Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mama co do tej princessy to ja myśle że po prostu mieli dobrą aktorke
zapmarta: mam nadzieje że małemu szypko przejdzie i ze to jednak nie 3 dniówka a i ząbki szybko wyjdą , ale ja myśle że lepiej że dużo śpi niżby miał tak caly dzień marudny i zapłakany chodzić
pysia: no siedzenie w domu zwłaszca samemu nie jest takie piękne jak się wydaje bo ile można sprzątac - masakra wiem coś o tym po maturze siedziałam 5 m-cy w domu masakra ostatni egzamin miałam na początku maja a do pracy od września poszłam a w październiku doszły studia i teraz też siedziałam 3 m-ce zanim sklep otworzyłam ale w tedy o miałam latania i załatwiania to tak nie odczułam, a że trenujesz z bratanicą to dobrze w końcu trening czyni mistrza![]()
i mam tego dość
jakbym w końcu poszła do pracy to jakoś inaczej.... te różne osóbki i w ogóle miła atmosfera, a tak to siedzę i "bidę" klepię 

:-):-) cześć dziewczyny właśnie nadrobiłam wasze czytanie , chyba sie gdzieś zgubiłam ,ale coś pisałyście o jakiejś naciągaczce ( nie mogę znaleść ) .
maryla - ja właśnie pizzę skończyłamto był pomysł mojego m.

Tu masz linka do tego tematu naciągaczki https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/jak-dlugo-bede-jeszcze-czekac-37157/

No faktycznie szok, co niektóre kobietki wyprawiają...![]()

hejka
Jestem ale tylko na chwilę,padam po pracy,młody już w łóżku.Jutro też mam dzień pracujący także dziś kładę się wcześnie niż zwykle.
Czytałam ten wątek do którego pysia podała linka i nawet zostawiłam posta,wkurzają mnie takie smarkule i nie myślące wariatki![]()

Oj, wiem coś o tym
Niektore kobiety naprawdę nie mogą sobie dać rady, ciężko im koniec z koncem związać, a tu takie coś.... Głupia myśli, że nikt się nie zorientuje?? Jak się ma nikt nie zorientować jak wchodząc na dany profil można przeczytać pozostałe posty i wyszło jak wyszło wrrrrrr![]()

Plany z Mężem mamy wielkie - co z tego wyjdzie zobaczymy, ale wrzesień 2011 na braciszka dla naszego Maluszka byłby super