asiuasiu1
Fanka BB :)
halo jestem i ja
musze sie wam pochwalic ze wreszcie po 2 mieciacach i 11 dniach dostalam @
dobrze bo juz sie bardzo martwilam mama palec ok a mieszka sie super tylko nad restauracja wiec zapachy sa moj m mowi ze ciagle glodny bedzie. co do wszych staranek pewnie probujcie mysle ze skoro z 2 wam sie udalo w taki sposob to i z 3 sie uda
josephineto fajnie macie z ta tesciowka moja przyszla jest ok raz mielismy taka nie mila sytuacje ale tez moj m zalatwil sprawe az sie zdziwilam ze taki byl zdecydowany i w ogole bo to raczej typ nie wtracajacy sie szukajacy jedynie spokoju hihi i od tamtej pory jest naprawde super mysle ze bylo to spowodowane tym ze ona byla zazdrosna to jej 1 synus wylulany to wiecie
dobrze bo juz sie bardzo martwilam mama palec ok a mieszka sie super tylko nad restauracja wiec zapachy sa moj m mowi ze ciagle glodny bedzie. co do wszych staranek pewnie probujcie mysle ze skoro z 2 wam sie udalo w taki sposob to i z 3 sie uda
Ostatnia edycja:
pogoda REWELACJA-w sam raz na spacer z dzieckiem-slonko,nie wieje,ptaszki spiewaja-normalnie zyc sie chce
dzis ja mam cucki w sosie smietanowo-serowym(tp znaczy taki mam plan-zobaczymy czy wyjdzie:-)) ASIUASIU-to ciesze sie,ze u Was wszystko sie uklada-jeszcze 5 tyg i slub
BABINKA- czekamy na wiesci po ginek
mi bez tych jego glupawek bylo by nudno odkad go znam jest taki smieszek a znam go dlugo bo nie wiem czy wspominalam w Polsce mieszkamy w 1 bloku ja na 3 pietrze on na 6 razem do podstawowki chodzilismy ale wtedy to sie nie lubilismy dopiero w liceum sie polubilismy hihi znajomi o nim mowia ze tak to cichy siedzi nic nie mowi ale jak juz cos powie to wszyscy pekaja ze smiechu :-)
co za laska,chyba ma ze soba problem...