mama05
prrrryy szaaaalona :))
ASIUASIU-jak urodzilam Zuze 31sierpnia to 27 lipca skonczylam 26 lat, Dominik urodzony 30 lipca wiec 3 dni wczesnie skonczylam 28lat. kochana wiem,ze chcialabys popracowac,ale z dobrego serducha radze Ci nie dokladaj za bardzo decyzji
wszystkie marzymy,ze uda sie za 1 razem,a potem wychodzi jak wychodzi. a jesli masz "lekka"prace to pierwsze m-ce mozesz pracowac bedac w ciazy,jesli nie musisz dzwigac-i bedzie maciezynskie.nie znam sie na tamtym prawie wiec ciezko mi radzic,ale nie odkladaj za bardzo-choc oczywiscie to Twoja decyzja. ja nigdy bym nie pomyslala,ze tak "pozno"urodze dzieci-bylam pewna,ze pierwsze bedzie jak skoncze 24 lata i...gdyby nie poronienie to moze by tak bylo a tak to potem zeszlo......
wszystkie marzymy,ze uda sie za 1 razem,a potem wychodzi jak wychodzi. a jesli masz "lekka"prace to pierwsze m-ce mozesz pracowac bedac w ciazy,jesli nie musisz dzwigac-i bedzie maciezynskie.nie znam sie na tamtym prawie wiec ciezko mi radzic,ale nie odkladaj za bardzo-choc oczywiscie to Twoja decyzja. ja nigdy bym nie pomyslala,ze tak "pozno"urodze dzieci-bylam pewna,ze pierwsze bedzie jak skoncze 24 lata i...gdyby nie poronienie to moze by tak bylo a tak to potem zeszlo......
wiesz ,ze dobrze Ci zycze
w koncu to 3,4, m-ce pozniej a nie 3,4 lata
mam wrazenie,ze im bardziej zdrowotnie o siebie dbam tym bardziej sie "sypie" a jak Twoja @??? masz wizyte u ginek.po @ czy pojdziesz przez staraniami???????