• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama roza pewnie na Ciebie czeka nie martw sie :) Musisz miec przepiekny ogrod:-) Ja pamietam jeszcze jak mieszkalismy w Nowej Zelandii tez mielismy spory ogrod i kazde drzewko zakupione, kwiat, palma sprawiala mi mase radosci:tak: codziennie rano sprawdzalam jak rosnie :-D
jaewa- POROBIE NOWE FOTKI I WIECZORKIEM Tomi wstawi to sobie jutro poglądasz:tak:;-)a ja juz dzis bylam patrzec jak roslinki rosna i przywiatalam sie z moimi pięknościami chwile po 8!!!

MARYLKA- wiem jakie masz zyczenie w dzisiejszym dni i &&&&&&&&&&&& zacisniete ,zeby za kilka dni sie sprawdzilo!!!

WISIENKA- &&&&&&&&&&&& za sprawy w banku i pewnie ,ze mieszkanko wazniejsze,zawsze mozecie do Tuczne skoczyc:-D:-D:-Da ja czekam z sernikiem na zimno:-D:-D:rofl2::tak:

reklama
hej i czołem:tak::-).witam wakacyjnie:-D
marylka STO LAT,STO LAT I BLIŹNIAKÓW ŻYCZĘ:-D:tak:
mama Ty się nic nie martw,nie mierz już temperatury,bo niepotrzebnie sie stresujesz:tak:.będzie dobrze!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wisienka odpoczywaj na L4:tak:.mam nadzieje,że mdłości niedługo Cię opuszczą:tak:.fajnie,że mieszkanko juz przyklepane:tak::-)
aga,sereevna gratuluje podjęcia decyzji i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::-)
jaewa,kath witajcie:tak:

nam Ala wczoraj padła po 19,juz dawno nie była tak padnięta.tak poszalała,że nóżki ją bolały i płakała ze zmęczenia...poza tym,to od zeszłego czwartku jest przeziębiona,więc już do przedszkola nie chodzi.szkoda gadać...może teraz trochę odpocznie od tych bakterii...

jaewa- POROBIE NOWE FOTKI I WIECZORKIEM Tomi wstawi to sobie jutro poglądasz:tak:;-)a ja juz dzis bylam patrzec jak roslinki rosna i przywiatalam sie z moimi pięknościami chwile po 8!!!

MARYLKA- wiem jakie masz zyczenie w dzisiejszym dni i &&&&&&&&&&&& zacisniete ,zeby za kilka dni sie sprawdzilo!!!

WISIENKA- &&&&&&&&&&&& za sprawy w banku i pewnie ,ze mieszkanko wazniejsze,zawsze mozecie do Tuczne skoczyc:-D:-D:-Da ja czekam z sernikiem na zimno:-D:-D:rofl2::tak:

Mama czekam na fotki:-) Ja jak znajde tez wstawie, tylko mi to troche potrwa. Mielismy w ogrodzie w NZ 9 metrowego kaktusa co zawsze w grudniu i styczniu kwitl na bialo. Kwiaty byly ogromne i pachnace ale trzymaly sie tylko dwa dni :)
Wisienka kochana jak sie lepiej poczujesz (czego Ci z calego serca zycze) rzuc jakims przepisem z kuchni sycylijskiej:-D

Bibinka kochana witaj!!!:-) Biedna ta Twoja mala. Ja juz tez mam dosyc choroby a ta angina mnie jakos opuscic nie chce :) Czuje sie juz lepiej ale za troche konczy mi sie antybiotyk i co wtedy???:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BIBINKA- cześć kochana moja siostro!!!wracaj do nas bo tesknie!!!sciskam Cie [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
i zdrowka dla Ali!! a Ty od kiedy masz wolne od szkoly??

JAEWA- oczywiscie fotki beda!! poszukaj swoich ,chetnie nacieszymy oczy[/FONT] [FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
bibinko witaj kochana. Biedna Ala, faktycznie przerwa dobrze jej zrobi. A ty jeszcze pracujesz? Jak tam twoja @???
jaewa najprostszy to spagetti z bakłażanem. Jego zrobie bo wegetariański a ja nie lubię teraz mięsa. Spagetti oczywiście gotujesz. Bakłażana kroisz w grube paski solisz i odstawiasz na pół godziny, zeby wyciągnąc goryczkę, potem odciskasz w ściereczce i obsmażasz na oliwie. Przekładasz do miski i na tej samej oliwie smazysz 3 ząbki czosnku roztartego z solą , potem dajesz pokrojone pomidory bez skórki i smazysz. Doprawiasz solą, pieprzem i chili takimi ziarenkami najlepiej i bazylią, dodajesz bakłażana i jeszcze dusisz do miękkości. I gotowe. Albo sos na soagetti albo spagetti do sosu i wymieszać.

Ostatnia edycja:
mama od dziś:-D:-D:-D.chyba ,że mnie jeszcze wezwie w związku z dziennikami,ale nie martwię sie na zapas...masz PW:tak:
wisienka jestem z Tobą na wolnym od dziś;)))

Dziewczyny dzięki:)

Marylko dopiero teraz gg mi wyświetliło że masz dziś urodziny:)
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:))
images
dzięki kochana no tak wyszło ze mam dziś urodzinki a wczoraj miałam imieniny i mieliśmy grila :)

Witam kochane w pierwszy dzień wolnego. Powitał mnie mdłościami o 6.31 i do tej targa mną tak, ze nie mogą skończyc posta. Są to na domiar suche targania i nie przynoszą ulgi. Dobrze, ze jestem dziś w domu bo ma byc straszny upał.
Mam na dziś w planie ogarnięcie mieszkanka i zakupy produktów na kolację z okazji imienin Pola. Imieniny ma jutro ale dziś przychodzą goście. Chcę zrobić coś letniego więc wymysliła, że będzie to kuchnia sycylijska. trzymajcie kciuki za udane gotowanie.
mama Jestem juz i nie opuszczę was nigdy:-D Wszystko będzie dobrze, nic się nie martw , którys pęknie na pewno, tulam cię żebyś się nie denerwowała.
marylka jak tam przeczucia w tym miesiącu?:-)Trzymam &&& za pozytywny test
agnieszka wolne dzisiaj czy pracujesz?
jaewa, kath
i wszystkie staraczki witajcie

Marylka [FONT=&quot]
b030.gif
[/FONT]
dziękuje kochana za życzonka i dobrze że jusz masz wolne i że z ieszkaniem sie udalo :) a przeczuć nie mam żadnych ani na @ ani na II krechy :) jak nie teraz to w wakacje napewno sie uda :)

mama jeawa i bibinko dziękuje za życzenia (mam nadzieje że nikogo nie pominełam )

raz jeszcze dziekuje wszystkim za życzenia

Marylko to Ty masz podobnie do mnie :) Ja mam urodziny 23 grudnia a imieniny 24 grudnia :-D powinnysmy dostawac 2 prezenty zawsze a nie jeden ;-)

Wisienka dziekuje Ci serdecznie! Juz mam pomysl na obiad jak moj S wroci z delegacji! Pysznie wyglada ten przepis a do tego S uwielbia wszystko co z czosnkiem:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BIBINKA- masz PW- i fajnie,ze masz juz wolne to bedziesz wiecej z nami!!

WISIEŃKA- no widzisz sama ,ze róża przepekna i ma milion pączków-szkoda,ze nie umiem wstawiac fotek,ale chociaz Ci mms'a wyslalam to wiesz o czym pisze:))

ja zmykam po róże,juz mam dla niej miejsce,za niecalą godzinke jestem!

reklama
Marylka przede wszystkim WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!! szejka na codzień i bliźniaków oczywiście:))
Dyrektor się do mnie ledwo odzywa:) Ale przynajmniej nie krzyczy i to mi bardziej odpowiada:) A pracy mam średnio ale zostałam sama z odbieraniem zamówień z 2 projektów... Niektóre to zamówienia np na 400 podręczników _ każde trzeba odebrać, przeliczyć i sprawdzić z faktuą i zamówieniem czy wszystko jest... część juz przyszla i mam nadzieję że dopuki jestem sama to te malutki będą tylko przychodzić...

Jaewa ja tak miałam w UK że się dziwnie patrzyli jak mówiłam "name day";-)
A tak wogóle to nie wiem czy pisałaś a strasznie mnie ciekawi jak to się stało że tak daleko wybyłaś... jak nei chcesz to oczywiście nie pisz.... ciekawa jestem poprostu:)

Wisieńka super że już L4. Odpoczniesz sobei:) tym bardziej jak upały:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry