• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewo ja nie naciskałam nie wyliczałam dni płodnych nie mówiłam dziś będzie bzyk bzyk bo mam dni płodne właśnie chciałam spontaniczności
powiedziałam sobie że co ma być to będzie w tym cyklu ale no bez przesady chyba z 2 tygodnie nic nie było
mamo ja z nim rozmawiam ale on swoje ja swoje on że wszystko jest ok że mnie kocha i takie tam ale to wszystko wygląda inaczej:-( no nic zobaczymy jak to będzie niedługo zaczynam nową pracę to już w ogóle będziemy się mijać więc może wtedy będzie zadowolony

bibinko Agnieszko
witajcie kochane co u WAS???

Witaj Iwonka:)
Przepraszam że tak na piszę ale z tego co piszesz wynika że macie na prawdę problem...dziwne to dla mnie bo wracasz ze szkolenia to powinniście się stęsknić no i Ty tak a On jedzie na siłownie?do bani jak dla mnie...nie tak to powinno wyglądać...spróbujcie coś zmienić :tak:
A u mnie wszystko ok :happy:
Po woli zaczyna się coś u nas dziać :-p rozumiesz...?
A tak poza tym to mam dziś wolne,wykonam szybciutko moje prace domowe i będę miała więcej czasu na bb :)

reklama
Dziewczyny, ja lecę do miasta. Będę później! Życzę Wam miłego popołudnia!
Iwonko - a może Twój ma jakiś problem? Oni zazwyczaj gdy mają stresy, mają też problem z czułością itp. Ja wiem z doświadczenia, ze jak sie ich trochę oleje, to przylatują w mig... Może zajmij się sobą, to za Tobą zatęskni. Trzymam kciuki żeby wsio było dobrze!

mamo ja mam ochotę cel i wszystko, i nie we mnie tkwi problem
sam fakt wracam po szkoleniu po 2 dniach nie obecności a mój idzie na siłownie wraca i idzie spać :wściekła/y: ani nie pogada ani nic :-( ja już po prostu przestałam wierzyć że mogę być w ciąży bo jak wiadomo bez seksu się nie obędzie chyba że w labolatorium

tulam Cie bardzo mocno kochana kobitko i mam nadzieje że Twój facet sie szybko ocknie :)

uwaga kobity moj Kamil zaszalał przyszedł do mnie z hod-dodżkiem i bukietem kwiatów i z kolegą i kolega też z bukietem kwiatów (ten kolega co rano przychodzi do nas do sklepu i z tąd razem do pracy idą) zaszalał on bardzoooooooooooo rzadko kwiaty kupuje i jeszcze dał mi 50zł na drobiazga :) fiu fiu ja mówie ze mu dziękuje i ze sie nie spodziewałam a on przecież mówiłem że sie będe starac mój szrek :)

JAEWA- smacznego:tak:
IWONKA- trzeba poszukac rozwiązania...
BIBINKA- siostra wyslalam Ci mms'a 1 rózy mam nadzieje ,ze dostaniesz:tak:reszta wieczorkiem na bb;-):-Dfajnie,ze sprawy pozalatwiane;-)u nas też meeeega gorąco!!
AGNIESZKA- no to masz wolne;-)a mąż tez pracuje przez agencje???

nie pokłóciliśmy się nic się nie wydarzyło nie naciskałam starałam się szykowałam kolację wyjechałam na szkolenie olewałam próbowałam zazdrość wzbudzić w nim naprawdę chyba już wszystko wypróbowałam ale co sioę dziwic 9 lat mineło to może już na niego nie działam
mi się wydaję po prostu że on już nic do mnie nie czuje
Agnieszko dla mnie też nie powinno tak wyglądać, inaczej sobie wyobrażałam mój powrót no cóż życie to nie bajka
kolacje i wieczorki też inaczej sobie wyobrażałam :-(
trudno co ma być to będzie nie mam już ochoty ciągle się starać bo i tak to nie przynosi efektu i potem dołować

Marylko no to Twój się postarał:-)

AGNIESZKA- no to masz wolne;-)a mąż tez pracuje przez agencje???
nie mój M pracuje na kontrakcie(umowie)już prawie 3 lata i na szczęście ma bardzo dobrą pracę i dobrze płatną.
Tylko Ja bujam się przez agencje ale wierzę że kiedyś i mi wpadnie kontrakt,trzeba mieć nadzieję ale na razie jest ciężko o kontrakt bo Ja mogę pracować tylko na 2 zmiany a lepiej byłoby gdybym pracowała w systemie zmianowym ale niestety nie mogę.

Witam sie!!!!!!!!!! Zapracowana i zadowolona :-D:-D:-D Mam mega powera w d*pku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwonka2b, Ty się skarbie chłopem nie przejmuj!! Każdy chłop ma swoje dąsy i humory. Najlepiej poignoruj go przez kilka dni to zobaczysz na klęczkach do Ciebie przyjdzie z nadzieją, że "przygarniesz kropka"!! A tak na powaznie....koniecznie musicie porozmawiać, bo jak można cos zmienić skoro nie wiadomo o co chodzi???? Szczera rozmowa to podstawa, przynajmniej będziecie wiedzieć na czym stoicie....
Cierpliwość i zrozumienie, tego Wam trzeba skarbie. Będzie dobrze, tylko znajdźcie swój złoty środek porozumienia :tak:

reklama
MARYLKA- ale sie usmialam [FONT=&quot]
a077.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a077.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT] [FONT=&quot]