reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No to powróciłam:-D:-D

Zapmarta nie zdążam robić jak na reklamie, bo jak tylko otworzę, to już
princeski nie ma:zawstydzona/y::zawstydzona/y: no czasami zamoczę w kawusi:-p

Maryla86 wózek atlantic2009 bardzo mi się podoba ( szaro-seledynowy) i nasz Synuś miał mieć taki:-(:-(
Ciuszki śliczne:tak: tak bardzo bym już chciała cosik takiego kupować...:-(

No i wszystkie poszły...

Ostatnia edycja:
reklama
EWCIA-witam Cie,wiem,ze jet Ci ciezko bo o ile na tym forum sa dziewczyny ktore poronily(miedzy innymi ja)to zadna nie byla w Twoje sytuacji i tylko domyslam sie jak bardzo to oboje przezyliscie:-( ale wierze,ze wkrotce wszystkie bedziemy chodzily z brzuszkami i szczesliwie urodzimy o czasie nasze malenstwa:happy: a ja nidgzie nie moge kupic tej princeski:sorry:

EWCIA-witam Cie,wiem,ze jet Ci ciezko bo o ile na tym forum sa dziewczyny ktore poronily(miedzy innymi ja)to zadna nie byla w Twoje sytuacji i tylko domyslam sie jak bardzo to oboje przezyliscie:-( ale wierze,ze wkrotce wszystkie bedziemy chodzily z brzuszkami i szczesliwie urodzimy o czasie nasze malenstwa:happy: a ja nidgzie nie moge kupic tej princeski:sorry:

Kochana mam taką nadzieję, że o czasie, i jeszcze taką, że już nigdy więcej nie będę musiała załatwiać pogrzebu własnemu dziecku. Jeden raz wystarczy i o jeden za dużo...

A u nas wszędzie princeski są:-p:-p

looo jezu... ale mi nakombinowalyscie juz sie gubie... :) problem w tym ze ja nie mam wyczucia stylistycznego, albo gustu porsciej mowiac ;)
znaczy moze niektore ciuchy sa ok, ale nie wiem z czym je polaczyc, nie widze takich rzeczy... wiec najlepiej mi kupowac gotowce z manekina, a jak juz kupie 1 -2 rzeczy i mam cos innego sama dobrac lub z mojej szafy dolozyc do masakra
dlatego ci sie anwet mama pytalam o tego styliste
na dodatek nie mam 1 okreslonego stylu : typu miejski, bcbg, sportowy, sexy
wiec z kazdego po trochu no i pozniej faktycznie ciezko sie normalnie ubrac, kombinowc miedzy zestawami...

właśnie wyszła ode mnie przyjaciółka bo wpadła na kawkę :)
a za godzinkę idę do przedszkola po małego:)
spać mi się chce strasznie...kurcze gdyby nie to że mnie odesłali to bym była wyspana :eek:

ja juz nawet nie mam sily oisac jaka jestem padnieta......a moze my wszystkie w ciazy jestesmy,ze takie zmeczone i senne;-):tak::-D

Witam !! Najpierw się przywitam i lecę czytać:-):-) Ja dzisiaj od rana w kuchni:-):-) Coś mnie na gołąbki wzięło dzisiaj i już prawie są gotowe;-);-) Kończą się dusić:-D:-D A jedzonka będzie na parę razy bo jak już robić to więcej ale od czego są zamrażalki:-):-)
hejka
Wyobraźcie sobie że wstałam o 3.30,przygotowałam się i pojechałam do pracy a tu zonk,odesłali prawie wszystkich :szok::angry: chciałyśmy z dziewczynami iść na miasto na zakupy aby odstresować się ale było niestety za wcześnie tak więc dziś kolejny wolny dzień.
Właśnie skończyliśmy jeść z mężem śniadanie,mam trochę roboty w domu ale będę do was zaglądała:)
No po prostu masakra!! Wogóle nie liczą się z pracownikiem. Najgorsze to to że trzeba się było obudzić i iść z domu tak ranooo:crazy::crazy: Współczuje!!!
ewcia3004 no to w sumie tak jak i mi:-):-) Ale ja ciekawa jestem czy się nie zmieni to jak sprawdzi stan blizny choć w sumie ładnie się zarosłam i nic nie pobolewa więc jestem dobrej myśli:-D:-D
Marylka czasami cuda się zdarzają:-):-):-)

reklama
Witam !! Najpierw się przywitam i lecę czytać:-):-) Ja dzisiaj od rana w kuchni:-):-) Coś mnie na gołąbki wzięło dzisiaj i już prawie są gotowe;-);-) Kończą się dusić:-D:-D A jedzonka będzie na parę razy bo jak już robić to więcej ale od czego są zamrażalki:-):-)

No po prostu masakra!! Wogóle nie liczą się z pracownikiem. Najgorsze to to że trzeba się było obudzić i iść z domu tak ranooo:crazy::crazy: Współczuje!!!

Dziękuję Ci i potwierdzam wcale nie liczą się z pracownikami ehhh :sorry:
A gołąbeczki mniami mniami pycha:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry