Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dmuchawiec superowa ta niespodzianka na Dzien Taty! Bomba!Super ze akurat okazje sie zbiegly
Mam nadzieje ze czujesz sie dobrze w drugiej ciazy?
Dziewczyny a Wy napiszcie prosze w jaki sposob powiedzialyscie swoim mezczyzna ze jestescie w ciazy albo jak chcecie to zrobic? To taka fajna chwila musi byc jak oni robia wielkie oczy ze zostana tata![]()

.nie wiem czy będę często z Wami,bo przy tym moim wariocie w domu
,ale się postaram
.
.ja też mam takie dołki,także nie jesteś sama...ostatnio mnie tu parę dobrych dni nie było,bo nastroju i weny nie miałam
mama jak wrócisz,to masz odp.nie wiem czy będę często z Wami,bo przy tym moim wariocie w domu
,ale się postaram
wisienka my nic nie mamy zaplanowane,pewnie jakieś wypady tu i tam na parę dni.
malapralinka witaj.ja też mam takie dołki,także nie jesteś sama...ostatnio mnie tu parę dobrych dni nie było,bo nastroju i weny nie miałam
jaewa i takie podejście jest najlepsze))

monia, pralinka witam
monia dzięki, ciesze się, ze odpocznę i przede wszystkim, ze nie będe narażac dzidziusia na niebezpieczeństwo i piekło w postaci auta bez klimy. Teraz jestem spokojniejsza bo martwiłam się o moje maleństwo po tamtych plamieniach nadal pracujac.
pralinka wyciągam za uszy z dołka, tule cię i slę słoneczne promienie
bibinka ciesz się, ze masz maleńka to przynajmniej masz zajęcie. Ja doprawdy nie wiem co będe robiła. Maciek ciągle w rozjazdach. Wiekszośc czasu u dziadka a potem jedzie z Kapucynami na katolickie wędrowanie po Bieszczadach, Krakowie itp. Pol ciągle w pracy a ja będę siedziała sama w domku. AAAAAAAAAAAA co bede robić!Nie jestem przyzwyczajona do takiego leniuchowania. Jak juz będzie mieszkanie to będe sobie tam urządzac i to pewnie mi zajmie czas ale nastapi dopiero we wrześniu pewnie.
Ugotowałam koperkową i pstrągi juz rozmarzają Teraz biore się za kurze, odkurzanie i wytrę podłogi a potem to juz pojade na zakupy. No przynajmniej dziś mam co robić!
No zawsze sie tam cos znajdzie do roboty ale nie przez caly dzien dlatego tez tym bardziej ciesze sie na dzidziusia. Pewnie jak bede w poczatkach ciazy to praca sie szybko znajdzie...Ja zawsze mam takiego pecha 

Wlasnie bucikow nie chcialam bo dla mnie troszke oklepane takie...
Usmialam sie normalnie;-)