• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marylka wszystkiego co najlepsze, samych radosnych chwil w zyciu no i spelnienia marzen, a w szczegolnosci tego najwiekszego;-)

Jeawa te ciuszki kupilam na allegro
Sliczne sa takie malenstwa...
Sa schowane, nie widzialam ich juz 5 miesiecy,,,
Czekaja na nowe Malenstwo:tak: Wlasnie bucikow nie chcialam bo dla mnie troszke oklepane takie...
Nie wiem co teraz wymysle dla Mezusia jesli sie kiedys uda...

Bibinka dzieki;-)
Wiesz, najgorsze jest to ze od wczoraj mielismy zaczad, rano mialam traszna ochote na przytulansko a potem tak spierniczylam sprawe... No coz..

Wisienka dziekuje:-D Usmialam sie normalnie;-)

Edit
No i sama zostalam,...
Skoncze kawke i ide sprzatac lazienke....
Dzisiaj generalne porzadki tego pomieszczenia;-)

No masz racje buciki wszyscy kupuja...
Kochana Tobie sie uda i to bardzo szybko zobaczysz!!! Ja trzymam &&&&&& za Ciebie i pamietaj zeby sie nie stresowac, wszystko na luzie... Czego sobie i Tobie zycze:-):tak:

Witaj Sergeevna :):-)

reklama
jaewa, pysia :*

A ja się pochwalę... G. poszedł po rozum do głowy, zmienił zdanie i staramy się o Szkraba już w przyszłym roku!!! :laugh2: (a nie dopiero za minimum 3 lata, jak wcześniej chciał... :dry: :sorry: )

Matko boska, u mnie taka pogoda że chyba ugotuję się w pracy na popołudnie... :dry:

Serg witaj:tak:

Jeawa dziekuje Ci bardzo
Przeciez musimy w marcu rodzic;-)
Porodowki beda oblezone:-D

Ide do lazienki, muzyczke sobie puszcze i poki Mezus w pracy to wysprzatam...
A potem oczywiscie przyjde jeszcze do Was
Tymczasem milego dzionka, a moze i staranek jesli ktoras swojego mezczyzne dopadnie;-)

jestem
PRALINKA MARGOLCIA- cześć kochane:tak:
JA NABYLAM ...3 RÓŻE a pojechalam po 1:tak::-D:-Dale poprostu nie moglam sie oprzec...wiem to juz jest nudne-ale taka ze mnie Maja w ogrodzie:tak::-):-):-)porobie fotki i wstawi Tom wieczorem to same zobaczycie-do Wisieńki wyslalam 2 fotki to moze Wam napisze;-)i potwierdzi moje zdanie:tak::tak::tak::rofl2:
brykam wkopac;-)

Marylko to Ty masz podobnie do mnie :) Ja mam urodziny 23 grudnia a imieniny 24 grudnia :-D powinnysmy dostawac 2 prezenty zawsze a nie jeden ;-)

Wisienka dziekuje Ci serdecznie! Juz mam pomysl na obiad jak moj S wroci z delegacji! Pysznie wyglada ten przepis a do tego S uwielbia wszystko co z czosnkiem:-)
no własnie choć u mnie w tym roku lepiej i szaleją bo teściowa dała 100 jedną na imieniny a drugą na urodziny moja mama tak samo i do tego dała mi świeczki i piżame (niestety zaciasną na piersiach więc zostanie dla niej :0 ) a dzień sie jeszcze nie skończył no ale Ty masz chyba gorzej bo to jeszcze świeta

Marylka przede wszystkim WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!! szejka na codzień i bliźniaków oczywiście:))
Dyrektor się do mnie ledwo odzywa:) Ale przynajmniej nie krzyczy i to mi bardziej odpowiada:) A pracy mam średnio ale zostałam sama z odbieraniem zamówień z 2 projektów... Niektóre to zamówienia np na 400 podręczników _ każde trzeba odebrać, przeliczyć i sprawdzić z faktuą i zamówieniem czy wszystko jest... część juz przyszla i mam nadzieję że dopuki jestem sama to te malutki będą tylko przychodzić...

Jaewa ja tak miałam w UK że się dziwnie patrzyli jak mówiłam "name day";-)
A tak wogóle to nie wiem czy pisałaś a strasznie mnie ciekawi jak to się stało że tak daleko wybyłaś... jak nei chcesz to oczywiście nie pisz.... ciekawa jestem poprostu:)

Wisieńka super że już L4. Odpoczniesz sobei:) tym bardziej jak upały:))
dzięki kochana za życzonka i dobrze że dyro dał na luz :)

raz jeszcze dziękuje Wam dziewczyny za życzenia :) kochane jesteście po buteleczce dla każdej a te z fasolkami mają picollo :)

jaewa, pysia :*

A ja się pochwalę... G. poszedł po rozum do głowy, zmienił zdanie i staramy się o Szkraba już w przyszłym roku!!! :laugh2: (a nie dopiero za minimum 3 lata, jak wcześniej chciał... :dry: :sorry: )

Matko boska, u mnie taka pogoda że chyba ugotuję się w pracy na popołudnie... :dry:
Strasznie sie ciesze Kochana !!!! No to super!!!! Czasami mezczyzni musza dorosnac do tak odpowiedzialnego zadania jakim jest zostanie tatusiem ;-) Ty mloda jestes to masz jeszcze mnostwo czasu :) Nie to co ja :-D Gratuluje podjetej decyzji!!!! :tak:
U mnie zimno jak na Australie, moze bedzie jakies 6 stopni :szok: bo to zima.

Marylka no wlasnie o swietach jeszcze zapomnialam! Chociaz jak mam dostac 3 lipne prezenty albo jeden super to wole jeden super :)

Mama milego pobytu w ogrodzie :)

Malapralinka moze ja tez sie zdecyduje na porod w Polsce? Bedzie razniej ;-):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
marylka wszystkiego najlepsiejszego!!!!!!!

hepi berzdej tuuuuuuu juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif

witam się z wami w nowym tygodniu

sergeevna fajnie, że podjęliście taką decyzję. widać G już do tego dojrzał.
mama trzymam && żeby to była owulka- żadne torbiele!!

pralinko tulam, tulam

wisienko superaśnie że się udało z mieszkankiem. a na nudę nie narzekaj- na pewno znajdziesz sto milionów rzeczy do zrobienia

ja jestem taka jakaś niewyspana, że szok.
o 7 obudził mnie kot- wygrzebał z kosza puszkę po mielonce i próbował ją oblizać (miał takiego pecha, że była do góry dnem). no to wstałam, wywaliłam i ją i się znowu położyłam. no to kot zaczął się do szafki dobijać- wkońcu zrezygnował i przylazł do mnie spać.
jak mi już było fajnie to słucham.... a sąsiad chyba z kosiarką już tańcuje
okazało się że to nie sąsiad z kosiarką, tylko... mucha!!!

poszłam do sklepu po chlebuś. i tak mi pusto było jak szłam bo przez ostatni tydzień chodziłam z tym "pożyczonym" pusiuniem- niuniem. ale mi go brakuje!!! normalnie po tygodniu już się człowiek przyzwyczaił.

muszę dziś poodkurzać cały dom, bo piesia nie ma, ale sierść jeszcze tak trzeba posprzątać

no i czekam na te moje testy. zwykle listonosz chodzi w granicach godz. 12-14 i mam nadzieję że dzisiaj wkońcu dojdą te testy.

sergeevna witaj
Ja kupiłam Polowi książkę Szkoła przetrwania dla przyszłych ojców. Poradnik na 9 miesięcy. A wyszło tak, ze nie dostał ksiązki bo test był z zaskoczenia u mojego taty i po prostu byłam zbyt zaskoczona żeby wymyslac oprawę.
Ja juz jem zupę o 11.30 :-)
bunia witaj, no coz kiedy ja pracoholik jestem:-DMiłego dnia

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry