reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asiu ja tez poprosze jednego kebaba tylko na ostro poprosze i dobrze zawiń żeby nie schlodniał:-D:-D jestem taka słaba:zawstydzona/y:ale walcze walcze..... nadal walcze ale patrze przez okno a tu 3 budki z fast fudem sie na mnie patrzą i jedna ulotka z lady ale ja nadal walcze:-):-):-)
wlasnie beda na ostro mialam czekac na mojego m ale nie wiem czy dam rade przez ciebie :PP to wpadaj do nas na kebaba:))

moj avatar speszjal for ju Marylko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
nie no walcze z soba jak niewiem teraz to bardziej na kebaba mam ochote dzięki Asi :):) ale cykam sie bo bym musiała sklep na 4 minuty zamknąć a jak przyjdzie jakiś szejk na zakupy ??

MARYLA-a jak przyjdzie szejk po zakupy a Ty umrzesz z glodu to tez nie pohandlujesz:no::-Dwywies kartke ZARAZ WRACAM i lec.....

ASIUASIU-szybko Ci poszlo znalezienie,ja sie nie znam za bardzo na tych komputerowych sprawach:confused2:wiem tyle ile mi potrzebne a o reszte pytam mojego chlopczyka:-D:tak:

ASIUASIU-szybko Ci poszlo znalezienie,ja sie nie znam za bardzo na tych komputerowych sprawach:confused2:wiem tyle ile mi potrzebne a o reszte pytam mojego chlopczyka:-D:tak:

to jest zdjecie prywatnego gloda mojego m :-) jak jest glodny to przychodzi z nim do mnie i juz wszystko jasne :)) ja tez z komputerem to nie bardzo :)

avatar super, z tym szejkiem żeby poczekał to mało sie nie posikałam , dobrze że pampersy pod ręką ):):):):):):) czekam do 15:30 jak mi nie przejdzie to będzie ZARAZ WRACAM :):)

reklama
ASIUASI- dobreeee ;))))))))))))))))))) to sobie znalazl sposob:tak::-D dziewczynki jade po moja corcie i do piekarni-jestem za pol godzinki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry