro będzie lepszy dzień, że Twój Aniołek każdego dnia jest przy Tobie i Cię wspiera* i na pewno kocha*
Głowa do góry...zaufaj iskierce nadziei...

EWELINKA- pranie wstawione,kapusta pokrojona??;-)moje wlasnie sie wypralo i zaczynam rozwieszac

Jeszcze się pierze...kapustka się dusi...ciasto drożdżowe zagniecione - rośnie :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ech zapomniałam o nim...dziś to już ponad 10tygodni by było...:-(
Dostałam krwawienia w sobotę 22.05 więc do lekarza od razu tam najpierw zrobili test potem Gin mnie zbadał i stwierdzili ,że jest OK że mam się nie martwić. Na drugi dzień sccan a tu nie ma dziecka najpierw zewnętrzny potem wewnętrzny...dla pewności badanie krwi. Na trzeci dzień skrzepy zaczęły wychodzić i miałam już pewność. Ale tego pierwszego dnia w szpitalu widziałam taką małą kulkę 1cm pokazałam ,ale nawet nie spojrzeli tylko do kosza wyrzucili. To był KOSZMAR.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry