Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiecie co -moze jestem inna,ale mnie ten film jakos nie smieszy,facet ktory bije kobiete to dla mnie nie facet,Ona mu dala takiego klasycznego policzka nie bylo w tym sily a on ja normalnie walna a wiadomo,ze ma wiecej sily .wspolczuje babce. a gdyby taka sytuacja spotkala nasze mamy:-( nie wiem moze za powazna jestem...
...rozumiem,każdy ma prawo na swoje zdanie.wiecie co -moze jestem inna,ale mnie ten film jakos nie smieszy,facet ktory bije kobiete to dla mnie nie facet,Ona mu dala takiego klasycznego policzka nie bylo w tym sily a on ja normalnie walna a wiadomo,ze ma wiecej sily .wspolczuje babce. a gdyby taka sytuacja spotkala nasze mamy:-( nie wiem moze za powazna jestem...

agnieszka.kk: faktycznie głos jest nie potrzeby ale babka niezła najpierw mu wlała a potem ryczy ale widać że miała ochote sie zemścić jeszcze, no policjant prawie opanowanymasakra ogólnie

Dokładnie...A wiecie że jedna z zasad mówi że dopuki policjantowi czapka z głowy nie spadnie to go dotknąć nie można

miłego spacerkuu mnie pięknie świeci słonko więc czas na spacerek ,moja mała w szkole , mężulek w pracy , a ja na mały spacerek ruszam do siostry zobacze co nowego ma w swojm sklepie i jaktam ruch u niej , ( ma sklep z ciuchami ) nawet fajny i nie drogi
mój siedzi w pracy i też ma niezły ubaw z kumplami bo mu wysłałam link
weźcie mnie stąd pogońcie. Miałam iść sprzątać, a zamiast tego to dzwoniłam po uzbezpieczycielach i wybrałam nowego do autka![]()
;-)to się nazywa uzależnienie od bb;-)

nie dość że znalazłam tańszego ubezpieczyciela, to w dodatku z większą opcją niż poprzedni