reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bo Ona jest naszą drugą mamą :) zawsze wie co poradzić pocieszy i nigdy o nikim nie zapomina ja tez sie dołanczam MAMA05 JESTEŚ NIEZIEMSKA DZIĘKI ŻE JESTEŚ po prostu :):)

reklama
Jetem juz,musialam resetowac kompa:angry::wściekła/y::crazy:jak mnie to wkurza:crazy:no dobra a w tym czasie widze,ze mi tu cukrzycie kochane:-D:-Ddziekuje Wam za te wszystkie mile slowa!!!:tak:MARYLKA-tak trzymac ze starankami,jak juz to przyspieszyc:laugh2: MADA23-ja mieszkam pod Poznaniem,ale studiowalam w Poz.i pracowalam wiec moze gdzies mnie spotkalas jesli tez jestes z Poznania;-) a jesli chodzi o Twoja sytuacje zdrowotna to porob badania przed kolejna ciaza takie jak zasugeruje ginek.ja stracilam maluszka bo przedzwigalam sie w pracy,wiec jak tylko zobaczylam 2 kreski na tescie zadzw.do ginek.i On poradzil,zeby wziac urolp i po kilku dniach bylam u Niego na wizycie ,potwierdzil ciaze i od razu poszlam na L4-bardzo o mnie dbal i traktowal ciaze jak ciaze podwyzszonego ryzyka,mialam czesciej wizyty i badania krwi i moczu i glukoze,wszystko co bylo trzeba.mysle,ze nasze nastawienie duzo tu daje i wsparcie naszych kochanych facetow.

wiecie co mnie też dopadł dziś ten szary dzień :(, jakoś tak sama nie wiem, juz sie nie moge doczekać jak sklepik będzie miał rok żebym mogła zacząć działania, wiecie naoglądałam się na nk zdjęć dzidzi moej koleżanki do tego dziś jakoś wyjątkowo mało ludzi, kebeb zamknięty :(:( tyle że mi adidaski przyszły co zamówiłam :) ale jakoś nie pomogło:sorry:

MARYLKO-w tym tyg.mialysmy juz dola i wystarczy:tak:!!!!!!!!!!wiem,ze czekasz na klientow,ale wierz mi-byle do wiosny,naprawde,taka pogoda,ze mamy z dziecmi siedza w domu bo poubierac te maluchy i siebie to wiele sobie daruje...a mialas dzis klienta co sie krecil 20 min i powiedzial,ze przyjdzie za m-ac-zobaczysz wiecej takich bedzie. a jak zaczniesz handlowac to bedziesz miala dla nas czas tylko wieczorami jak juz w domu bedziesz-wiec pisz z nami poki mozesz;-):laugh2:

mama ja nie załapałam załamki tylko jakoś tak dziwnie sama nie wiem o co chodzi :) moze przed okresem dziwne fazy mam :):) a tak wogule to ja w tym tygodniu więcej dołów nie planuje więc jak coś to muszą czekać do następnego tygodnia :):)

ASIUASIU-tak bardzo ciesze sie razem z Toba bo wiem ile wyjasnienie tej sprawy dla Ciebie znaczy:tak:cudowna wiadomosc dzisiejszego dnia:-)teraz mozesz gleboko odetchnac:happy:

to dzis mamy wspolny dolny dzien :) hihi w ogole wiosna marylko to sie dzieci rodza po jesienno zimowych wieczorach takze wiesz tak jak mama mowi byle do wiosny

mama ja nie załapałam załamki tylko jakoś tak dziwnie sama nie wiem o co chodzi :) moze przed okresem dziwne fazy mam :):) a tak wogule to ja w tym tygodniu więcej dołów nie planuje więc jak coś to muszą czekać do następnego tygodnia :):)
wiem ,tez tak czasem mam,ze nie wiem o co chodzi a jakas smutna jestem i sama nie wiem o co kaman....:confused2:a Tobie moze trzeba poziom cukru wyrownac:-Djakies krowki albo czekoladka:laugh2: nie bij-wiem,ze sie ograniczasz,ale moze tego Ci trzeba-slodkosci:cool:

reklama
wiem Marylka,bo cierpliwosc nie jest nasza-kobiet-mocna strona:happy:ale luty juz prawie sie konczy a marzec to jakos tak juz wiosennie brzmi:laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry