reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
domyslam sie-ja taki smetny dzien mialam 3 dni tamu...po wizycie u ginek.pisalam o tym i mialam i mam doline bo wciaz w tych ginekologicznych sprawach mam nie tak-dbam o siebie chodze do ginek.co pol roku tak kontrolnie i wciaz cos nie tak a inne laski chodza raz na 5 lat i wszystko si:crazy:mam wrazenie,ze im bardziej zdrowotnie o siebie dbam tym bardziej sie "sypie" a jak Twoja @??? masz wizyte u ginek.po @ czy pojdziesz przez staraniami???????
dostalam na szczescie bylam u gnekologa robila mi cytologie i zbadala dala mi skierowanie na toxo cyto i roze wszystko mam wporzadku mozemy sie spokojnie starac o dzidzie powiedziala wyniki badan wporzadku

reklama
kochana moja wlasnie sie dowiedzialam ze jesli ja nie mam przepracowanego roku to moj kochany bedze dostawl macierzynski tacierzynki takze npewno nie bedziemy niczego odkladac :)
HURAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!no widzisz,mowilam,ze bedzie dobrze!!!!!!!!!!humor wrocil??????:-D:-D

LOVELY-witam Cie,zalozylas watek a teraz Cie nie ma:sorry:ale my to rozmuiemy i czekamy az pozalatwiasz i wrocisz do nas-jeszcze 3 dni do testowania,co?????:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
HURAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!no widzisz,mowilam,ze bedzie dobrze!!!!!!!!!!humor wrocil??????:-D:-D

nawet nie wiesz jak bardzo wrocil :)))) musze powiedziec mojemu maciejaszkowi jak tylko powroci pani mi powiedziala ze tutaj matka z dzieckiem maja bardzo dobra opieke i ze napewno na lodzie nie zostane

głowa do góry na pewno wszystko będzie dobrze sama widzisz Asiu że sytuacja sama się rozwiazała a nawet gdyby to 3-4 m-ce to nie duzo więc nie ma się co martwić ja już 3 razy przesuwałam i dlatego teraz juz tego nie zrobie i choćby niewiem co zaczynam planowo i ciągle odliczam :) no jedyne przesunięcie jakie dopuszczam to że wcześniej :) ale na pewno nie puźniej :):)

mama05 widze ze na wizytce bylas u ginekologa nie martw sie bedzie dobrze widzisz u mnie tez nie najlepiej ciagle slysze tylko o kolejnych badaniach :( i wszystko sie przesowa i przeklada:( no ale nic 4.03 musze zrobic jeszcze te badania hormonalne a pozniej zobaczymy ja sie to wszystko potoczy oby jak najlepiej :) a co tam u ciebie tak po za tym jak dzieciaczki? pozdrawiam jesli moge zpytac to z jakich okolic pochodzisz ? bo mam wrazenie tak po fotce ze gdzies cie widzialam :p :*

domyslam sie-ja taki smetny dzien mialam 3 dni tamu...po wizycie u ginek.pisalam o tym i mialam i mam doline bo wciaz w tych ginekologicznych sprawach mam nie tak-dbam o siebie chodze do ginek.co pol roku tak kontrolnie i wciaz cos nie tak a inne laski chodza raz na 5 lat i wszystko si:crazy:mam wrazenie,ze im bardziej zdrowotnie o siebie dbam tym bardziej sie "sypie" a jak Twoja @??? masz wizyte u ginek.po @ czy pojdziesz przez staraniami???????

biedna ty moja tak jest ze kobiety ida raz na 20 lat i wszystko ok a inne sie badaja stale i widzisz :( moja mamusia tez taka miala lipe 4 razy poronila urodzila mojego brata po 3 dniach zmarl i dopiero ja a tez tak wlasnie dbala o siebie bardzo i zawsze powtarza zobacz tyle jest niechcianych dzieci a my musielismy tyle sie wycierpiec i tyle czekac zeby miec ciebie i gdzie tu sprawiedliwosc

mama05 widzisz doszlam teraz to stronki jak radzisz asi zeby nie odkladala dzidzi:-) widzisz jak tak czytam to co piszesz to obawiam sie ze ze mna tak bedzie jak z toba:-( gdyby nie poronienie to w czerwcu 2010 bylabym juz mamusia w wieku wlasnie 24 lat:-) akurat 11 czerwca koncze 24 w tym roku a termin mialam na 25 czerwca i jeszcze do tego 28 czerwca nasza 2 rocznica slubu a tak ...to pewnie wszystko sie tak przesunie ze strach myslec :-(po pierwsze: troche obawa zeby znowu mnie to nie spotkalo i zebym nie stracila kolejnego dziecka bo nie wiem jakbym to przezyla noi po 2 te ciagle terminy badan .... szukanie ciaglej przyczyny utraty pierwszego dziecka :-(tak w ogole to z badan po zabiegu wyszlo mi ze w dalo sie zapalenie jakas ropne zapalenie nie wiem lekarz mi tak powiedzial wiec nie wiem co moze byc przyczyna :-( a ty co o tym wszystkim myslisz??? dziekuje za twoje porady bardzo mnie podnosza na duchu :) dziekuje ci za to ;-):-)

reklama
asiuasiu widze ze sie zgadzamy co do mamy05 fajna kobitka z niej i tyle przezyla juz w swoim zyciu zawsze doradzi i nas podniesie na duchu jak mamy problemik :P pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry