• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka ja jeszcze z domu nie wychodziłam dziś ale słońce gdzieś się schowało i mam nadzieję, że zbyt upalnie to nie jest, bo idę na popołudnie do pracy .... to idziesz jednak?

reklama
Agnieszka eh, niezbyt tak chyba czekać na telefon prawda? A ja słucham mp3 naszego zespołu weselnego. JEzzzuuu :)))

Dziewczyny Ksiązkę kupiłam w Świecie Książki pewnie wam wysla bo maja e sklep, tytuł Szkoła przetrwania dla przyszłych ojców, David Port&John Ralston. A to link na stronę Świat Książki
mama piekne te róże, poświadczam , będziesz miała bajeczny ogród. Jak będe jechac do Tuczna to przyjadę wąchać!
pysia witaj, jak tam stresik jest???
sprzatanie skończone. Sister dzwoniła , ze przyjedzie do mnie na cały dzień. Fajnie, nie będe sama siedzieć!

Jaewa oj zaraz zmykam stąd :]
Wisieńka wciąż do mnie nie dociera, że to już za parę dni :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Stresu narazie brak
Marylka łaskotało :-D:-D:-D No nie było źle jak na początek Ci powiem ;] Wosk rozgrzałam, później wszystko wg zaleceń i nawet coś tam włosków poszło ale to jeszcze muszę przećwiczyć i koniecznie kup oliwkę dla dzieci, bo resztki oliwką powinno się usuwać z wosku, ja byłam bardziej brutalna w stosunku do mojej nogi i potraktowałam ją gorzej :]
Agnieszka aj aj aj ja tam wolę moją pracę, gdzie wiem kiedy idę, która zmiana itd :tak::tak::tak:

Dobra, lecę w końcu

A odnośnie przekazania wiadomości o dwóch kreskach to ja chyba nic nie będę wymyślać, bo jestem strasznie niecierpliwa i w ogóle i ja po prostu powiem, że ZOSTANIEMY RODZICAMI i tyle :)
I milego popołudnia Wam zyczę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pysia ale bolało czy nie ?? i czy skutecznie kurcze pisz bo jestem ciekawa ja musze jeszcze kłaki podchodować i w środe albo czwartek będe szaleć :) i powiedz było warto ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry