maryla86
Fanka BB :)
witam się z rana , i witam nowe staraczki 
czekOOladowa: zapraszamy do namiętnego pisania
sergeevna: może być tak że Te zaręczyny bedą szybciej niż Ci sie zdaje a potem cała reszta to już jak lawina zdażeń będzie
zobaczysz
mój K przyszedł do pracy do mnie i powiedział że idzie kupić skarpetki i jakoś tak dziwnie oglądał moje palce no ale co tam przyszedł a ja gdzie masz te skarpety a on klęknoł ludzie przez okienko patrzą a on mówi tak przy ludziach mi nie odmówisz a kwiaty czekają w domu bo byś się domyśliła i zadał to magiczne pytanie
taki świr może to nie były mega romatyczne oświadczyny ale tak się cieszylam że wogule były że cały dzień usmiechałam się od ucha do ucha aż mnie twarz bolała 

sorka dziewczynki że mało mnie wczoraj było ale miałam dostawe smoków i butelek i klienci wpadali po jakieś pierdułki i tak jakoś mi zeszło
Julia gdzie jesteś???? co sie dzieje?? tylko sie nam nie załamuj!!
mama05 a Ty gdzie Domino jeszcze Ci komputerka nie włączył??
czekOOladowa: zapraszamy do namiętnego pisania
sergeevna: może być tak że Te zaręczyny bedą szybciej niż Ci sie zdaje a potem cała reszta to już jak lawina zdażeń będzie
mój K przyszedł do pracy do mnie i powiedział że idzie kupić skarpetki i jakoś tak dziwnie oglądał moje palce no ale co tam przyszedł a ja gdzie masz te skarpety a on klęknoł ludzie przez okienko patrzą a on mówi tak przy ludziach mi nie odmówisz a kwiaty czekają w domu bo byś się domyśliła i zadał to magiczne pytanie
sorka dziewczynki że mało mnie wczoraj było ale miałam dostawe smoków i butelek i klienci wpadali po jakieś pierdułki i tak jakoś mi zeszło
mam nadzieje ze z małym to nic poważnego i że szybko wyjdą mu te zębiska i nie będzie już biedaczek cierpiałWitam się dziewczynki, pustki tu dziś jakieś???
ja miałam koleją noc do kitu, Karol gorączkował, a od dziś już dwie rzadkie kupy zaliczone, więc zapisałam go do lekarza. Cały czas chce na ręce. Teraz śpi, choć to o tej godzinie nie podobne do niego...
witaj czekoladowa i koniecznie napisz coś więcej o sobie.
Julia gdzie jesteś???? co sie dzieje?? tylko sie nam nie załamuj!!
mama05 a Ty gdzie Domino jeszcze Ci komputerka nie włączył??
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dlaczego tak jak kiedyś nie do pomyślenia była panna z dzieckiem, tak obecnie nie do pomyślenia jest CHCIEĆ i MIEĆ dziecko np. w moim wieku? (mam 22 lata).
Kurcze, myślę o tym już od dłuższego czasu...
no,ale juz jestem. ZAPMARTA-wtam i nie zazdroszcze nocki a sprobuj podac Mu czopki Viburcol N to sa czopki hemeopatyczne-uspokajaja,usmiezaja goraczke i dzialaja przeciwbolowo,smarj Mu dziasla tymi zelami co lagodza bol-no nie ma bata dzieci roznie przechodza zabkowanie:-(moja Zuza wogole nie dala odczuc,ze wychodza zeby,spala cala noc,tylko zadka kupk i zab a Domis to juz bardziej "cierpial" chociaz nocki byly OK,ale slinil sie i na noc dawalam Mu te czopki o ktorych Ci napisalam i smarowalam tymi zelami i wlasnie tydz.temu wyszedl Mu ostatni zab-ma 20
fajnie jest nas wiecej to juz zupelnie nie ma mawy o nudzie

MARYLA-jak tam masz ta kawe????ja wlasnie zrobilam swieza i czekam na Ciebie