• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama jakbym miała kabelek to wstawiłabym jest na prawde przepiękna, taka okazała i krolewska
bibinka to świetnie a jedziecie gdzies w tym roku na wakacje my tylko na kilka dni do Tuczna nad jezioro.
marylko ty nasza optymistko na pewno ci się uda:-)

reklama
Dmuchawiec superowa ta niespodzianka na Dzien Taty! Bomba! :) Super ze akurat okazje sie zbiegly :) Mam nadzieje ze czujesz sie dobrze w drugiej ciazy?

Dziewczyny a Wy napiszcie prosze w jaki sposob powiedzialyscie swoim mezczyzna ze jestescie w ciazy albo jak chcecie to zrobic? To taka fajna chwila musi byc jak oni robia wielkie oczy ze zostana tata :-D

Ja Mezusiowi to kupilam ciuszki dla Malenstwa z napisem Kocham Tate;-)
A rodzicom jak mowilismy to za tydzien mial byc dzien babci i dziadka i kartke zrobilismy
na okladce bylo
kochani babciu i dziadku
i w srodku
z okazji zblizajacego sie Waszego swieta skladam Wam najserdeczniejsze zyczenia(jakos tak)
a potem bylo
do zobaczenia za 9 miesiecy:-)

Oczywiscie kartke zrobilismy razem z Mezusiem
Taka praca zbiorowa, wiele radosci przy tym mielismy.
Teraz pepwnie tez cosik wymyslimy chociaz bedzie juz trudniej

Josephine przylozylas sie widze do pracy:tak:
Mama nie stresuj sie, a moze cosik wczoraj na temperature zle wplynelo??
albo przed wczoraj ze nie zanotowalas spadku przed dzisiejszym skokiem??

Dziendoberek dziewczynki, przepraszam ze tak wczoraj ucieklam ale w jakiegos mega dola wpadlam, plakalam...
Ze staranek wczoraj nici bo kto by mnie taka chcial??
Jak Maz sie zapytal czemu placze to w koncu Mu powiedzialam ze zegnam sie z Mlenstwem bo pewnie w tym cyklu znowu nici i trzeba sie pogodzic z tym ze poki co nie czas na dziecko....
Powiedzial ze od dzisiaj sie ostro za to zabierze....
Ale dola mialam mega..

Witam sie i uciekam na 15 minut z piesiem;-)

Monia masz wiadomosc na PW a pytac nie zaszkodzi, ja tez z reguly ciekawska jestem :-D

Malapralinka tez super pomysl, bardzo mi sie podoba!!! Super ze takie ciuszki z takim wlasnie napisem dostalas :)Tutaj sa w sklepach takie male buciki pluszowe dla niemowlat w ksztalcie kangura albo koali, slodko wygladaja :-)

Ech ale my to sie starac dopiero zaczynamy za 2 tygodnie i powiedzialam sobie ZERO PRESJI!!! ;-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama jak wrócisz,to masz odp:tak:.nie wiem czy będę często z Wami,bo przy tym moim wariocie w domu:-D:-D,ale się postaram:tak:
wisienka my nic nie mamy zaplanowane,pewnie jakieś wypady tu i tam na parę dni:tak:.
malapralinka witaj:tak:.ja też mam takie dołki,także nie jesteś sama...ostatnio mnie tu parę dobrych dni nie było,bo nastroju i weny nie miałam:tak:
jaewa i takie podejście jest najlepsze;)))

póki co zmykam pozałatwiać parę spraw

mama jak wrócisz,to masz odp:tak:.nie wiem czy będę często z Wami,bo przy tym moim wariocie w domu:-D:-D,ale się postaram:tak:
wisienka my nic nie mamy zaplanowane,pewnie jakieś wypady tu i tam na parę dni:tak:.
malapralinka witaj:tak:.ja też mam takie dołki,także nie jesteś sama...ostatnio mnie tu parę dobrych dni nie było,bo nastroju i weny nie miałam:tak:
jaewa i takie podejście jest najlepsze;)))

Bibinka zobaczymy czy mi sie nie zmieni za pare miesiecy ;-);-);-)ale wiem ze stres tylko moze mi zaszkodzic a moj S tez sie nie chce denerwowac tylko czerpac radosc z przytulanek:-D

Witam w poniedziałek
U nas taka sobie pogoda, za chmurką:baffled:

Marylka Sto lat!!Sto lat!! Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń!!!!!

mama widzę że kolejna róża zagości w ogrodzie , bardzo dobrze!!
wisieńka odpoczywaj ile sie da, należy Ci się. Super że z mieszkankiem się udało.
monia lekkiej pracy życzę!!
bibinka w końcu wakacje!! zdrówka dla Ali!
Dmuchawiec grautuluję!! spokojnych miesięcy ciąży!!Super zrobiłaś prezent dla męża!

A u nas po staremu, tylko Pana Kota nie ma z nami, ale broi na wsi i podporządkował sobie innego małego kotka, je za 3 koty, mały terrorysta, ale jaki kochany.

monia, pralinka witam
monia dzięki, ciesze się, ze odpocznę i przede wszystkim, ze nie będe narażac dzidziusia na niebezpieczeństwo i piekło w postaci auta bez klimy. Teraz jestem spokojniejsza bo martwiłam się o moje maleństwo po tamtych plamieniach nadal pracujac.
pralinka wyciągam za uszy z dołka, tule cię i slę słoneczne promienie
bibinka ciesz się, ze masz maleńka to przynajmniej masz zajęcie. Ja doprawdy nie wiem co będe robiła. Maciek ciągle w rozjazdach. Wiekszośc czasu u dziadka a potem jedzie z Kapucynami na katolickie wędrowanie po Bieszczadach, Krakowie itp. Pol ciągle w pracy a ja będę siedziała sama w domku. AAAAAAAAAAAA co bede robić!Nie jestem przyzwyczajona do takiego leniuchowania. Jak juz będzie mieszkanie to będe sobie tam urządzac i to pewnie mi zajmie czas ale nastapi dopiero we wrześniu pewnie.
Ugotowałam koperkową i pstrągi juz rozmarzają Teraz biore się za kurze, odkurzanie i wytrę podłogi a potem to juz pojade na zakupy. No przynajmniej dziś mam co robić!

monia, pralinka witam
monia dzięki, ciesze się, ze odpocznę i przede wszystkim, ze nie będe narażac dzidziusia na niebezpieczeństwo i piekło w postaci auta bez klimy. Teraz jestem spokojniejsza bo martwiłam się o moje maleństwo po tamtych plamieniach nadal pracujac.
pralinka wyciągam za uszy z dołka, tule cię i slę słoneczne promienie
bibinka ciesz się, ze masz maleńka to przynajmniej masz zajęcie. Ja doprawdy nie wiem co będe robiła. Maciek ciągle w rozjazdach. Wiekszośc czasu u dziadka a potem jedzie z Kapucynami na katolickie wędrowanie po Bieszczadach, Krakowie itp. Pol ciągle w pracy a ja będę siedziała sama w domku. AAAAAAAAAAAA co bede robić!Nie jestem przyzwyczajona do takiego leniuchowania. Jak juz będzie mieszkanie to będe sobie tam urządzac i to pewnie mi zajmie czas ale nastapi dopiero we wrześniu pewnie.
Ugotowałam koperkową i pstrągi juz rozmarzają Teraz biore się za kurze, odkurzanie i wytrę podłogi a potem to juz pojade na zakupy. No przynajmniej dziś mam co robić!

Wisienka wiem co to znaczy nuda bo wlasnie tego doswiadczam. Moj S na wyjezdzie, ja ani jeszcze nie w ciazy ani nie w pracy. Siedze na 4 literach i pisze z Wami. A jutro znowu nudyyyy :szok: No zawsze sie tam cos znajdzie do roboty ale nie przez caly dzien dlatego tez tym bardziej ciesze sie na dzidziusia. Pewnie jak bede w poczatkach ciazy to praca sie szybko znajdzie...Ja zawsze mam takiego pecha :-D

Mama wklejam na szybko znalezione zdjecie naszego kaktusa 9 metrowego w NZ :) To chyba najgorsza fotka jaka znalazlam ale chcialam zebys zobaczyla tylko jak kwitl co roku w grudniu :) Tutaj w wiekszosci ma tylko paki, kwiaty sie dopiero rozwijaja no i bylo pochmurno na dworze.Tych ladnych musze poszukac. Wydaje mi sie ze nie mam ich na laptopie tylko moj S je ma :zawstydzona/y:
a3m6it.jpg
ztcaj7.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marylka wszystkiego co najlepsze, samych radosnych chwil w zyciu no i spelnienia marzen, a w szczegolnosci tego najwiekszego;-)

Jeawa te ciuszki kupilam na allegro
Sliczne sa takie malenstwa...
Sa schowane, nie widzialam ich juz 5 miesiecy,,,
Czekaja na nowe Malenstwo:tak: Wlasnie bucikow nie chcialam bo dla mnie troszke oklepane takie...
Nie wiem co teraz wymysle dla Mezusia jesli sie kiedys uda...

Bibinka dzieki;-)
Wiesz, najgorsze jest to ze od wczoraj mielismy zaczad, rano mialam traszna ochote na przytulansko a potem tak spierniczylam sprawe... No coz..

Wisienka dziekuje:-D Usmialam sie normalnie;-)

Edit
No i sama zostalam,...
Skoncze kawke i ide sprzatac lazienke....
Dzisiaj generalne porzadki tego pomieszczenia;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry