reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc dziewczyny,ja bylam u sasiadki na herbatce(no i niestety na slodkim:sorry:) i wlasnie wrocilam.pisze tylko wszystkim dobrej nocki i lece. Zuzia juz spi od godzinya Domi poniewaz spal w dzien 2.5 godz to dopiero idzie do kapania i za pol godz bedzie spal.a my wieczor dla siebie:tak:wspolczuje Wam kobiety z ta praca i zycze,zeby sie wszystko poukladalo po Waszych myslach;-)

Dokładnie mama, też sobie nie zazdroszczę tej całej sytuacji z tą pracą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To leć do mężulka :-)
Dobranoc

reklama
Aj, a u mnie nie spodobało mi się nastawienie z ich strony, gdyż w pierwszej kolejności przyjęli pracowników, którzy pracowali dopiero 3 miesiące :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tak się docenia ludzi?? brrrr :angry::angry::angry::angry:
Ja tam dłużej pracuję, bo parę lat, a tu takie coś nam odwalili. Na pewno nie tylko ja jestem wściekła na to co wyprawiają
Nie dośc, że kasa potrzebna, bo weselicho za parę miechów, a tu.... :angry::angry::angry:

Wiem coś o zatrudnianiu ludzi którzy pracują krótko... Może i nie jestem "alfą i omegą" jeśli chodzi o staż w firmie, ale pracuję tam pół roku i do tej pory tylko na mojej zmianie kontrakt na stałe dostało 6 osób. Trzy z nich pracują od 2 do 3 lat, a pozostała trójka około 3-4 miesięcy. W chwili otrzymania kontraktu żadne z nich nie pracowało dłużej niż 2 miesiące... Ale prawda jest taka, że donosili na innych i brzydko mówiąc "wchodzili w tyłek" przewspaniałej pani supervisor, polce, która w firmie nosi wymowne przezwiska "trutka" i "cerber"... :confused2:

wspolczuje Wam kobiety z ta praca i zycze,zeby sie wszystko poukladalo po Waszych myslach;-)

Trzymaj kciuki Kochana, żeby wreszcie zadzwonili z konkretną propozycją stałej pracy gdzie indziej... Może być nawet za tą samą stawkę :-p:tak:;-):-)

Buziaczki i miłego wieczorku życzę :-) Pozdrów męża ;-):tak::-D

Trzymaj kciuki Kochana, żeby wreszcie zadzwonili z konkretną propozycją stałej pracy gdzie indziej... Może być nawet za tą samą stawkę :-p:tak:;-):-)

Buziaczki i miłego wieczorku życzę :-) Pozdrów męża ;-):tak::-D

Często tak jest, że jak ktoś umie kogoś podpieprzyć to i takiemu lepiej zawsze będzie :angry::angry::angry:
a takich tam we firmie też nie brakuje :angry::angry::angry:

Również miłego wieczorku, oj jutro jak dopadnę mojego to odreaguję ten cały tydzień w domu :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Biedny :happy:

współczuję wam ,z tą pracą .

Niestety muszę siedzieć w domu.... Dobrze, że mogę jeszcze wypaść do siostry, która na szczęście mieszka niedaleko :-)
Do tego dla poprawienia humorku wybralam się na solarkę, w przyszłym tygodniu zabieram Mojego i Siostrę na saunę :tak: więc pełen relax. A co! :rofl2: Do tego wszystkiego zamówiłam sobie ziemię egipską na pyszczek. Wytestowałam i postanowiłam zakupić

Mama, chyba fajnie mieć taką dużą córę.... mmmm.... :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do tego dla poprawienia humorku wybralam się na solarkę, w przyszłym tygodniu zabieram Mojego i Siostrę na saunę :tak: więc pełen relax. A co! :rofl2:
Ja miałam dzisiaj w planach basen i saunę, ale przez zepsute auto muszę siedzieć w domu :hmm: Jutro dopiero odbierzemy je od mechanika, ale też raczej nici z pływania, skoro kończę prawdopodobnie o 18:00... :-(

Pozostaje niedziela...:rolleyes2:

Ja miałam dzisiaj w planach basen i saunę, ale przez zepsute auto muszę siedzieć w domu :hmm: Jutro dopiero odbierzemy je od mechanika, ale też raczej nici z pływania, skoro kończę prawdopodobnie o 18:00... :-(

Pozostaje niedziela...:rolleyes2:

Ja co prawda na basen nie chodzę, bo plywać nie umiem ale pasowałoby się wybrać parę razy ot, tak sobie posiedzieć chociażby w wodzie czy jackuzzi :-)
A Mojemu powiedziałam, że go wezmę na saunę. a co! Nie był ani razu to niech zobaczy jak to fajnie jest sobie posiedzieć :rofl2::rofl2::rofl2:
Gdyby też nie ja to by solarium od środka nie widział :-)
A niech używa takich przyjemności czasem hi hi

Ja co prawda na basen nie chodzę, bo plywać nie umiem ale pasowałoby się wybrać parę razy ot, tak sobie posiedzieć chociażby w wodzie czy jackuzzi :-)
A Mojemu powiedziałam, że go wezmę na saunę. a co! Nie był ani razu to niech zobaczy jak to fajnie jest sobie posiedzieć :rofl2::rofl2::rofl2:
Gdyby też nie ja to by solarium od środka nie widział :-)
A niech używa takich przyjemności czasem hi hi

Facetom też się należy, a co! :tak::-) Mój też jeszcze nigdy nie był w saunie, ale mam nadzieję że w niedzielę uda mi się go namówić na wypad :tak:

A tak offtop'owo, skąd jesteś? :happy:

Facetom też się należy, a co! :tak::-) Mój też jeszcze nigdy nie był w saunie, ale mam nadzieję że w niedzielę uda mi się go namówić na wypad :tak:

A tak offtop'owo, skąd jesteś? :happy:

A z podkarpacia jestem
A Ty? tak poza tym, że siedzisz w UK ;-)
Mój tam jest chętny. Jak mu napisałam, że idziemy do sauny to idziemy, żadnych sprzeciw nie było :-D

reklama
Ja z dolnośląskich gór :-D

Z moim też nie ma sprzeciwu, ale może być niedzielne lenistwo ;-) :-p

Nie, to ja z moim pewnie będziemy się weekendować ale żadnych wypadów z domku :-)
Na saunę to się wybierzemy gdzieś po niedzieli
A i chodzi za mną pizza i mam chętkę zrobić w niedzielę :-D to pojemy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry