agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Agnes przepraszam że spytam ale ile mąż zarabia i ile wynosi was spłata kredytu za mieszkanie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie pracowałam bo mi rozwiązali umowę stażową w ciąży i od tamtej pory nie mam ani zasiłku ani nic i jakoś dajemy radę a tylko M zarabia
Karola rośnie i nawet do prywatnego przedszkola chodzi, też mamy raty kredytu na mieszkanie do tego dwa inne kredyty a mimo wsyztsko się da - trzeba się tylko naprawdę dobrze zorganizować. Teraz rodzice nam pomagają w wykończeniówce bo chcemy meble nowe kupić ale starcza nam jakoś od pierwszego do pierwszego i z czystym sumieniem zdecydowaliśmy się na drugie 
Niestety w tym cyklu mi sie nie udalo bo wlasnie dostalam @.Cos mi sie pomieszalo z ta @.W zeszlym miesiacu mialam 27dc a w tym 26:-(.Nic sie nie martwie tylko zaraz ide robic nowu suwaczek i zaczynamy odliczanie od nowa