reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lovely, nie smutaj się. Będzie dobrze i fasolinka na pewno się pojawi.
mama99, nie mieszkamy blisko, ja w okolicach Pruszkowa;-):-)Albo nie doczytałam, albo nie napisałaś, ile masz lat kobieto, żeś taka "stara" hehe ???

a ja dziś kolejny dzień w domu i kolejny dzień rzadkie kupska i marudzenie. Pewnie to trzydniówka, czekam na wysypkę a ząbkowanie przy okazji.Gorączka ustała na szczęście.

Mamuśki podaję dicoflor i enterol, ale wg mnie kiepsko działają na mojego synka. Co szybko działa na biegunki u maluchów???

mama, trzeba było wziąć kajak zamiast samochodu:-D, przy okazji oponka by trochę zeszła.
ja mam magiczne 33 i to skończę niebawem ,

reklama
ZAPMARTA-podaj Mu smekte lub nifuroksazyd-sa super,nifuroks.to syrop a smekta to proszek,rozpusc Mu i 50ml powinien wyic,ale bardziej polecam ten syrop bo dasz lyzeczke i wiesz,ze polknie a te 50ml niewiadomo czy Ci wypije bo w smaku srednie:sorry:a z kajakiem,o ja niemadra-niepomyslalam.

MAMA99-o losie,faktycznie wiek robi swoje a mi w lipcu wybije 31 lat skonczone:-(i "siedzenie"w domu od 2 m-cy tez robi swoje-co prawda moje siedzenie to z Wami na forum bo tak to zajecia nie brakuje,ale ten dostep do slodyczy w domu,ciagle podjadanie bo dzieci czegos nie dokonczyly i tak to sie konczy,ze kg przybywa:confused2:a waga nie zna litosci:crazy:no nic,kupie sliwki i moze bed efekty. a Wam faktycznie juz troszke zeszlo na staraniach. podam Ci nazwe tabletek ziolowych-wpisz w wyszukiwarce i wyskoczy-FEMIFERTIL to jest na str. www.jestmplodna.pl poczytaj sobie i moze warto pomyslec,ja kupilam i jak bede na wizycie u mojego ginek.to Mu pokaze i bedziemy debatowac czy najpierw to czy od razu hormony.
wiesz ja nie chcę nic brać teraz czekam do wizyty , wtedy mamy z panem gin , postanowić co dalej , ja miałam przykre poronienie , więc cierpliwie czekam nic mnie nie goni . tylko czasem żal że to jeszcze nie teraz , ale nie głupieje , mój pan gin. powiedział że kobiety do 6 miesiecy stosujące antykoncepcję mogą mieć problemy a ja brałam zastrzyki hormonalne bo inaczej się nie dało . no i miałam swoją super pracę za którą tesknie bo wybrałam sobie ja jak to mówią na zaleczenie smutku swojego .

znowu mi sie zawiesil:angry::crazy: MAMA99-rozumiem,to daj znac co tam uradziliscie z ginek.ja tez czasem sie zastanawiam czy podjac leczenie i dzialac czy dac sobie spokoj,zeby sie nie zapomniec w tym wszystkim i zamiast sie kochac bedziemy tylko robic dziecko-wiesz co mam na mysli:sorry:rozmawialam z Tomem i powiedzial,ze Jego zdaniem powinnam brac te hormony i poprobujemy pol roku jak sie nie uda to nic na sile...:-(choc wierze,ze sie uda:happy:

mama99 trzymam kciuki żeby @ sie nie pokazała

mama05: ach te oponki nie wiem po co nam one przeciez pływać nie idziemy to nam koło ratunkowe nie potrzebne :-D:-D:-D a kysz a kysz wszystkie fałdki i nierówności a kysz a kysz

znowu mi sie zawiesil:angry::crazy: MAMA99-rozumiem,to daj znac co tam uradziliscie z ginek.ja tez czasem sie zastanawiam czy podjac leczenie i dzialac czy dac sobie spokoj,zeby sie nie zapomniec w tym wszystkim i zamiast sie kochac bedziemy tylko robic dziecko-wiesz co mam na mysli:sorry:rozmawialam z Tomem i powiedzial,ze Jego zdaniem powinnam brac te hormony i poprobujemy pol roku jak sie nie uda to nic na sile...:-(choc wierze,ze sie uda:happy:
myślę że to bardzo dobry pomysł,

twoj maz madry czlowiek sluchaj go :)) lovely spokojnie nie plakusiaj napewno bedziesz mamunia 2011 bedziemy tak jak dziewczyny mowia 3-maly kciuki za ciebie :)

reklama
Witam kochaniutkie:)
W końcu mam weekend :happy:
Lecę troszkę was poczytać,nie wiem czy będę odpisywała bo trochę sporo tego jest także wybaczcie...:sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry