Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no moja też wróciła ze szkoły i chora ,leży jęczy . okropnieewcia ja też z tych bardzo wzruszających i wytrzymałam tylko początek...
idę robić kolację i poprzytulać małą,bo znów ją gorączka bierze;(.rozchorowała mi się bidula i juz dwie nocki nie spałam,tak mi kaszle,ehhh...
jak dam radę,to zajrzę później![]()

BIBINKA-mysle,ze powinien Ci zrobic usg na tej wizycie,zeby zobaczyc co z jajnikami i jak sprawa wyglada z torbielami...zobaczymy jutro. ja tez mam ginek.na kase chorych,trafilam do Niego po poronieniu i tez dobrze mi poprowadzil 2 ciaze i mialam skierowanie na wszystkie badania i prawie nakazdej wizycie usg,chocby krotkie i nie zamienie Go na zadnego innego!!!!!!!! ja teraz w marcu tez bede szla w 11 d.cyklu bo ginek.chce zobaczyc czy wogole mam owulacje-ja mam 25 dniowe cykle.dzięki mama05)).dam znać jutro,jak wrócę od lekarza,mam nadzieję,że trochę mi nastrój poprawi.jutro mam 11 dzień cyklu,więc jakieś usg by się przydało,żeby zobaczyć czy wogóle coś się w tych moich jajnikach dzieje.podejrzewam,że mi nie zrobi,bo zawsze dużo kobitek ma do przyjęcia.chodzę państwowo,bo bardzo fajny lekarz i pierwszą ciążę mi dobrze prowadził,ale niestety aparat do usg ma w innym pokoju i trzeba się umawiać...
hejka-czytalam,ale tak z grubsza-jutro doczytam bo dzis Domi latal jakby red bula wypij a ja taka zmulona caly dzien bylam,ale jutro doczytam.mama -czytałaś te artykuły .nawet ciekawe
ja wywnioskowałam, że o chorych
ale mimo wszystko mi wpadła w serducho

Dlaczego tak jak kiedyś nie do pomyślenia była panna z dzieckiem, tak obecnie nie do pomyślenia jest CHCIEĆ i MIEĆ dziecko np. w moim wieku? (mam 22 lata).
Kurcze, myślę o tym już od dłuższego czasu...
:-( Ehh, nie mam w rodzinie chyba nikogo, kto by zrozumiał mnie "z całym tym moim instynktem"... :-(