• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA- ja poprosze picolo:-D:-D:-D:-D:-D:-D
SERGEVNA,PYSIA- witajcie w ten mega sloneczny dzien!!

JAEWA- przepiekne kwiaty ma ten kaktys,ale 9 metrow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to gigant!!

ide wkopac moje piękności!!

reklama
mama no to zaszalałaś z różami ja tak mam z dzwonkami. idę do sklepu, widzę jakieś ładne i od razu mnie zżera jak nie mam złotków. jak sobie odłożę wkońcu pieniążki to pierwsze co- lecę do tego sklepu gdzie dzwonki widziałam i kupuję!!! najczęściej oprócz tych co upatrzyłam oczywiście jeszcze jedne ale tak to jest z tym, na czym punkcie mamy bzika.

jaewa dziękuję :* :laugh2: Młoda, czas jeszcze mam, ale sama wiesz jak to jest "mocno chcieć i nie móc się doczekać"... :tak:
mama no szalejesz kobiecino z tymi różami :laugh2: ale to bardzo dobrze, podoba mi się taki stan rzeczy bo sama uwielbiam róże :tak: No i jak kiedyś będę w okolicach Poznania to wpadnę na kawusię albo soczek i będę podziwiać ogród na żywo :tak: Tylko uważaj, bo jak róże będą kwitnąć, to możesz mieć problemy, żeby mnie od krzaków odciągnąć ;-):tak::-D

pralinka i margolcia i bunia i wisieńka całuski dla Was :*

Jeeeejku, jaka ja jestem szczęśliwa normalnie dalej nie mogę w to wszystko uwierzyć i chodzę jak "pijana" z podekscytowania :tak: No i równo za tydzień nasza 2 rocznica... A no i jeszcze nie napisałam, że w sobotę G. urządził takie... "nieoficjalne oświadczyny"... Co prawda po kilku piwkach ;-)padł na kolana w romantycznej scenerii i zapytał czy zostanę jego żoną (oczywiście, że tak :tak: ), ale się zreflektował i powiedział, że mam ten wstęp potraktować na serio, aczkolwiek to jeszcze nie są oświadczyny, bo on już wie jak i kiedy się oświadczy no i musi być pierścionek i na trzeźwo :laugh2::zawstydzona/y::rofl2::szok::-D

Marylka - 100 lat i trojaczków!!! :laugh2:

sergeevna witaj
Ja kupiłam Polowi książkę Szkoła przetrwania dla przyszłych ojców. Poradnik na 9 miesięcy. A wyszło tak, ze nie dostał ksiązki bo test był z zaskoczenia u mojego taty i po prostu byłam zbyt zaskoczona żeby wymyslac oprawę.
Ja juz jem zupę o 11.30 :-)
bunia witaj, no coz kiedy ja pracoholik jestem:-DMiłego dnia
Wisienka a ta ksiazke gdzie kupilas? Ja nie mam raczej szans na takie prezenty w przyszlosci, no chyba ze mi ja tutaj wysla :) ale pomysl tez bardzo fajny!:-)

Sergeevna mialam Cie zapytac o zareczyny czy byly juz, czy jestes przed...ale jakos niezrecznie mi bylo pytac :) No to teraz tylko czekac jak na Twoim paluszku wyladuje jakis cudny brylant:tak: Ja dostalam pierscionek z bialego zlota z diamentem. Cudowna chwila, mysle ze takie rzeczy sie pamieta na cale zycie:-)

Mama my kupilismy dom juz z tym 9 metrowym gigantem :-) Mysle ze podnosil troche wartosc chalupy jezeli chodzi o cene :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wisieńka - ja też bym z chęcią kupiła taką książkę dla G. :tak: Ale musiałabym zamówić przez internet... Pamiętasz może autora albo wydawnictwo?... :laugh2:

MARYLKA- ja poprosze picolo:-D:-D:-D:-D:-D:-D
SERGEVNA,PYSIA- witajcie w ten mega sloneczny dzien!!

JAEWA- przepiekne kwiaty ma ten kaktys,ale 9 metrow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to gigant!!

ide wkopac moje piękności!!
mówisz i masz :)

jaewa dziękuję :* :laugh2: Młoda, czas jeszcze mam, ale sama wiesz jak to jest "mocno chcieć i nie móc się doczekać"... :tak:
mama no szalejesz kobiecino z tymi różami :laugh2: ale to bardzo dobrze, podoba mi się taki stan rzeczy bo sama uwielbiam róże :tak: No i jak kiedyś będę w okolicach Poznania to wpadnę na kawusię albo soczek i będę podziwiać ogród na żywo :tak: Tylko uważaj, bo jak róże będą kwitnąć, to możesz mieć problemy, żeby mnie od krzaków odciągnąć ;-):tak::-D

pralinka i margolcia i bunia i wisieńka całuski dla Was :*

Jeeeejku, jaka ja jestem szczęśliwa normalnie dalej nie mogę w to wszystko uwierzyć i chodzę jak "pijana" z podekscytowania :tak: No i równo za tydzień nasza 2 rocznica... A no i jeszcze nie napisałam, że w sobotę G. urządził takie... "nieoficjalne oświadczyny"... Co prawda po kilku piwkach ;-)padł na kolana w romantycznej scenerii i zapytał czy zostanę jego żoną (oczywiście, że tak :tak: ), ale się zreflektował i powiedział, że mam ten wstęp potraktować na serio, aczkolwiek to jeszcze nie są oświadczyny, bo on już wie jak i kiedy się oświadczy no i musi być pierścionek i na trzeźwo :laugh2::zawstydzona/y::rofl2::szok::-D

Marylka - 100 lat i trojaczków!!! :laugh2:
dzięki ale z tymi trojaczkami to przesadziłaś :) no i super że Grzesieś sie zreflektował i mowie Ci i tak jeszcze skrócicie czas i tak :)

pysia jak tam próbowałas wosk już??? ja dopiero w tym tygodniu będe :)

I nastala cisza....:-D

Pysia wez sie za porzadki !!!;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marylka no ba! Pewnie, ze testowałam i to od razu :-D:-D:-D

Niech mi ktoś da kopniaka, bo muszę posprzątać w domu, bo po 14ej wychodzę

reklama
Dziewczyny jak u mnie gorąco...boję się iść dziś do pracy,padnę przy maszynie,upał jest na całego...wiem powinnam się cieszyć w końcu lato mamy ale takie słońce to aż nie dobrze...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry