• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pewnie, nie żałuj sobie różyczki :tak: Cieszę się, że starania idą pełną parą :laugh2:

A ja jestem taka podekscytowana tą decyzją, że tylko rok do staranek... I że G. sam zaproponował przyspieszenie... Ale się wzruszyłam wczoraj...

Dobra, ja zmykam do mojego Szkraba się poprzytulać :) Dobrej nocki, Żabki :*

super że staranka przyśpieszone :) zobaczysz i tak jeszcze przyszpieszycie jak my :):) gratulacje wiem jak sie cieszysz :)

witam sie w nowym tygodniu;-)
ja juz kompletnie zglupialam i nie wiem o co chodzi -dzis mam 14 d.c. i teoretycznie powinna byc owulka a ja jeszcze wieksza mam temp.niz wczoraj!!! ostatnio mialam 36.5 ,36.5 36.5 36.5 wczoraj (13d.c.) 36.6 a dzis zamiast spaść to mam 36.8:confused::confused::confused:dobrze ,ze jutro mam ginek to sie okaze co tam -az sie boje ,ze nie pekly tylko mam torbiele,śluzu plodnego nadal nie ma-jakaś porażka.ostatnie przytulaski byly w soboto wieczorem ,dzis tez beda a jutro ginek...

JOSEPHINE- gratuluje,ze juz tyyle pracy napisalaś!!a imiona widze faktycznie takie same-Pola i Marcel:-D:-D:-D

WISIEŃKA- wstawaj:-D:-D:-D:rofl2:witam na L4;-):-)
SORBUŚ- bidolko ,nasza padnieta-jeszcze troche i dzieki za &&&&&&&&&&&;-)
JAEWA- fajnie,ze juz zdrowiejesz!!:tak:

witam wszystkie kobietki cieplo i mega slonecznie!!
kobitko wyluzuj będzie dobrze :) nie ma żadnego torbiela , może to dlatego że są dwa jajeczka :) będzie dobrze i nie myśl tak o tym bo nam zeschizujesz :) - wiem wiem to nie takie łatwe ale spróbuj

a tak wogule to dzień dobry :):):):):)
i trzymajcie kciuki bo musze mieć mega utarg :)

reklama
Mama nie gniewaj sie ale tak mi sie skojarzylo ze Ty robisz test a wszyscy domownicy stoja pod drzwiami lazienki nastawieni na Twoje okrzyki radosci :-D

Cześć dziewuszki po weekendzie.
Nie jestem w stanie Was nadrobić, jak nie czytam na bieżąco.
Weekend miałam bardzo absorbujący, bo mój brat po 2 tygodniach w Polsce wracał do Anglii więc się z nim żegnaliśmy pół soboty ;P
A do tego do mojej mamy przyjechała bratowa z synem - moim chrześniakiem :D Więc z dzieciaczkami mojego brata i całą watachą poczłapaliśmy sobie do ZOO. Nie wiem kto się bardziej wymęczył - dzieciaki (trójka) jak wszędzie latali, czy dorośli (szóstka), jak za nimi próbowaliśmy nadążąyć :P
A w dodatku ostatnio rozkręcam swój interes i chyba będę własna działalnośc zakładać choc się tego boję strasznie. A robie zaproszenia slubne i naprawdę wychodzą super. Gdyby któras potrzebowała, to sie polecam:-D
Ja zaproszenia na swój ślub robiłam sama :) Od projektu, grafiki, poprzez wydruk, dekorację na gilotynce, do złożenia, zapakowania do kopert :)
Ale zrobiłam je chyba zbyt dokładnie, bo mało kto, nam w ogóle wierzył że wszystko było robione ręcznie :(
Grunt że została satysfakcja ;)

mama a tempka to rośnie na owulkę... skok tempki to okolice owulki! Więc jak dle mnie to wsio ok z tempka u Ciebie!
MONIA- ja mierzylam temp.tez przy mojej dwojce dzieci i zawsze mialam tak ,ze w 13 lub 14 d.c. mialam spadek do najnizszej temp.w cylku a na drugi dzien wzrost i mialam czarno na bialym ,ze byla owulka a teraz nie bylo tej niskiej temp. no ale jutro gin i usg wiec sie okaze:-p

Mama nie gniewaj sie ale tak mi sie skojarzylo ze Ty robisz test a wszyscy domownicy stoja pod drzwiami lazienki nastawieni na Twoje okrzyki radosci :-D
JAEWA- nie gniewam sie -na to licze,ze tak bedzie:tak:;-);-)

AGNIESZKA,MARYLKA,KATH- witojcie:-D:-D:-D

Agnieszka no u mnie ok weekend rodzinnie i bardzo miło minoł :) w piętek i sobote klientów było tak średnio i mam nadzieje że dziś będą tłumy bo czas popłacić kolejne faktury :)
ja sie śmieje że kiedyś było od pierwszego do pierwszego a teraz od faktury do faktury :)
i bardzo ciepło u nas ani jednej chmury na niebie

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry