reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama05 w takim razie czekam na fotkę;-)
Ja tak samo spałam całą noc i już jestem po kawie i myślę o kolejnej...

No i chatka już troszkę ogarnięta:tak:

reklama
ja tez juz sporo zrobilam i tak jak napisalam taki obiadek robie-ziemniaki juz wstawilam i groszek z marchewka sie dusza:tak:zapach piekny. zawsze daje obiad synkowi przed drzemka,wiec akurat zje i o 13 do spania. mam nadzieje,ze zdjecie uda sie wstawic,ale to kolo 18 jak Tom wroci z pracy.

ja tez jestem dzis tak zmulona ze szok...a na robienie obiadu jak zawsze nie mam motywacji, bo sama jedna go jem i zazwyczaj robie z polproduktow lub cos na szybko, lub zmamiast obiadu slodycze zre :) zaraz chyba bedzie kolejna kawa... synek nie cce zasnac ale wstal w sumie po 9 dzis... wiec ma energie :)

kawusia zrobiona, a do tego moja uuuuluuuuubiona princeska carmelove- dosłownie uzależniłam się od tej pyszności:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wypiję i idę dalej działać:tak:

ja wlasnie pije kawe i najchetniej poszla bym spac razem z Domisiem-w tym samym czasie,ale jak pospie w dzien to potem w nocy sie mecze:sorry:a dzis u nas bardzo wieje-zaluje,ze pod kurtke nie dalam Zuzi bluzy:-(choc zyje nadzieja,ze w taka pogode nie wyjda na spacer:no:nie wiem co bede robic jak synek bedzie spal,laski gdzies pouciekaly a w domu niechce mi sie zajecia szukac,choc u nas w sypialni musze troche w szafie poprzekladac:sorry:

JOSEPHINE-NIE WIEM CZY DOBRZE MYSLE O tej Twojej kreacji o ktorej rano pisalas,ale moze pod ta tunike jakis fajny cienki golfik w pastelowym kolorze i w takim samym odcieniu rajstopy,moze jakies fajne korale do tego lub broszka,albo dlugie kolczyki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05: no jak nie ma przycisku off to chociaz pałze mogli by wmontować co nie ? :):):) wiem głupi żart:-D
ja pocieszałam właśnie koleżanke na gg ze studiów, masakra, ma taką wredną matke nie wiem jak ona w tym domu wytrzymuje:no:

ja myślałam że to tylko ja jakaś taka "wczorajsza" jestem i nic mi sie nieche wiecie że nawet połowy kawy nie wypiłam jeszcze :( chyba pojde zaraz jednak po ta rozpuszczalną
zimnu u nas dziś i malo ludzi przez to :angry::wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tez spadam,wlece pozniej,zaraz klade Malego i chyba wezme sie za pozadki w szafie na gorze,takze narka:-D

mama dzieki za rade :) chyba zmotywuje sie zeby zrobic i wgrac fotki i pozniej wysle, ale na maila, bo tu nietsety wstawic nie umiem. albo w moim albumie na bb!
ja dopieor kawe zrobilam bo wczesniej jednak sie zmotywowalam i poszlam zrobic sobie placki ziemniaczane. ledwo sie ruszam a jeszcze 6 zostalo !!!!!!!! :) doze rodzinna zrobilam hehe :)
maly jeszcze spi!!!! az nie do wiary, bo juz ponad godzine a on normalnie 30-40min
albo mu sie chorobsko wykluwa jakie, albo ta pogoda tez go zmulila....

reklama
Cześć, jak już zdążyłam nadrobić to co naskrobałyście, to pouciekałyście...
wrednoty jedne:-D, ale fakt faktem dzień i ja mam do bani. Karol znów ząbkuje i wczorsajszy dzień i cała noc do kitu totalnie. Dziś nie lepiej. Bez przeciwbólowych się nie obejdzie.

Ja w pracy, męczę się jak cholera, zaraz zmykam na kawkę.
ewcia, a rozpuszczasz sobie carmelove jak na tej reklamie ;-):-) ? nie próbowałem tego jeszcze.

josephine, sweterek super, teraz takie modne i mama dobrze ci radzi, albo fajny golfik pod to albo t-shirt i bedzie git.

suknia śliczna, ja miałam podobny dół (chyba to się fala nazywa) i na weselichu wszystko mi poobrywali. mama czekam na fotki. Swoje też wstawię, ale z domu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry