mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam,witam
dzis u mnie slonka brak i cos nie moge sie dobudzic
zawiozlam Zuze do przedszkola,troche mrozik jest ,troche wieje-jak sie pogoda nie poprawi to znow bedziemy takie "lewe"jak kilka dni temu...ja juz kawke koncze i nie pomaga
zaraz pewnie wleci na forum Maryla to licze,ze bedzie miala humor i bedzie wesolo
ja wczoraj juz nie wchodzilam na forum bo troche rozmawialismy-nazbieralo sie tematow a potem robil pita i tez troche zeszlo bo Jego pit i moj i z ZUSu bo kilka dni bylam na opiece i odsetki za dom i tak dlubal i dlubal i zeszlo do 22 to ja juz padnieta bylam. czekam na Was. poczytalam i wicze,ze Julia zapomniala o nas:-( CZEKOLADOWA-a Ty gdzie sie podziewasz,zagladaj i pisz
pozdrawiam
dzis u mnie slonka brak i cos nie moge sie dobudzic
zawiozlam Zuze do przedszkola,troche mrozik jest ,troche wieje-jak sie pogoda nie poprawi to znow bedziemy takie "lewe"jak kilka dni temu...ja juz kawke koncze i nie pomaga
zaraz pewnie wleci na forum Maryla to licze,ze bedzie miala humor i bedzie wesolo
ja wczoraj juz nie wchodzilam na forum bo troche rozmawialismy-nazbieralo sie tematow a potem robil pita i tez troche zeszlo bo Jego pit i moj i z ZUSu bo kilka dni bylam na opiece i odsetki za dom i tak dlubal i dlubal i zeszlo do 22 to ja juz padnieta bylam. czekam na Was. poczytalam i wicze,ze Julia zapomniala o nas:-( CZEKOLADOWA-a Ty gdzie sie podziewasz,zagladaj i pisz
witam i zapraszam do pisania- tradycyjnie u nas na watku prosimy nowe staraczki o napisanie kilka slow o sobie-ile masz lat,skad jestes,ile ma Twoja pociecha?i co tam jeszcze uznasz to piszNo ja postanowiłam się jeszcze dopisac do tematu starania się o Malucha w 2011Tzn. nawet nie samego starania się
Plany z Mężem mamy wielkie - co z tego wyjdzie zobaczymy, ale wrzesień 2011 na braciszka dla naszego Maluszka byłby super
![]()
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez moderatora: