maryla86
Fanka BB :)
mama05 co sie przejmujesz myślisz że u mnie jest lepiej ?? już dzis usłyszałam: " chyba przytyłas nie no na pewno przytyłaś i to jak" także wiecie - słowa przyszywanej ciotki klotki której chyba z 6 lat nie widziałam no ale co tam
lovely: nie płakuniaj nie płakuniaj będzi dobrze akurat zanim skończysz przygotowania do weselicha to juz będziesz miała fasolke , zobaczysz będzie dobrze dopiero zaczełas staranka chociaż wiem że każda z nas chciała by "zaskoczyc" za pierwszym razem ale jesteś młoda i na pewno na jednym nie skończysz ja już trzymam kciuki żeby następna @ nie przyszła, może tym razem za krótko trzymałyśmy?? teraz wszystkie szybko zaczniemy trzymać kciuki a wiesz że one pomagają ;-)
lovely: nie płakuniaj nie płakuniaj będzi dobrze akurat zanim skończysz przygotowania do weselicha to juz będziesz miała fasolke , zobaczysz będzie dobrze dopiero zaczełas staranka chociaż wiem że każda z nas chciała by "zaskoczyc" za pierwszym razem ale jesteś młoda i na pewno na jednym nie skończysz ja już trzymam kciuki żeby następna @ nie przyszła, może tym razem za krótko trzymałyśmy?? teraz wszystkie szybko zaczniemy trzymać kciuki a wiesz że one pomagają ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:

juz wkrtce wszystkie bedziemy tak pisaly jak Ty bo zadko udaje sie za 1 razem choc czasem tak wychodzi. a starania sa przyjemne,wiec zakladaj seksowne galotki i za kilka dni do dziela
nie wiem kiedy sie przyplatala-przestalam skakac na skakance i od razu miesien sie poluzowal
jutro kupuje sliwki!!!!!!!!!!a Tobie cos daly????
a waga nie zna litosci
no nic,kupie sliwki i moze bed efekty. a Wam faktycznie juz troszke zeszlo na staraniach. podam Ci nazwe tabletek ziolowych-wpisz w wyszukiwarce i wyskoczy-FEMIFERTIL to jest na str.