reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
halo jestem i ja :) musze sie wam pochwalic ze wreszcie po 2 mieciacach i 11 dniach dostalam @ :ninja2: dobrze bo juz sie bardzo martwilam mama palec ok a mieszka sie super tylko nad restauracja wiec zapachy sa moj m mowi ze ciagle glodny bedzie. co do wszych staranek pewnie probujcie mysle ze skoro z 2 wam sie udalo w taki sposob to i z 3 sie uda :) josephineto fajnie macie z ta tesciowka moja przyszla jest ok raz mielismy taka nie mila sytuacje ale tez moj m zalatwil sprawe az sie zdziwilam ze taki byl zdecydowany i w ogole bo to raczej typ nie wtracajacy sie szukajacy jedynie spokoju hihi i od tamtej pory jest naprawde super mysle ze bylo to spowodowane tym ze ona byla zazdrosna to jej 1 synus wylulany to wiecie:)

Ostatnia edycja:
reklama
moje drogie-wrocilam z 2-godzinnego spaceru:tak:pogoda REWELACJA-w sam raz na spacer z dzieckiem-slonko,nie wieje,ptaszki spiewaja-normalnie zyc sie chce:-D:-D:-D:-Dspotkalam sasiadki,dzieci jezdzily na sankach,zucaly sie sniezkami-Domi caly uchachany,az nie chcialo sie do domku wracac. a teraz zameldowalam sie i biore sie za obiad:sorry:dzis ja mam cucki w sosie smietanowo-serowym(tp znaczy taki mam plan-zobaczymy czy wyjdzie:-)) ASIUASIU-to ciesze sie,ze u Was wszystko sie uklada-jeszcze 5 tyg i slub:laugh2: BABINKA- czekamy na wiesci po ginek:tak: PYSIA888 i MAMA99-witam,witam;-)

hej miałam kilku klientów i nie miałam jak zajrzeć a tu pyk dwie strony do nadrobienia :)
bibinka: no nie wiem czy jestem obrotna ale staram się w każdym bądź razie :):)
asia gratuluje @ i fajnie że do nas zajrzałaś

hej miałam kilku klientów i nie miałam jak zajrzeć a tu pyk dwie strony do nadrobienia :)
bibinka: no nie wiem czy jestem obrotna ale staram się w każdym bądź razie :):)
asia gratuluje @ i fajnie że do nas zajrzałaś
kochana jestes:) opowiem ci o naszych zareczynach wiec moj ksiaze haha zabral mnie na weekend do dublina i w pokoju hotelowym bral prysznic wyskoczyl z lazienki w bokserkach uklakl i zapytal myslalam ze umre ze smiechu hihihi tez malo romantyczne ale smiesznie bylo w 100% jego styl

DZIEWCZYNY CZYTALYSCIE TEN TEMAT NA STARACZKACH "JAK DLUGO BEDZIEMY JESZCZE CZEKAC" POCZYTAJCIE ciekawe ile takich jeszcze na bb zenada

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Asia nie czytałam zaraz zobacze co tam wypisują dziewczyny :)

no to obie nie mamy romatycznych wspomnień widze :) no ale co takich juz mamy tych chłopów :):) ale i tak byłam szczęśliwa w ten dzien :) choć nie powiem wyobrażałm sobie inną scenerie :):):-D

Asia nie czytałam zaraz zobacze co tam wypisują dziewczyny :)

no to obie nie mamy romatycznych wspomnień widze :) no ale co takich juz mamy tych chłopów :):) ale i tak byłam szczęśliwa w ten dzien :) choć nie powiem wyobrażałm sobie inną scenerie :):):-D

ja tez ale coz juz ich nie zmienimy a skoro ich wybralysmy to nam to odpowiada prawda:rofl2: mi bez tych jego glupawek bylo by nudno odkad go znam jest taki smieszek a znam go dlugo bo nie wiem czy wspominalam w Polsce mieszkamy w 1 bloku ja na 3 pietrze on na 6 razem do podstawowki chodzilismy ale wtedy to sie nie lubilismy dopiero w liceum sie polubilismy hihi znajomi o nim mowia ze tak to cichy siedzi nic nie mowi ale jak juz cos powie to wszyscy pekaja ze smiechu :-)

ASIUASIU-zenada,jak widzialas bylam tam wczesniej i swoje napisalam.:no::no::wściekła/y:co za laska,chyba ma ze soba problem...

ASIUASIU-zenada,jak widzialas bylam tam wczesniej i swoje napisalam.:no::no::wściekła/y:co za laska,chyba ma ze soba problem...

tak widzialam wiesz co naprawde brak slow i to juz druga ktora dziewczyny znalazly i o ktorej ja czytalam tez chciala wyludzic ubrania i potem jak ludzie maja sobie pomagac jak takie bezczelne babska sa potem na allegro wystawi i juz ma kase a biedne dziewczyny ktore naprawde potrzebuja pozniej ponosza konsekwencje tego jak zachowaly sie takie .... nie bede sie wyrazac

Asiu tak jak mówisz wiedziałyśmy co kogo brałyśmy :):)

ale masakra , ludzie to maja tupet, ja bym w zyciu nie wpadła na taki pomysła nie no MASAKRA :no::no::no: tu jakieś leczenie chyba potrzebne :):) dobrze że my nie jesteśmy takie

reklama
Asiu tak jak mówisz wiedziałyśmy co kogo brałyśmy :):)

ale masakra , ludzie to maja tupet, ja bym w zyciu nie wpadła na taki pomysła nie no MASAKRA :no::no::no: tu jakieś leczenie chyba potrzebne :):) dobrze że my nie jesteśmy takie
no na szczescie nie ale wiesz potem sie zastanawiasz czy aby napewno te dziewczyny ktorych losem ty sie przejmujesz pisza prawde nawet nie koniecznie wiesz jesli chodzi o pomoc materialna tylko o inne sprawy jak np ze nie moze zajsc w ciaze czy cos innego ty sie przejmujesz dajesz rady a tu potem sie okazuje np ze sa to jakies chore psychicznie osoby ktore bawia sie twoim kosztem masakra

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry