reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
myślę że zdradza , ale ona taka nie za ładna , taka prosta kobieta , zaniedbana , ja myślę że to o kasę chodz,,,, a tak masz rację dzieci są biednę ,

reklama
maryla powiedz mi czy poza wózkami graco ( te mi się upatrzyły ) jezeli chodzi o gabaryty sa jeszcze jakies ciekawe , może uda nam si ezafasolkować ta razą .

ASIUASIU-znow avatorek zmieniony:tak::-Dja nie kupowalam monitoru oddechu. MAMA99-gratuluje suwaczka,moje zrobil mi maz bo ja poprna na wiedze jestem i nie dalam rady sama. MARYLA-z facetami u dentysty to jak z dziecmi-ale dobrze,ze dotarl:tak:

mama99 ciesze sie że udało się z suwaczkami :):):) gratulacje

Asiu moja kochana ja nie miałam jeszcze żadnego w rękach :( i nikt jeszcze sie o niego u mnie nie pytał więc się nie dowiadywałam bo drogie jest cholerstwo niestety :( takze za bardzo nie pomoge, ale moge potpytac czy kupują i jakie w hurtowni ale to nie dziś niestety :(

w ogole dziewczyy czy ktoras z was uzywala mnitoru oddechu

ja nie moja córcia dawno przyszła na świat i nie wiem czy w tedy coś takiego było . słyszałam że to niebespieczne ,ja wychowywałam małą z astmą to prawie cały czas przy niej byłam , nawet teraz jak biega to ja się trzęsę , mąż sie śmieje że zachucham ją , ale cóż ,
jakoś moje staranią o maleństwo się oddalają , trochę mi żal , bo jak była na zakupkach rano to spotkałam znajomą i ona ma już taki fajny 5 miesięczny brzuszek , a ja nic na razie :-(, wiem mam myśleć potymistycznie , ale czasem mnie nachodzi , smutek , 15 marca mam swoją wizytę . więc może coś zdziałam , jak teraz si enie uda to mam brać jakieś wspomagacze , najlepszy z mężów się śmieje że będę na dopingu i musi się udać .
zajrzę potem , pa

bylam z Domisiem na spacerze 1,5 godz.ale szalu nie ma z pogoda:no:wczoraj rewelka i dzis wiatr,wiec niezbyt milo sie chodzi,ale troche dalisy rade,teraz bajke oglada i po 13.00 do spania,zupe zjedlismy to troche sie rozgrzalismy.po slonku juz nie ma sladu:no:no nic,po raz kolejny-byle do wiosny:tak:

mama05powiedz ile mialas lat jak zaszlas w ciaze bo ja tak sie zastanawiam odlozylismy staranka o dzidzie do lipca zebym jesli by sie szybciutko udalo miala przynajmniej ten rok przepracowany zeby miec macierzynski ale jakos tak zle sie zuje z tym odkladaniem ze 1 dziecko urodze jak dobrze pojdzie w wieku 26 lat

reklama
pamiętacie dziś post , u mnie najlepszy z męzów zawsze pilnuje tego nie da rady nic przemycić , ale sie przyznam że jak wróciłam ze sklepu ze świerzym boczkiem wedzonym to miam skusiłam sie na odrobinkę , a mężulek w pracy więc , hulaj duszo ,hihi

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry