reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam wszystkie!tak sobie pisałam z mamą05 na innym wątku i chciałąbym do Was dołączyć,o ile mogę oczywiście.napiszę trochę o sobie : mam 3-letnią córcię,staraliśmy się o nią niedługo,bo już ok 2,5 m-ca po odstawieniu tabletek zaszłąm w ciążę.teraz jest trudniej,odstawiłam tabletki w czerwcu,@ długo się normowała,a jak się już ucieszyłam,to poszłąm na usg i mam wielotorbielowatość jajników,prawy do kitu,a z lewym troszkę lepiej.lekarz kazał czekać do wakacji ,a potem laparoskopia.jutro idę właśnie do niego,żeby to przyspieszyć,bo od 2 m-cy zamiast @ są plamienia i wątpię,żeby jakieś jajko mi wyskoczyło.
no i to tyle;).
trzymam kciuki za Nas wszystkie,oby się udało;)

Witam serdecznie:)
Cieszę się że dołączyła do nas kolejna osóbka:)
Mam nadzieję że wielotorbielowatość szybko się wyleczy i będziesz mogła zajść w ciążę,tego Ci życzę z samego serca:)

A teraz uciekam pod prysznic,zajrzę do was za godzinkę:)

reklama
witam wszystkie!tak sobie pisałam z mamą05 na innym wątku i chciałąbym do Was dołączyć,o ile mogę oczywiście.napiszę trochę o sobie : mam 3-letnią córcię,staraliśmy się o nią niedługo,bo już ok 2,5 m-ca po odstawieniu tabletek zaszłąm w ciążę.teraz jest trudniej,odstawiłam tabletki w czerwcu,@ długo się normowała,a jak się już ucieszyłam,to poszłąm na usg i mam wielotorbielowatość jajników,prawy do kitu,a z lewym troszkę lepiej.lekarz kazał czekać do wakacji ,a potem laparoskopia.jutro idę właśnie do niego,żeby to przyspieszyć,bo od 2 m-cy zamiast @ są plamienia i wątpię,żeby jakieś jajko mi wyskoczyło.
no i to tyle;).

Witam serdecznie w naszym gronie :-) Bardzo się cieszę, że jest nas coraz więcej :tak: I oczywiście też trzymam kciuki za zafasolkowanie :tak::-)

mama99 witam :) Jak mija dzionek? :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no i to tyle;).

Ja także witam :-)
Mimo, że jestem tu od wczoraj

dziewczynki, słyszałyście to? Zajeb.... piosenka
[video=youtube;7Ov72Dfl4KI]http://www.youtube.com/watch?v=7Ov72Dfl4KI[/video]

u mnie ok , pogoda u mnie super , dzień się udał ,męża brak w domu , trochę tęsknię . jednym słowem się lenie .

Wpadam tylko na chwilkę. Przeczytałam wszystko co napisałyście ufff niezłe tepo macie:)

Nie byłam dziś u gina bo nie miałam czasu. Wrocilam z roboty kolo 16, potem gotowałam z M obiadek. Pozniej poszlismy wplacic kaske na wakcje i wiece co w koncu nie lecimy do Bułgarii tylko na ... Majorkę:tak::tak::tak: Pani z biura znalazla nam super oferte i wyliczylismy, ze damy rade i lecimy 23.06 :-)

Jutro tez nie zdaze isc, bo mam rade w szkole do 19, a gin przyjmuje do 18. Musze poczekac do poniedzialku:)

Pozdrawiam nowe dziewczyny no i te "stare":laugh2::laugh2::laugh2:

BIBINKA- no witam u nas na watku:tak::-D:-D:-D mam nadzieje,ze bedzie Ci sie z nami dobrze pisalo.tak jak pisalam na tamtym watku-daj znac jutro co tam lekarz wymyslil:tak: ja rozmawialam z kumpela i jak sie dopadlysmy to pol godziny zeszlo:szok:a teraz ide kapac i czytac Zuzi bo pada ze zmeczenia,ale jestem na forum i wroce za 20 min:happy:

A ja witam się wieczornie :rofl2:

U mnie było dzieci w domu, że ho ho, więc praktykę miałam.. to tak na przyszłość :-)
Z rana w ogóle mama podrzuciła mi pół roczną bratanicę ;-) Kochana niunia

Ja także witam :-)
Mimo, że jestem tu od wczoraj

dziewczynki, słyszałyście to? Zajeb.... piosenka
YouTube- Bóg się Mamo nie pomylił

Smutna ta piosenka. Posłuchałam początek, bo net się buja, jakby chciał a nie mógł :wściekła/y: ale to chyba o dzieciach nieżyjących ta piosenka tak? :-(:-(
A to i tak nie dała bym rady dalej, bo mnie takie coś wzrusza :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzięki mama05 ;))).dam znać jutro,jak wrócę od lekarza,mam nadzieję,że trochę mi nastrój poprawi.jutro mam 11 dzień cyklu,więc jakieś usg by się przydało,żeby zobaczyć czy wogóle coś się w tych moich jajnikach dzieje.podejrzewam,że mi nie zrobi,bo zawsze dużo kobitek ma do przyjęcia.chodzę państwowo,bo bardzo fajny lekarz i pierwszą ciążę mi dobrze prowadził,ale niestety aparat do usg ma w innym pokoju i trzeba się umawiać...

reklama
Smutna ta piosenka. Posłuchałam początek, bo net się buja, jakby chciał a nie mógł :wściekła/y: ale to chyba o dzieciach nieżyjących ta piosenka tak? :-(:-(
A to i tak nie dała bym rady dalej, bo mnie takie coś wzrusza :-(

ja wywnioskowałam, że o chorych:confused:
ale mimo wszystko mi wpadła w serducho

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry