Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz mam nadzieje ze jesli ktos taki bedzie na naszym forum to bedziemy potrafily to wylapacAsia to prawde piszesz, ale pozostaje nam mieć nadzieje że z nami nie jest tak źle![]()
ja teraz zjem i za godzine jade po Zunie. za tydzien przyjezdza do nas moj brat z dziewczyna na 3 dni wiec moze skoczymy do kina-On jest bardzo chetny do omocy i bardzo kocha nasze dzieci
tak wiec nie ma epszej niani
ale zglodnialam przez ciebie hihi zaraz musze sobie zrobic kebabka mozemama05 no jak jest taka niania to nie ma się co zastanawiac tylko trzeba kożystać
a u mnie znowu przycichło z klientami pewno tez obiady gotują albo już wcinają, - swoją drogą ciekawe kiedy mnie pogonicie albo dacie "po łapach" że tak sie ciągle żale na tych klientów
a co do obiadu to juz złapałam od dziadka bure(był u mnie bo sie na spacer wybral) że wczoraj nie zjedliśmy z Kamilem i babcia zła (no ale wczoraj nie byłam glodna - no to co na siłe miałam pchac??) ale babci nie wytłumaczysz ale może pierogi zrobi bo pół garka ziemniaków zostało - jedyny pozytywa ja mam dzis głodomora a najchętniej to bym jakiegoś szaszłyczka wciągła - tak sie na mnie patrzy z drugiej strony ulicy - ale udaje że nie widze
albo jakieś udko tak mnie na mięso coś ciągnie
najlepiej smażone albo grilowane więc jak ktos ma za dużo albo mu się nudzi to ja zapraszam z takim żarełkiem
![]()
to tylko korzystać kochanego masz bratajestem,za obiad sie wzielam,ale podczytuje Was-mam nadzieje,ze na nasze forum nie zawita taki "wynalazek"ja teraz zjem i za godzine jade po Zunie. za tydzien przyjezdza do nas moj brat z dziewczyna na 3 dni wiec moze skoczymy do kina-On jest bardzo chetny do omocy i bardzo kocha nasze dzieci
tak wiec nie ma epszej niani
![]()

Asiu ja tez poprosze jednego kebaba tylko na ostro poprosze i dobrze zawiń żeby nie schlodniałale zglodnialam przez ciebie hihi zaraz musze sobie zrobic kebabka moze

jestem taka słaba
ale walcze walcze..... nadal walcze ale patrze przez okno a tu 3 budki z fast fudem sie na mnie patrzą i jedna ulotka z lady ale ja nadal walcze:-):-):-)
no i jestOK-wszystko wyszlo smacznie
a ze dzis taki wiosenny dzien to dodalam do sosu troche koperku-zawsze mam posiekany w zamrazalce i natke pietruszki. a Ciebie jak zlapal maly glod to lec po Danio
a jak duzy glod to lec po ta gire z kurczaka i smacznego