reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SERGEEVNA- witam Cie bo chyba jeszcze nie mialysmy okazji sie przywitac,domyslam sie,ze bylas na forum,dlugo Cie nie bylo i wrocilas ,tak???????? EWUNIA-dokladni ,drugie Twoje dziecko nie bedzie zamiast ani na pocieszenie po Maciusiu-ja tez spotykalam sie z takimi tekstami i myslalam wtedy-jak masz mowic takie rzeczy to lepiej nie mow nic-jak ktos probowal mnie pocieszyc....

reklama
właśnie dostałam telefon z agencji i jutro idę do pracy na rano,także znowu czeka mnie pobudka o 3.30 ale jak mnie cofną to przejdę się do biura i uduszę :angry:

AGNIESZKA- no zycze,zeby jutro byl normalny dzien w pracy-ze jak dojedziesz to popracujesz:tak:

mam taką nadzieję bo tu nie chodzi o te pieniądze ale o fakt że muszę rano wstawać i iść przez centrum gdzie łazi pełno lumpów...
Dziś jak dzwonił gościu z agencji to powiedziałam mu że mnie wrócili a on mnie przepraszał i tłumaczył się że był problem z maszynami...tosz bym go tak trzepnęła no :angry::angry::angry:

no wlasnie-kobiety meldowac sie:tak::-D MARYLA- jak sie skonczyl dzien:confused:sprzedalas jeszcze jakas grubsza rzecz:confused:

Dziewczyny jak u mnie zimno brrr,byłam wyrzucić śmieci,pogoda okropna,pada deszcz,masakra :confused2:
Alan właśnie wcina kolacyjkę,za chwilę go umyję i będzie oglądał bajki a potem ja skoczę pod prysznic aby się orzeźwić bo mnie muli na maksa no i nie długo spać:)

witam wszystkie!tak sobie pisałam z mamą05 na innym wątku i chciałąbym do Was dołączyć,o ile mogę oczywiście.napiszę trochę o sobie : mam 3-letnią córcię,staraliśmy się o nią niedługo,bo już ok 2,5 m-ca po odstawieniu tabletek zaszłąm w ciążę.teraz jest trudniej,odstawiłam tabletki w czerwcu,@ długo się normowała,a jak się już ucieszyłam,to poszłąm na usg i mam wielotorbielowatość jajników,prawy do kitu,a z lewym troszkę lepiej.lekarz kazał czekać do wakacji ,a potem laparoskopia.jutro idę właśnie do niego,żeby to przyspieszyć,bo od 2 m-cy zamiast @ są plamienia i wątpię,żeby jakieś jajko mi wyskoczyło.
no i to tyle;).
trzymam kciuki za Nas wszystkie,oby się udało;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry