reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
teraz mam ochote na pizze :):) ale nie zamawiam bo zanim mi przywiozą i zjem to będe musiała do domu iść mąż by nie wybaczyłże bez niego a babcia i tak by obiad wpakowała na szczęście dziś ruskie pierogi więc też będzie uczta :):)

ja tez nie wytrzymałam z tą princessą żeby sie roztopiła :) ale jak dla mnie to taka sobie - tzn dobra ale nie zwaliła mnie z nug :) może dlatego że nie poczekałam ;-)

PYSIA888-no tak ja mam dzieci to mam zajecie,ale tak caly dzien w domu bez zajecia to niezazdroszcze.nie dziwie sie,ze do poludnia spalas:-D

Marylka ale masz zachcianki :) ale co do pizzy to tez bym zjadla no ale moze zrobie w niedziele :)
mama, dokladnie. Swira mozna dostac. Spie do poludnia, wysypiam sie za wszystkie czasy ale nie jest mi dobrze, chce do pracy!
Dzis mialam troszke zajecie, bo ta malutka bratanica. Zabkuje i mialam dzis "niespodzianki" jedna za druga hehe
ale jest slodka i tego nie da sie ukryc

teraz mam ochote na pizze :):) ale nie zamawiam bo zanim mi przywiozą i zjem to będe musiała do domu iść mąż by nie wybaczyłże bez niego a babcia i tak by obiad wpakowała na szczęście dziś ruskie pierogi więc też będzie uczta :):)

ja tez nie wytrzymałam z tą princessą żeby sie roztopiła :) ale jak dla mnie to taka sobie - tzn dobra ale nie zwaliła mnie z nug :) może dlatego że nie poczekałam ;-)
no,mnie tez z nog nie zwalila,liczylam,ze jak to karmel to bedzie bardziej slodka,chyba,ze to trzeba czekac tak jak w reklamie:tak::-D

Hejka,
moje dziecko łapie trzecią drzemkę:szok: taki osłabiony.
Lekarka powiedziała, że to ząbkowanie, i tylne ząbki bardziej bolą i stąd te objawy.
Może to być też trzydniówka. Pobrali mu krew na CRP i zrobiliśmy siuśki bo przy wadzie w nerce musimy je często robić.
Dostał dicoflor, enterol, paracetamol. Nawadniamy i zobaczymy co za czort.

Umordowana jestem... dobrze, że mężulek dziś nie idzie na nockę to mi pomoże.

ZAPMARTA-to dobrze,ze to nic gorszego:sorry:a mowila Ci lekarka ,ze jesli to 3dniowka to potem moze miec wysypke na brzuszku i pleckach-moj Domi tez mial 3dniowke i taka wlasnie wysypke.dobrze,ze masz meza w nocy zawsze mozecie sie zmieniac do wstawania.

mama co do tej princessy to ja myśle że po prostu mieli dobrą aktorke :):)

zapmarta: mam nadzieje że małemu szypko przejdzie i ze to jednak nie 3 dniówka a i ząbki szybko wyjdą , ale ja myśle że lepiej że dużo śpi niżby miał tak caly dzień marudny i zapłakany chodzić

pysia: no siedzenie w domu zwłaszca samemu nie jest takie piękne jak się wydaje bo ile można sprzątac - masakra wiem coś o tym po maturze siedziałam 5 m-cy w domu masakra ostatni egzamin miałam na początku maja a do pracy od września poszłam a w październiku doszły studia i teraz też siedziałam 3 m-ce zanim sklep otworzyłam ale w tedy o miałam latania i załatwiania to tak nie odczułam, a że trenujesz z bratanicą to dobrze w końcu trening czyni mistrza :):):)

dobra kobietki ja znikam,maz wrocil a chcemy troche pogadac.ja dam rade to wlece po 21.00:tak:ciekawa jestem co u BIBINKI-jakie wiesci od ginek.ale skoro dzis ma gosci to pewnie jutro napisze.

reklama
wpadam tylko na moment,bo mąż zaraz nowe łóżko dla Ali przywiezie,a goście na jutro przełożeni,bo mała znów goraczka 38,5 st:-(
wieści od ginka: stwierdził,że faktycznie nie ma co czekać i dał mi namiary na swojego kolegę,który laparoskopię wykonuje w łodzi.już dryndałam i umówiłam się na przyszły czwartek na wizytę,żeby z nim porozmawiać.oczywiście wszystko prywatnie,wizyta kosztuje 150,więc ciekawa jestem ile sam zabieg.może wiecie??ale co tam,oby tylko pomogło:-):tak:.
tylko nie wiem czy dotrę na tą wizytę bo dziś się z mężem ostro pkłóciłam i mam wszystkiego dość:wściekła/y::angry:
ale mi smaka narobiłyście tymi rozmowami o jedzeniu,chyba jutro w domu pizzę zrobię,mam bardzo prosty przepis na ciasto,a wychodzi tewelacja:tak:
no to zmykam,może uda mi się wpaść wieczorkiem

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry