• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marcepanek ze mna to w ogole inna bajka
Cykle zawsze mialam 32 dniowe (srednio bo czasem bylo tez inaczej)
W grudniu zaszlam w ciaze,ktora skonczyla sie poronieniem w lutym. Wtedy bralam dwa opakowanie tabletek anty wiec "cykle" 28 dniowe
Ostatni cykl byl pierwszym po tabletkach i trwal 33 dni wiec teraz stawiam ze wracam do tego co bylo kiedys wiec licze ze cykl moze byc 32 dniowy srednio..
Ale z drugiej strony to i tak nic nie wiadomo

no to sie Wygadalam;-)

reklama
Przepraszam że dziś tak mało ale nawet siku nei mam czasu pójść!!!
Przychodzą zamówienia i to te najgorsze, po 200 szt książek np!! Musze wsio policzyc i posprawdzac z fakturami i poopisywac faktury i milion różnych rzeczy! Nawet obiadu nie jadłam.... Buuuu ja chcę do domu! Chociaz nie... do domu też nie bo czeka sterta brudnych naczyń po leniuchowym weekendzie (a właściwie to zabieganym i aktywnym towarzysko, nie wiem kiedy zdążyliśmy tyle nabrudzić jak nas prawie nie bylo) i psiak domagający się przynajmniej godzinnego spaceru:baffled:

Ja też chcem byc marcóweczka ale narazie się nie zapisuję coby nie zapeszyć:)

MARCEPANEK- jasne ,ze jeszcze Ty!!!:tak:;-)widzialam ,ze sie przywitalyscie -fajnie-az mi sie cieplo na sercu zrobilo jak zobaczylam,ze juz są maruóweczki
PRALINKA- gratuluje coreczki siostrze!!!
ja wlasnie wcinam salatke i zaraz ide wkopac róże-choc nadal skwar!!
MARCEPANEK- no ja mam dzis 14 d.c. wiec za 2 tyg testuje-cykle mam 27dniowe:tak:

Witam Kochane!!!!
GRATULUJĘ NOWYCH FASOLEK!!!!!
Ja czekam na @, ma przyjść jutro - narazie zanych objawów jej nadejścia...
MONISIA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete!!!

MONIA- ja tylko sie przywitalam ,nie zapisalam sie -tez nie chce zapeszac:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witaj Monia
A moze w domciu juz bedzie pozadeczek czekal na Ciebie??;-)
Jesli chodzi o marcoweczki to wiesz, jesli nawet teraz mi sie uda to nie wiem czy jednak kwiecien nie bedzie;-)
Ale przywitac sie mozna:tak:

Mama a dziekuje bardzo w imieniu siostry;-)
Jestem zazdrosna niestety nawet o tego brzdaca malego, ale jak sie dzisiaj dowiedzialam ze dziewczynka to tak... sama nie wiem... jakos tak blizej, bo juz wiadomo, i juz sie doczekac nie moge...

a wlasnie...
Ktoras z Was stosowala testy owu??
Bo ja wiem ze ta druga kreska jak jest jasniejsza to jest negatyw, ale wczoraj i przed wczoraj byla ciemniejsza niz jest dzisiaj

Ostatnia edycja:
monisia to trzymam kciuki by @ nie pojawiła się.
malapralinka ja 22.05.2010 straciłam gwiazdeczkę w 6tc. ale nie miałam łyżeczkowania i że w środku wszystko jest dobrze postanowiłam od razu znów próbować. To musiał być dla Ciebie okropny ból współczuje i ściskam. Życzę Ci z całego serducha żebyś miała swoją ukochaną fasolkę. A zresztą razem testujemy :-D
monia_55 a więc trzymam i za Ciebie kciuki ;-)

MONISIA- czekamy cierpliwie i zobaczymy co to sie okaże a &&&&&&& i tak trzymam-moze sie przydadzą:tak:;-);-)
PRALINKA- no mi wychodzi 21 marzec gdyby teraz sie udalo bo ostatnią @ mialam 15 czerwca:tak:tak wiec mysle ,ze jesli Tobie sie uda to na sam koniec marca sie zalapiesz:tak:;-)
BUNIA- na Ciebie tez czekamy na marcówkach:tak:
Jejku jakbym chciala,zeby nam wszystkim sie udalo!!!!!!

Marepanek dziekuje i Tobie tez wspolczuje straty...
Musi sie nam razem udac, musza te nasze chlopy wziazc nas w obroty

Mama o tu sie z Toba zgodze w 100%:tak: To by bylo rewelacyjnie gdyby nam wszystkim sie udalo

Monisia....
Przykro mi i tule bardzo mocno, smutno mi sie zrobilo:-(

reklama
kochane moje -juz jest wątek MARCÓWECZKI 2011 [FONT=&quot]
brawoaz9.gif
[/FONT] JA JUZ SIE PRZYWITALAM I mam nadzieje,ze Ty Pralinka i Marylka dolaczycie do mnie i tez sie pokazecie i po testowaniu bedziemy marcóweczki-matko i corko jak sie nie uda to.....

EWELINKA- baj,baj- do jutra [FONT=&quot]
a130.gif

PRALINKA- dzieki za kawke-pyyyszna!!
[/FONT]
uuu superowo no mam nadzieje że bede marcóweczką ale wiecie mam jakieś takie dziwne przeczucie że sie uda nie wiem czy teraz ale mam przeczucie że do końca wakacji sie uda do urlopu :) jakoś tak mi sie zdaje i dlatego sie tym testowaniem nie stresuje ani nie mysle o nim bo wiem że na bank do końca sierpnia sie uda jakoś tak podświadomie to wiem :) najwyżej będe majowa mama :) ale wolała bym być z Wami na marcówkach :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry