reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia888 to wskakuj w dresik,adidaski i do przodu;)))
a tej choroby naprawdę mam dosyć,mała poszła do przedszkola od września i było ok,aż do grudnia.od tej pory ciągle coś;(,ale mam nadzieję,że się wychoruje i będzie potem ok

reklama
BIBINKA-nie wiem czy doczytalas wczoraj-napisalam Ci o kropelkach przeciwkaszlowych-Sinekod-koszt 18zl,dajesz na noc i wyciszaja kaszel i Mala pospi i Wy odpoczniecie.kiedys te kropelki byly na recepte a od pol roku nie sa.jest tez syrop o takiej nazwie ,ale syropu nie polecam-slabo dziala. PYSIA-PRZESYLAM SLONKO:-D mam nadzieje,ze mama zaraz wroci to pojedziesz do siostry:happy: MARYLA-jak tam maz u dentysty?????????

pysia888 to wskakuj w dresik,adidaski i do przodu;)))
a tej choroby naprawdę mam dosyć,mała poszła do przedszkola od września i było ok,aż do grudnia.od tej pory ciągle coś;(,ale mam nadzieję,że się wychoruje i będzie potem ok

Czuwam przy spiacej pol rocznej bratanicy, bo mama sobie pojechala w pizdu. mialam jechac godzine temu juz ale mama do mnie, zebym poczekala, zeby tata sobie zjadl a siedzial z mala i tak w koncu czekam jak glupia. jestem wsciekla na maxa!!!! glowa boli okropnie, tata jak poszedl to przepadl, mamuska zaginela w akcji, a ja taka przybita siedze,ze szok!!!! wiecej matki nie poslucham i zrobie tak jak mi bedzie pasowalo a nie jej....
pewnie jak wyjde na swieze powietrze to moze sie lepiej poczuje....
O jade zaraz. w koncu. przykro mi z powodu chorej coreczki

pysia tak to jest,siedzisz w domu to Cię wykorzystują,bo przecież nie masz "nic do roboty".nie przejmuj się,weź 10 oddechów;),będzie lepiej,zobaczysz!
mama mam ten sinecod,ale nic nie pomaga;(

BIBINKA- to pozostaje jeszcze syrop Clemastinum,7 zl,ale on jest na recepte:sorry:ja podaje moim jak kaszla ten sinekod i jak jest kiepsko to jeszcze ten Clemastinum. a moze kup jakas masc rozgrzewjaca-pulmex albo jaka inna i smaruj klatke piersiowa i plecki.wiem,ze pewnie robisz wszystko,zeby Ali ulzyc,ale ja pisze co mi do glowy przychodzi-chce pomoc...:tak:

dzięki mama;).smaruję,oklepuję itd.dziś ostatnia dawka antybiotyku,może będzie lepiej.dostała tylko na 3 dni,jak się nie poprawi(a póki co się nie zanosi),to w poniedziałek znów do lekarza.
normalnie głowa mi leci

zmykam doprowadzić się do porządku,bo w piżamie jeszcze siedzę...
miłego i słonecznego dzionka życzę;*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja ogarnelam dom-poodkurzalam,podlogi umyte,pomidorowa z ryzem na gazie i tak za godzinke wyjde z Domisiem na spacer. Maryla co tam u Ciebie???Jak maz po dentyscie???????

Bibinka, dokladnie masz racje.... siedze w domu to jest caly czas jakies rozkazywanie
w koncu wyruszylam z domu i pije kawusie z siostra.... jak przejechalam sie rowerem to troche lepiej sie poczulam

miałam klientów 20 min siedzieli i nic nie kupili niby przyjdą za miesiąc :(:( zobaczymy
maż poszedł do dentysty ale tak sie bał że nie dał sobie nic zrobić i tylko mu powiedziała że 4 zęby do wyrwania, 2 do leczenia i kamień do ściągniecia niby jest umówiony na przyszły tydzien razem ze mną na ściągniecie kamienia ale niewiadomo czy nie będzie apteki robił (tzn mebli do niej) w Międzyzdrojach i przez to nie wiem czy nie będzie musiał przelożyć dentysty, mam nadzieje że nie bo sie wkurze bo wiecie jak to jest

reklama
Maryla, moj narzeczony na szczescie wszystkie zeby wyleczyl, ja tez tylko jednego czuje zeba i bede musiala sie zglosic do dentysty.....
nie martw sie... przyjda inni klienci na pewno :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry