reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Fajnie, fajnie :-)
Też już bym w końcu chciała być po ślubie i być w ciąży i się Wam tutaj pochwalić :zawstydzona/y:
Nie potrafię się doczekać wspólnego mieszkania razem, bliższego dojazdu do pracy i w ogóle
Agnieszka
, trzymam kciukasy aby z tą pracą nie wyszło tak jak dziś :-(

Jeszcze trochę i będziesz się chwalić zobaczysz:)
I mam nadzieje ze jutro sobie troszkę popracuję:)
Dziękuję:)

reklama
mamuski przyszle i obecne-ja lece spac bo caly ten dzisiejszy dzien mnie wymeczyl-ta pogoda,to cisnienie...niech ten dzien juz sie skonczy:baffled::growl: bo zaczne gryzc:laugh2:Zuza spi od 19 a Domi zasypia. maz oczywiscie oglada sport:sorry: dobranoc -jutro Was nadrobie z kawka po sniadanku.:tak:

Jeszcze trochę i będziesz się chwalić zobaczysz:)
I mam nadzieje ze jutro sobie troszkę popracuję:)
Dziękuję:)

Ok, nie ma za co :-)
Ja to mam urwanie głowy z mamuśką. Dziś chodziła i się zastanawiała czemu po mnie jeszcze z pracy nie zadzwonili :-) Chyba wydaje się jej, że strasznie długo siedzę w tym domu :rofl2: a ja ją uświadomiłam, że taki przepis teraz wszedł i muszę dlużej w domu siedzieć miedzy umowami :cool: a i nie mówiłam, że mnie wcale jeszcze na liście nie ma w pracy marcowej :-) Niech wciąż ma nadzieję, że może zadzwonią jeszcze w lutym :rofl2:
Bardziej się ona tym przejmuje chyba niż ja :rofl2: Wybyczę się za wszystkie czasy przynajmniej :-D:-D:-D:-D

mamuski przyszle i obecne-ja lece spac bo caly ten dzisiejszy dzien mnie wymeczyl-ta pogoda,to cisnienie...niech ten dzien juz sie skonczy:baffled::growl: bo zaczne gryzc:laugh2:Zuza spi od 19 a Domi zasypia. maz oczywiscie oglada sport:sorry: dobranoc -jutro Was nadrobie z kawka po sniadanku.:tak:

Ok, to dobranoc :-)
Fajne masz te dzieci jak Ci tak wczesnie idą spać :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dobry wieczór jednym, dobranoc drugim:-)

Karol mi ząbkuje, ma stan podgorączkowy, kupa za kupą i wszystko jest na nie !!!
Ciężki dzień za mną...

Ja wyszłam za mąż podobnie jak Krzysia, w wieku 24 lat. Po ośmiu latach doszliśmy do wniosku, że tego chcemy. Nie myśleliśmy od razu o dziecku, najpierw potrzebowaliśmy pewnej stabilizacji, bycia we dwoje. Później przeprowadzka na większe M i decyzja o dzidziusiu zapadła.
Dziś jest z nami Karol (który miał być jeden, bo sądziłam, że tego chcę), ale macierzyństwo to fajna sprawa i będziemy się starać o rodzeństwo dla niego.

dobry wieczór jednym, dobranoc drugim:-)

Karol mi ząbkuje, ma stan podgorączkowy, kupa za kupą i wszystko jest na nie !!!
Ciężki dzień za mną...

Ja wyszłam za mąż podobnie jak Krzysia, w wieku 24 lat. Po ośmiu latach doszliśmy do wniosku, że tego chcemy. Nie myśleliśmy od razu o dziecku, najpierw potrzebowaliśmy pewnej stabilizacji, bycia we dwoje. Później przeprowadzka na większe M i decyzja o dzidziusiu zapadła.
Dziś jest z nami Karol (który miał być jeden, bo sądziłam, że tego chcę), ale macierzyństwo to fajna sprawa i będziemy się starać o rodzeństwo dla niego.

Witaj ;-)
A nam stuknie jak bedziemy brać ślub prawie 4 i pół roczku bycia razem i już od kilku miesięcy namiętnie myślimy o właśnym dziecku. Pracę obydwoje mamy, więc nie będzie problemu z kasą i do tego własne M co tez jest uważam dużym plusem, bo przynajmniej bedziemy mieli gdzie mieszkać po ślubie :-)
Teraz nie pozostaje tylko nic innego jak tylko czekać na ślub i rozpocząć staranka :rofl2:
Pewnie - żeby Karolkowi nie było smutno to musicie się postarać o rodzeństwo. Strasznie mi się podoba nieduża różnica wieku między dziećmi

przepraszam dziewczyny ze sie nie odzywalam ale moj mnie "podsiadl na chwile" na necie i tak mu zeszlo do teraz... wogole nerwa mam strasznego na niego...:wściekła/y:

przepraszam dziewczyny ze sie nie odzywalam ale moj mnie "podsiadl na chwile" na necie i tak mu zeszlo do teraz... wogole nerwa mam strasznego na niego...:wściekła/y:

Na szczęście ja nie mam problemu z dzieleniem się kompem :-)
co tam się dzieje, kochana? Czemu Cię denerwuje? :-(
Ach te choooopy :rofl2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry