reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny musze się pochwalić własnie sprzedałam atlanic-a ten turkusowy wózek który wczoraj przyszedł ::):):):):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: jestem mega szczęsliwa ale prosze trzymajcie kciuki może uda mi się pobic rekord i sprzedam dziś jeszcze jeden :):):);-);-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: bedzie na dentyste :):-):-) nie no zartuje oczywiście ale TAK SIE CIESZE :):):)

reklama
witam Cie ZAPMARTA:-D a Ty MARYLA-szalejesz widze:tak:zaraz wejde na Twoego bloga i mam nadzieje,ze znajde tam fotke tegp wozka co to go wlasnie sprzedalas;-)gratuluje i zycze dalszych sukcesow. ja wlasnie odpalilam kompa bo teskno mi za Wami ,Domi pi od 13.15,wiec jeszcze 1,5-2 godz bedzie spal a mi dzis len w tylek wszedl...........gdie ta wiosna,tak bym chociaz przy drzewkach porobila,tuje opielila i w ogole na powietrzu to na powietrzu a dzis nie chce sie nosa wystawic:no:lece na bloga

super marylka! brawo! 3mam kciuki, wlasnie obejrzalam bloga i mam kilka pomyslow, napisze i po poludniu na privie, bo tera zmam bieg

dziewzyny a jakie rajstopy do tej kiecki? i czy tkiecka pasuje do tej lejacej sie tuniki, czy nosic oddzielnie? pierwszy raz tak mam z ekupilam i nie wiem co z tym zrobic i wkurza mnie to...

JOSEPHINE-rajstopy oczywiscie kryjace,najlepiej 100-czyli 100%krycia no i matowe.:tak:napewno masz gdzies sklep gdzie jest krolestwo rajstop i mega wybor-u nas jest sklep CALSEDONIA i tam masz tylko rajstopy,ponczochy,skarpetki itp. macie tez pewnie cos podobnego-zawsze mozesz wziac ze soba ta spodniczke i panie Ci doradza:tak:

josephine, moja kolezanka ma w pracy właśnie coś takiego i nosi do jeansów wąskich i oficerek. Też fajnie wygląda.

mama, to nie leń, to ta okropna aura. Jeszcze trochę takiej pogody i ciśnienia a bede na czworaka chodzić.

marylka, bomba !!! no to jeszcze jeden i będzie extra !!!

josephine, moja kolezanka ma w pracy właśnie coś takiego i nosi do jeansów wąskich i oficerek. Też fajnie wygląda.

mama, to nie leń, to ta okropna aura. Jeszcze trochę takiej pogody i ciśnienia a bede na czworaka chodzić.

marylka, bomba !!! no to jeszcze jeden i będzie extra !!!

no wlasnie po czasie stwierdzilam ze na 100% lepiej z dzinsami i kozakami niz ta spodniczka, choc kolor ten sam
ale najwiekszy problem mam ze spodniczka... bo nie przepadam z atakimi zwyklymi lajkrowymi cielistymi rajstopami, wiec albo czarne matowe, albo jakies siwe... ale czarne chyba nie ebda pasowac
juz sama nie wiem... pewnie kolejny ciuch wyladuje w szafie bo nie ebde wiedziala jak i z czym nosic; a akurat ten bym nie chciala, bo sobie troge z ta spodniczka zaszalam....

josephine, czarne nie, ale jakiś fajny kolorek będzie ok.
W tym sezonie (wiosennym oczywiście) modne będzie zestanianie lekkich sukienek/spódnic z marynarkami typu jeans, skóra (takimi cięższymi), więc pokombinuj.

ZAPMARTA- moj laptop juz chyba na czworakach chodzi bo wolny taki dzis,ze........:crazy: JOSEPHINE-Zapmarta dobrze radzi:tak:a my radzac Tobie mamy nadzieje,ze kupilas to o czym myslimy:tak:czarne i lajkrowane odpadaja,matowe TAK.

reklama
raz jeszcze dzięki za kciuki :):) i trzymajcie dalej bo dzien się jeszcze nie skończył :-)
kurcze ale wy specjalistki od mody jestescie jak niebęde wiedziała coś to tez będe pytała o zdanie, ja mam największy problem z kupnem bo jak już kupie to coś wykombinuje ale coś wybrać ze sklepu modnego, co by mi pasowało i najlepiej nie drogiego nie jest wcale tak łatwo

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry