agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
ale jest plus tegonie dość że znalazłam tańszego ubezpieczyciela, to w dodatku z większą opcją niż poprzedni
![]()
no to super,gratuluję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale jest plus tegonie dość że znalazłam tańszego ubezpieczyciela, to w dodatku z większą opcją niż poprzedni
![]()

kobiety wena mnie opuscila-co dzis robicie na obiad bo mysle,mysle i nie wiem...a jak nic nie wymysle to sie skonczy na nalesnikach ktore wszyscy lubia.
napiszcie jakies pomysly

nie chce stać mi się dziś przy garach więc zrobię pierogi na szybkiegoa pokaże wam jeszcze moją sukienkę, fakt jeszcze nie jest uszyta, ale
będzie taka
imogene/35107
a to zespół, wiadomo- nie śpiewają jak na oryginałach, ale nie jest źle i o dziwo
są nawet nie drodzy
Avers Band zespół muzyczny Wrocław

EWCIA-suknia piekna,ja mialam prawie zlota-gorset z odkrytymi plecami i spudnica a trenem i taki dopinany marszczony kuperek.piekna byla i w momencie jak mi kumpela po slubie skladala zyczenia to od razu chciala,zebym jej obiecala,ze jej sprzedam a miala slub 8 m-cy po nas no i sprzedalam jak maz wroci z pracy to wstawi fotke ja nie umiem
:-(
tak,czyba tak zrobie;-) MARYLKA- ja tez zjadla bym pierogi leniwe z maselkiem i z cukrem,ale jestam za leniwa dzis zeby ja zrobic
chyba zrobie kawe,spalam cala noc ,ale taka zmulona jestem...synus lata jak nakrecony,mecze sie jak na Niego patrze-skad te dzieci biora tyle energii???
gdzie jest przycisk OFF
:-)