agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Ewo ja nie naciskałam nie wyliczałam dni płodnych nie mówiłam dziś będzie bzyk bzyk bo mam dni płodne właśnie chciałam spontaniczności
powiedziałam sobie że co ma być to będzie w tym cyklu ale no bez przesady chyba z 2 tygodnie nic nie było
mamo ja z nim rozmawiam ale on swoje ja swoje on że wszystko jest ok że mnie kocha i takie tam ale to wszystko wygląda inaczej:-( no nic zobaczymy jak to będzie niedługo zaczynam nową pracę to już w ogóle będziemy się mijać więc może wtedy będzie zadowolony
bibinko Agnieszko witajcie kochane co u WAS???
Witaj Iwonka
Przepraszam że tak na piszę ale z tego co piszesz wynika że macie na prawdę problem...dziwne to dla mnie bo wracasz ze szkolenia to powinniście się stęsknić no i Ty tak a On jedzie na siłownie?do bani jak dla mnie...nie tak to powinno wyglądać...spróbujcie coś zmienić

A u mnie wszystko ok

Po woli zaczyna się coś u nas dziać
rozumiesz...?A tak poza tym to mam dziś wolne,wykonam szybciutko moje prace domowe i będę miała więcej czasu na bb
ani nie pogada ani nic :-( ja już po prostu przestałam wierzyć że mogę być w ciąży bo jak wiadomo bez seksu się nie obędzie chyba że w labolatorium
fajnie,ze sprawy pozalatwiane;-)u nas też meeeega gorąco!!