• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MARYLKA- ale sie usmialam [FONT=&quot]
a077.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a077.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT]
no bo to mój taki szrek taki ogr jest duży i chwilowo łysy (w lato zawsze sie goli na zero :) ) i czasem niezgrabny ale mój ogr a ja jego fiona :)

Bibinka, cześć słoneczko!!! Ano zakręcony, ale za to jak wdzięcznie sie kręci :-D:-D:-D:-D

Maryla, to Wy będzie miec małe ogry!!!!! hahahaha cześc śmieszko :-D

Agnieszko rozumiem rozumiem że się dzieje trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
a z moim to tak właśnie teraz robię!! ubieram się ładnie próbuje zazdrość wywołać ale jak na razie bez efektu no i nie zwracam uwagi na jego idiotyczne zachowania i nie denerwuję się itd
rozmawiałam już nie raz mówiłam co mnie boli co mi się nie podoba, pytałam się co go boli czy coś robię nie tak itd mówił że wszystko ok że mnie kocha itd
więc teraz czekam na dalszy rozwój wypadków

Marylko no co Ty głuptasie ja już nie cierpię z tego powodu, po prostu musiałam to z siebie wyrzucić a komu miałam powiedzieć jak nie WAM zobaczymy co będzie może to kryzys nas dopada w końcu 17 lipca minie 9 lat, tylko szkoda mi że znów w tym cyklu nie uda się al może kiedy indziej

Ewelinko maran witajcie :*

Ostatnia edycja:
własnie maran jak tam Ala i jak Ty sie czujesz??? mała daje ci troche odpoczac ?? czy znęca sie nad mamuśką ??

EWcia super że masz powera :)

Bibinka super że masz urlopik :)

i dziękuje Wam wszystkim za pochlebstwa odnośnie kwiatów i raz jeszcze dziękuje za życzenia :)

bibinka noce dalej kiepskie, ale ja sie zaczynam przyzwyczajać... chociaz po takich nockach jestem jeszcze bardziej zmeczona, ale nic przecież nie poradze tej mojej małej złośnicy... a Twoja Alunia jak ze zdrówkiem??

reklama
Ewelinko maran witajcie :*

Cześc skarbeńku,
powiem Ci co moja babcia nieboszczka zawsze mówiła, kiedy w małżeństwie źle sie działo....
Ubierasz najsexowniejszą bielizną jaka masz, najlepiej taką w jakiej Cie jeszcze nie widział...i jak małż w domu, wskakujesz w bieliznę i spacerujesz koło niego...w te i na zad...i tak kilka razy...nie odzywając się do niego. Każdy chłopina wymięknie!!!! a wtedy kiedy będzie chciał..wiesz...fafa..rafa :-D:-D to mówisz...szeptem "owszem skarbie, ja też cię pragnę ale najpierw porozmawiajmy" i uwierz mi, będzie śpiewał jak mu zagrasz!!! :-D:-D:-D

Marylka,
zastanawiam się czy to efekt redbulla?!!! :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry