reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama może i masz racje ale nawet nie mam ochote na czekolade, czyzby mi tak bardzo spadł poziom cukru ze o nim zapomniałam ?? no może jakby ktos mi przyniusł sernik na zimno z galaretką i owocami albo jeszcze lepiej i prościej skrzynke madarynek postawił to bym nie odmówiła to jest to mandarynki :) już wiem co musze kupić na powrocie :)

reklama
mama 05 no to nie mogłam cie widzieć bo ja to w poznaniu moze ze dwa razy w zyciu bylam ja jestem z okolic krakowa... szkoda ze tak daleko od siebie mieszkamy:angry::-) zawsze na jakas kawke mozna by sie bylo pubie umowic i pogadac osobiscie :-);-) no wiem ze jak teraz bede w ciazy to czesciej bede robic badania chodzic do ginekologa zeby wszystko bylo fajno :-) a jesli chodzio o facetow to masz racje najwazniejsze jest dla nas ich wsparcie naszczescie na to nie moge narzekac mam wspanialego meza jak narazie to jedyna rzecz w zyciu ktora sie mi udala:-):wściekła/y: ale bedzie lepiej:-) teraz mykam zrobic jak szybciutki obiad i wracam do was dziewczynki :laugh2:

wiecie co wam powiem tak szczerze niby sie nie znamy kazda z innego "swiata" a jakos tak potrafimy sie wesprzec i w ogole ja gdyby nie wy to nie wiem sama tu jestem jak palec nie mam sie do kogo odezwac poradzic a dzieki wam jakos moje dylematy np. dzisiejszy sie rozwiewaja :**

no ja mam dziś prawdziwa metode prób i błędów w ramach poprawienia sobie nastroju zamówiłam pizze zawsze chciałam spróbować z owocami moża bo np. raki uwielbiam i poprosiłam panią żeby mi te owoce tylko na 1/2 pizzy połozyła no i teraz kończe wybierać i wyrzucać te owoce moża śmierdzą i jakoś mi nie podchodzą :(

no ja mam dziś prawdziwa metode prób i błędów w ramach poprawienia sobie nastroju zamówiłam pizze zawsze chciałam spróbować z owocami moża bo np. raki uwielbiam i poprosiłam panią żeby mi te owoce tylko na 1/2 pizzy połozyła no i teraz kończe wybierać i wyrzucać te owoce moża śmierdzą i jakoś mi nie podchodzą :(
bo oni daja takie mrozonki byle jakie :)

MADA23- ja w Krakowie bylam raz jak ,wrocilam z pracy a To m mi dzwoni,zebym sie spakowala a On za godzine podjedzie(to bylo jak jeszcze nie bylismy zareczeni)za znajomymi-tez para-i mnie zbieraja. i tak w czwartek pojechalismy do Krakowa na 4 dni-to byl week.majowy a w drodze dzwonil po akademikach i szukal miejsca dla 4 osob-takie spontany byly a teraz...teraz sa dzieciaczki i ze spontanow to nam sex dziki zostal:-D:tak:klimat Krakowa jest jedyny w swoim rodzaju:laugh2:a ja przed ciaza robilam badanie z krwi na toxoplazmoze i cytomegalowirus-bo te 2 choroby najczesciej powoduja poronienia. i nie zalamuj mi sie tu-dasz rade i napewno tym razem jak juz maluszek zamieszka pod Twym sercem to nie wypuscisz GO az do terminu.

Asiu możliew ale na jakiś czas mam dość :) teraz to bym sobie wypiła redsa jabułkowego :):) o tak to by sie zdało :), a wiecie co jest najśmieszniejsze nie zasmakowały mi te owoce zjadłam 1 i 1/2 kawałka z tymi owocami i sie skapłam że nie dobre z 1 i 1/2 kawałka zrzuciłam owoce i zjadłam czyli 3 kawałki i tej dobrej połowy juz nie chcem :sorry: chyba zostanie dla kamila jak przyjdzie :)

bożesz co to za zachciewajki czyzbym juz ćwiczyła przed ciążą ??:confused2::eek: nie no jeszcze za wcześnie :no::no::no:nie wiem o co kaman:no::no::no:

och-Maryla,ale sie usmialam z Ciebie:-D:-D:-Dz mandarynek na pizze przeszlas i juz widze Ciebie jak grzebiesz w tym ciescie:laugh2:no to sobie zafundowalas:-) ASIUASIU-CUDOWNIE WIDZIEC U CIEBIE 2 SUWACZKI!!!!!!:laugh2:ja tez mam takie odczucia jak TY-niby sie nie znamy a jednak sie znamy:happy:i super,ze siebie mamy bo wsparcie osob ktore przeszly zyciu podobne sprawy jest bardzo potrzebne:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry