reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
masz racje :) i trzymajmy sie na baczność w takim razie :):) zawsze zostaje nam nasze forum, ja tak sie czasem zastanawiam bo z tego forum to mozna zdobyć informacje o połowie mojeg życia i bez wiekszego problemu zidentyfikować przez bloga a potem nk, no ale co nikt mnie nie zmuszał :):)

Mama, fakt pogoda jest taka, ze az chce siw zyc....
dziewczyny, a co tam sie dzieje na ty. innym forum? bo nadaje z telefonu i zanim to znajde to wole pozniej ewentualnie z kompa popatrzec...
a ja bylam dzis pare godzinek niania polrocznej bratanicy... to taka praktyka na przyszlosc hi hi

jestem,za obiad sie wzielam,ale podczytuje Was-mam nadzieje,ze na nasze forum nie zawita taki "wynalazek":crazy: ja teraz zjem i za godzine jade po Zunie. za tydzien przyjezdza do nas moj brat z dziewczyna na 3 dni wiec moze skoczymy do kina-On jest bardzo chetny do omocy i bardzo kocha nasze dzieci:tak:tak wiec nie ma epszej niani:-D

mama05 no jak jest taka niania to nie ma się co zastanawiac tylko trzeba kożystać :)
a u mnie znowu przycichło z klientami pewno tez obiady gotują albo już wcinają, - swoją drogą ciekawe kiedy mnie pogonicie albo dacie "po łapach" że tak sie ciągle żale na tych klientów :):)
a co do obiadu to juz złapałam od dziadka bure(był u mnie bo sie na spacer wybral) że wczoraj nie zjedliśmy z Kamilem i babcia zła (no ale wczoraj nie byłam glodna - no to co na siłe miałam pchac??) ale babci nie wytłumaczysz ale może pierogi zrobi bo pół garka ziemniaków zostało - jedyny pozytyw :):) a ja mam dzis głodomora a najchętniej to bym jakiegoś szaszłyczka wciągła - tak sie na mnie patrzy z drugiej strony ulicy - ale udaje że nie widze :) albo jakieś udko tak mnie na mięso coś ciągnie :):) najlepiej smażone albo grilowane więc jak ktos ma za dużo albo mu się nudzi to ja zapraszam z takim żarełkiem :):)

Marylka, smaka mi narobilas :) a ja bym zjadla kielbache z grilla :) taka przypieczona porzadnie i z duza iloscia przypraw mmmm

mama05 no jak jest taka niania to nie ma się co zastanawiac tylko trzeba kożystać :)
a u mnie znowu przycichło z klientami pewno tez obiady gotują albo już wcinają, - swoją drogą ciekawe kiedy mnie pogonicie albo dacie "po łapach" że tak sie ciągle żale na tych klientów :):)
a co do obiadu to juz złapałam od dziadka bure(był u mnie bo sie na spacer wybral) że wczoraj nie zjedliśmy z Kamilem i babcia zła (no ale wczoraj nie byłam glodna - no to co na siłe miałam pchac??) ale babci nie wytłumaczysz ale może pierogi zrobi bo pół garka ziemniaków zostało - jedyny pozytyw :):) a ja mam dzis głodomora a najchętniej to bym jakiegoś szaszłyczka wciągła - tak sie na mnie patrzy z drugiej strony ulicy - ale udaje że nie widze :) albo jakieś udko tak mnie na mięso coś ciągnie :):) najlepiej smażone albo grilowane więc jak ktos ma za dużo albo mu się nudzi to ja zapraszam z takim żarełkiem :):)
ale zglodnialam przez ciebie hihi zaraz musze sobie zrobic kebabka moze

jestem,za obiad sie wzielam,ale podczytuje Was-mam nadzieje,ze na nasze forum nie zawita taki "wynalazek":crazy: ja teraz zjem i za godzine jade po Zunie. za tydzien przyjezdza do nas moj brat z dziewczyna na 3 dni wiec moze skoczymy do kina-On jest bardzo chetny do omocy i bardzo kocha nasze dzieci:tak:tak wiec nie ma epszej niani:-D
to tylko korzystać kochanego masz brata :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia i to ja Ci smaka robie?? czy ty chcesz żebym ja zaraz poleciała do budki po coś z rusztu ???? ja prubuje być silna ale nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam a jak już wspomniałaś o tej kiełbasce to mało z krzesła nie wstałam :):):-D:-D

ale zglodnialam przez ciebie hihi zaraz musze sobie zrobic kebabka moze
Asiu ja tez poprosze jednego kebaba tylko na ostro poprosze i dobrze zawiń żeby nie schlodniał:-D:-D jestem taka słaba:zawstydzona/y:ale walcze walcze..... nadal walcze ale patrze przez okno a tu 3 budki z fast fudem sie na mnie patrzą i jedna ulotka z lady ale ja nadal walcze:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MARYLA-no moj obiadek sie udal,zawsze sie boje czy na koncu jak dodam smietane to sos mi sie nie zwazy:sorry:no i jestOK-wszystko wyszlo smacznie:tak:a ze dzis taki wiosenny dzien to dodalam do sosu troche koperku-zawsze mam posiekany w zamrazalce i natke pietruszki. a Ciebie jak zlapal maly glod to lec po Danio:-Da jak duzy glod to lec po ta gire z kurczaka i smacznego:tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry