P
pysia888
Gość
Agnieszka ja jeszcze z domu nie wychodziłam dziś ale słońce gdzieś się schowało i mam nadzieję, że zbyt upalnie to nie jest, bo idę na popołudnie do pracy .... to idziesz jednak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agnieszka ja jeszcze z domu nie wychodziłam dziś ale słońce gdzieś się schowało i mam nadzieję, że zbyt upalnie to nie jest, bo idę na popołudnie do pracy .... to idziesz jednak?
Aga, dokładnie, masz 100% racji... Ja też się boję, a już dzwonili, że cały tydzień do pracy...Dziewczyny jak u mnie gorąco...boję się iść dziś do pracy,padnę przy maszynie,upał jest na całego...wiem powinnam się cieszyć w końcu lato mamy ale takie słońce to aż nie dobrze...
i jak ??? dałas rade czy były problemy i czy boli ??? kobieto zdawaj mi relacje a nie tak na spokojnie mi mówisz ze testowałaśMarylka no ba! Pewnie, ze testowałam i to od razu
Niech mi ktoś da kopniaka, bo muszę posprzątać w domu, bo po 14ej wychodzę
pysia takie są uroki pracy przez agencje niestety...Agnieszka eh, niezbyt tak chyba czekać na telefon prawda? A ja słucham mp3 naszego zespołu weselnego. JEzzzuuu))
Aga, dokładnie, masz 100% racji... Ja też się boję, a już dzwonili, że cały tydzień do pracy...

Stresu narazie brak

No nie było źle jak na początek Ci powiem ;] Wosk rozgrzałam, później wszystko wg zaleceń i nawet coś tam włosków poszło ale to jeszcze muszę przećwiczyć i koniecznie kup oliwkę dla dzieci, bo resztki oliwką powinno się usuwać z wosku, ja byłam bardziej brutalna w stosunku do mojej nogi i potraktowałam ją gorzej :]