• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka no u mnie ok weekend rodzinnie i bardzo miło minoł :) w piętek i sobote klientów było tak średnio i mam nadzieje że dziś będą tłumy bo czas popłacić kolejne faktury :)
ja sie śmieje że kiedyś było od pierwszego do pierwszego a teraz od faktury do faktury :)
i bardzo ciepło u nas ani jednej chmury na niebie

Marylko to fajnie że weekend udany i mile spędzony:)
Życzę oczywiście ogromnego utargu jak zawsze...:)
Słoneczko świeci u was wysoko i dobrze w końcu mamy koniec czerwca:)
AGNIESZKA- NO ZYCZE,ZEBY ZADZWONILI to kaska wpadnie:tak:ja zabieram sie za odkurzanie:tak:Domi od pol godziny w piaskownicy
mama dziękuję:)
ooo kaska się przyda bo nie długo zacznie się czas zwiedzania,teściowa przylatuje i będe miała tydzień urlopu :))))

Ja także biorę się za odkurzanie:)

A dziewczyny wejdźcie sobie na Fotoblog agnieszkakk.flog.pl i zobaczcie kogo spotkałam ostatnio na wycieczce:))

reklama
AGNIESZKA- NO ZYCZE,ZEBY ZADZWONILI to kaska wpadnie:tak:ja zabieram sie za odkurzanie:tak:Domi od pol godziny w piaskownicy

Mama Ty to szczesciara jestes bo mozesz wszystko na spokojnie zrobic a maly sie bawi :)
A co z ta roza kupilas ja juz? Ja tez kocham kwiaty a doniczkowe to moje ulubione :) Moj S zawsze mowi ze za duzo mamy ich w domu wiec przed przeprowadzka zadnych nowych nie bede dokupowac bo potem sie z tym nie zabiore :-)

Agnieszka super fotka! Tutaj gdzie mieszkam niby koale na wonosci zyja ale zadnego jeszcze nigdy nie widzialam oprocz TV i ZOO za to pelno drzew eukaliptusowych a koali brak:confused:;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny dzięki:)

Marylko dopiero teraz gg mi wyświetliło że masz dziś urodziny:)
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:))
images

Witam kochane w pierwszy dzień wolnego. Powitał mnie mdłościami o 6.31 i do tej targa mną tak, ze nie mogą skończyc posta. Są to na domiar suche targania i nie przynoszą ulgi. Dobrze, ze jestem dziś w domu bo ma byc straszny upał.
Mam na dziś w planie ogarnięcie mieszkanka i zakupy produktów na kolację z okazji imienin Pola. Imieniny ma jutro ale dziś przychodzą goście. Chcę zrobić coś letniego więc wymysliła, że będzie to kuchnia sycylijska. trzymajcie kciuki za udane gotowanie.
mama Jestem juz i nie opuszczę was nigdy:-D Wszystko będzie dobrze, nic się nie martw , którys pęknie na pewno, tulam cię żebyś się nie denerwowała.
marylka jak tam przeczucia w tym miesiącu?:-)Trzymam &&& za pozytywny test
agnieszka wolne dzisiaj czy pracujesz?
jaewa, kath
i wszystkie staraczki witajcie

Marylka [FONT=&quot]
b030.gif
[/FONT]

JAEWA- ja mam w domu 43 doniczkowe i nie kupuj wiecej -nie wiem jak u Was ,ale w Pl jest taki zwyczaj,ze jak idziesz do kogos na nowe mieszkanie to sie kupuje kwiata i ja sporo dostalam isporo kupilam a po róże zaraz jade-za jakąś godzinke...juz nogami przebieram-mam nadzieje ze jeszcze bedzie:)) [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c015.gif
[/FONT]

JAEWA- ja mam w domu 43 doniczkowe i nie kupuj wiecej -nie wiem jak u Was ,ale w Pl jest taki zwyczaj,ze jak idziesz do kogos na nowe mieszkanie to sie kupuje kwiata i ja sporo dostalam isporo kupilam a po róże zaraz jade-za jakąś godzinke...juz nogami przebieram-mam nadzieje ze jeszcze bedzie:)) [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c015.gif
[/FONT]

Mama roza pewnie na Ciebie czeka nie martw sie :) Musisz miec przepiekny ogrod:-) Ja pamietam jeszcze jak mieszkalismy w Nowej Zelandii tez mielismy spory ogrod i kazde drzewko zakupione, kwiat, palma sprawiala mi mase radosci:tak: codziennie rano sprawdzalam jak rosnie :-D
Tutaj ludzie tez czasami kupuja kwiaty ale nie czesto;-)

Witaj Wisienko trzymam kciuki za udane gotowanie :) Zdradzisz jakis super przepis kuchni sycylijskiej? Moze wyprobuje :tak:

Marylko wszystkiego naj naj lepszego z okazji urodzin!!!!:-)

WISIEŃKA- witaj i nie opuszczaj nas [FONT=&quot]
a234.gif
[/FONT]a mdloscią targającym Cie powiedz WON!!! [FONT=&quot]
o050.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
o050.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
o050.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
o050.gif
[/FONT] :):))

JA STARAM SIE BYC SPOKOJNA,ALE TA TEMP.mnie wnerwia bo wiem tyle ,ze nic nie wiem-gdyby moj gin .przyjmowal dzis to dzis bym pojeczala na usg a tak musze zcekac do jutra,ale dobra -juz nie jęcze!!
AGNIESZKA- SERANKI SLODKIE!!

reklama
Ja jem śniadanie w końcu moge cos przełknąć. Czy u was tez tak ciepło. Zaczynam żałowac, ze nie jedziemy w tym roku na wakacje. Ale mieszkanko wazniejsze.:tak:Wczoraj daliśmy juz odpwiedz tym ludziom, ze je kupujemy także klamka zapadła teraz zaczynamy załatwiac formalności.
mama będzie si:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry