Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak mnie to wkurza
no dobra a w tym czasie widze,ze mi tu cukrzycie kochane
dziekuje Wam za te wszystkie mile slowa!!!
MARYLKA-tak trzymac ze starankami,jak juz to przyspieszyc
MADA23-ja mieszkam pod Poznaniem,ale studiowalam w Poz.i pracowalam wiec moze gdzies mnie spotkalas jesli tez jestes z Poznania;-) a jesli chodzi o Twoja sytuacje zdrowotna to porob badania przed kolejna ciaza takie jak zasugeruje ginek.ja stracilam maluszka bo przedzwigalam sie w pracy,wiec jak tylko zobaczylam 2 kreski na tescie zadzw.do ginek.i On poradzil,zeby wziac urolp i po kilku dniach bylam u Niego na wizycie ,potwierdzil ciaze i od razu poszlam na L4-bardzo o mnie dbal i traktowal ciaze jak ciaze podwyzszonego ryzyka,mialam czesciej wizyty i badania krwi i moczu i glukoze,wszystko co bylo trzeba.mysle,ze nasze nastawienie duzo tu daje i wsparcie naszych kochanych facetow.
!!!!!!!!!!wiem,ze czekasz na klientow,ale wierz mi-byle do wiosny,naprawde,taka pogoda,ze mamy z dziecmi siedza w domu bo poubierac te maluchy i siebie to wiele sobie daruje...a mialas dzis klienta co sie krecil 20 min i powiedzial,ze przyjdzie za m-ac-zobaczysz wiecej takich bedzie. a jak zaczniesz handlowac to bedziesz miala dla nas czas tylko wieczorami jak juz w domu bedziesz-wiec pisz z nami poki mozesz;-)
wiem ,tez tak czasem mam,ze nie wiem o co chodzi a jakas smutna jestem i sama nie wiem o co kaman....mama ja nie załapałam załamki tylko jakoś tak dziwnie sama nie wiem o co chodzimoze przed okresem dziwne fazy mam
a tak wogule to ja w tym tygodniu więcej dołów nie planuje więc jak coś to muszą czekać do następnego tygodnia
![]()
a Tobie moze trzeba poziom cukru wyrownac
jakies krowki albo czekoladka
nie bij-wiem,ze sie ograniczasz,ale moze tego Ci trzeba-slodkosci