reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama co do tej princessy to ja myśle że po prostu mieli dobrą aktorke :):)

zapmarta: mam nadzieje że małemu szypko przejdzie i ze to jednak nie 3 dniówka a i ząbki szybko wyjdą , ale ja myśle że lepiej że dużo śpi niżby miał tak caly dzień marudny i zapłakany chodzić

pysia: no siedzenie w domu zwłaszca samemu nie jest takie piękne jak się wydaje bo ile można sprzątac - masakra wiem coś o tym po maturze siedziałam 5 m-cy w domu masakra ostatni egzamin miałam na początku maja a do pracy od września poszłam a w październiku doszły studia i teraz też siedziałam 3 m-ce zanim sklep otworzyłam ale w tedy o miałam latania i załatwiania to tak nie odczułam, a że trenujesz z bratanicą to dobrze w końcu trening czyni mistrza :):):)

A to wnioskuję, że masz własny sklepik ? ;-)
No w sumie ja sama to nie siedzę w domu, bo mam tu całą rodzinkę ale wiadomo, że to nie to samo co praca. Doskwiera mi za dużo czasu dla siebie :-D i mam tego dość :wściekła/y: jakbym w końcu poszła do pracy to jakoś inaczej.... te różne osóbki i w ogóle miła atmosfera, a tak to siedzę i "bidę" klepię :wściekła/y:
Żebym chociaż miała studia teraz to jeszcze ok, a tu szkoła poleciała sobie w ch** i mam jeden rok w tyl :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I tak siedzę i siedzę i albo jadę do siostry albo czekam do weekendu kiedy to znów razem :rofl2:
Eh, życie
Tak źle i tak niedobrze :-D

:-):-) cześć dziewczyny właśnie nadrobiłam wasze czytanie , chyba sie gdzieś zgubiłam ,ale coś pisałyście o jakiejś naciągaczce ( nie mogę znaleść ) .
maryla - ja właśnie pizzę skończyłamto był pomysł mojego m.

hejka
Jestem ale tylko na chwilę,padam po pracy,młody już w łóżku.Jutro też mam dzień pracujący także dziś kładę się wcześnie niż zwykle.

Czytałam ten wątek do którego pysia podała linka i nawet zostawiłam posta,wkurzają mnie takie smarkule i nie myślące wariatki :angry:

hejka
Jestem ale tylko na chwilę,padam po pracy,młody już w łóżku.Jutro też mam dzień pracujący także dziś kładę się wcześnie niż zwykle.

Czytałam ten wątek do którego pysia podała linka i nawet zostawiłam posta,wkurzają mnie takie smarkule i nie myślące wariatki :angry:

Oj, wiem coś o tym :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Niektore kobiety naprawdę nie mogą sobie dać rady, ciężko im koniec z koncem związać, a tu takie coś.... Głupia myśli, że nikt się nie zorientuje?? Jak się ma nikt nie zorientować jak wchodząc na dany profil można przeczytać pozostałe posty i wyszło jak wyszło wrrrrrr :angry::angry::angry:

Oj, wiem coś o tym :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Niektore kobiety naprawdę nie mogą sobie dać rady, ciężko im koniec z koncem związać, a tu takie coś.... Głupia myśli, że nikt się nie zorientuje?? Jak się ma nikt nie zorientować jak wchodząc na dany profil można przeczytać pozostałe posty i wyszło jak wyszło wrrrrrr :angry::angry::angry:

ahhh szkoda gadać :angry::wściekła/y:

dziewczyny jakieś nowie wieści były dziś na forum?
Ja niestety nie mam czasu aby wam nadrobić a nie mówię już o pisaniu :-( praca,obowiązki w domu,rodzina,fotografowanie,takie życie:)
W weekend będę miała więcej czasu to postaram się zaglądać częściej i więcej pisać:)

reklama
No ja postanowiłam się jeszcze dopisac do tematu starania się o Malucha w 2011 :) Tzn. nawet nie samego starania się :-D Plany z Mężem mamy wielkie - co z tego wyjdzie zobaczymy, ale wrzesień 2011 na braciszka dla naszego Maluszka byłby super :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry