reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLA-wymyslasz bo zajecia nie masz-pomyj okna ,zmien wystawke,zrob na sklepie zamieszanie to zaraz klienci przyleca zobaczyc co wyprawiasz:-D:tak:a ja Wam powiem,ze moj Tom to wcale nie wiedzial,ze ma kobiete w ciazy bo ja zadnych zachcianek nie mialam,zadnych. moze tym tazem bedzie inaczej bo chcialabym zeby troche polatal kolo mnie:rofl2::laugh2:

reklama
Asiu możliew ale na jakiś czas mam dość :) teraz to bym sobie wypiła redsa jabułkowego :):) o tak to by sie zdało :), a wiecie co jest najśmieszniejsze nie zasmakowały mi te owoce zjadłam 1 i 1/2 kawałka z tymi owocami i sie skapłam że nie dobre z 1 i 1/2 kawałka zrzuciłam owoce i zjadłam czyli 3 kawałki i tej dobrej połowy juz nie chcem :sorry: chyba zostanie dla kamila jak przyjdzie :)

bożesz co to za zachciewajki czyzbym juz ćwiczyła przed ciążą ??:confused2::eek: nie no jeszcze za wcześnie :no::no::no:nie wiem o co kaman:no::no::no:

ooooo redsa tez bym sobie wypila chetnie :-) cwicz cwicz przyzwyczajaj sie hehehe

MARYLA-wymyslasz bo zajecia nie masz-pomyj okna ,zmien wystawke,zrob na sklepie zamieszanie to zaraz klienci przyleca zobaczyc co wyprawiasz:-D:tak:a ja Wam powiem,ze moj Tom to wcale nie wiedzial,ze ma kobiete w ciazy bo ja zadnych zachcianek nie mialam,zadnych. moze tym tazem bedzie inaczej bo chcialabym zeby troche polatal kolo mnie:rofl2::laugh2:
hihi mile to takie jak widzisz jak twoj facet sie tak troszczy nie ja lubie byc chora z moim m a co do tych zachcianek wlasnie tak sie zastanawialam czy faktycznie kobiety tak maja czy poprostu pozwalaja sobie na wiecej bo ciaza :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam was ponownie ja teraz tak sobie siedzę , i jakoś mi nie dobrze mdli mnie , może to ta pogoda , u mnie jest ciepło i słonko świeci . nawet fajna pogoda ,a mi jakoś tak dziwnie

MAMA99-a na jakim etapie u Was sa staranka??????;-) ASIUASIU-mysle ,ze wiekszosc kobiet to poprostu "wymysla" i mysla,ze jak ciaza to jednym z objawow sa zachcianki to musza je miec bo inaczej ciaze nie bedzie 100%:sorry: ja naprawde na nic szczegolnego nie mialam ochoty. wiecie co ,opuszcze Was na pol godz. jade po moja ksiezniczke do przedszkola .jak wroce to zajrze do Was.:tak:

mama05 z jednej strony to dobrze że nie miałaś ale z drugiej strony jest potem co wspominać moja koleznka całą ciaże smarowała bezy majonezem i tak jadła :) sszalona co
ja sie kiedyś pytam mojego Kamila czy jak będe w ciąży i powiem 0 23 że maży mi sie hod dog albo naleśnik albo czekolada - a wdo mu nie będzie to co on zrobi - i wiecie co mi powiedział??? - że jak juz ide do sklepy czy tam do kuchni to on też chce:no:

mama05 no może masz troche racji z tym wymyślaniem :):sorry:

mama05 z jednej strony to dobrze że nie miałaś ale z drugiej strony jest potem co wspominać moja koleznka całą ciaże smarowała bezy majonezem i tak jadła :) sszalona co
ja sie kiedyś pytam mojego Kamila czy jak będe w ciąży i powiem 0 23 że maży mi sie hod dog albo naleśnik albo czekolada - a wdo mu nie będzie to co on zrobi - i wiecie co mi powiedział??? - że jak juz ide do sklepy czy tam do kuchni to on też chce:no:

mama05 no może masz troche racji z tym wymyślaniem :):sorry:

ahahahahhaah oni by sie dogadali z moim mackiem jak bym jego slyszala

MAMA99-a na jakim etapie u Was sa staranka??????;-) ASIUASIU-mysle ,ze wiekszosc kobiet to poprostu "wymysla" i mysla,ze jak ciaza to jednym z objawow sa zachcianki to musza je miec bo inaczej ciaze nie bedzie 100%:sorry: ja naprawde na nic szczegolnego nie mialam ochoty. wiecie co ,opuszcze Was na pol godz. jade po moja ksiezniczke do przedszkola .jak wroce to zajrze do Was.:tak:
wlasnie tez tak mi sie wydawalo patrzac na moje kolezanki jadly np juz nie mogly a dalej jadly haha ze niby im sie chcialo i tak sie zastanawialam juz wtedy czy ja tez tak bede miala :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no babeczki jestem. powiem Wam,ze normalnie na drodze jast masakra!!!!!!!!!takie roztopy,ze normalnie na drodze rzeka plynie:szok::szok::szok:strasznie ciezko sie jezdzi:crazy:zima zla i poczatek wiosny z rostopami tez zle:crazy:no ale juz dojechalam szczesliwie i juz nigdzie sie nie ruszam:no::-Dkupilam w piekarni swieza bagittke i zaraz posmaruje maslem i herbata z cytryna-uwielbiam taka jeszcze miekka bagietke tylko z maselkiem:-p:-p

wiecie co ja od tego siedzenia z Wami na forum to normalnie brzucha dostaje-masakra:crazy:tak patrze na siebie i nie jest dobrze:no:niech ta wiosna przyjdzie to na dlugie spacery bedziemy chodzic z Dominikiem,troche sie poruszam bo nie jest dobrze:no::confused2:a z drugiej strony jak wcinam bagietke z maslem to czego sie spodziewac-maslo ma tyle tluszczu............

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry