• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama ja bym nie chciała też zapeszać. no ale jak tak pisałyście o przewidywanych terminach dla dzidzi, to mi podobnie jak tobie wychodzi- 22.03. bo też @ miałam 15 a cykle 28 dni.

no nic, widzę że pouciekałyście, to wracam do znęcania się nad resztkami silikonu w brodziku

reklama
Heh wy tu już obliczacie mi gdyby się udało było by coś 28.03.2011r. Więc za 9miesięcy dziewczyny nie umawiajcie się w tym samym szpitalu jak wszystkie na raz zaczniemy rodzić :-D było by śmiesznie.

robilam suwaczki z tej str.ktora Agnieszka podala ,ale na stronie wszystko bylo si a tu na bb nie wyswietla mi sie suwaczek czyli np.u Zuzy miala byc ksiezniczka a u Dominika slonik...no nic dzis mi sie juz nie chce tego poprawiac bo dzirgalam to 3 razy i nadal tak samo...
Tomi wrocil ,takze lece na jakis czas:tak:

Cześć Dziewczyny. :D

Witam Was po całym dniu pracy. Monisia - doczytałam tylko, że Ci się @ trafiła, przykro mi... :( Ja chyba też będę kwietniówką, więc... razem raźniej! Damy radę!

A ja póki co ani @ nie mam ani test mi pozytywny nie wyszedł. No głupieję już :/ i szlag mnie zaczyna trafiać... strasznie ta niepewność męcząca. :/ Na dodatek moja pani ginekolog musiała moją dzisiejszą wizytę przełożyć na czwartek... A myślałam, że może coś mi powie.

A zaraz wpadają do nas znajomi - dwoje lekarzy... i pewnie będą wypytywać o starania... eh...

MARCEPANEK- dzieki;-)poprawilam suwaczki i juz gra;-)
Tom zabral dzieci na spacer -Jezu jaka bloga cisza w domu-slysze jak mi wlosy rosną:-D:-D:szok:
ide troche na ogrod posiedziec......

Cześć laseczki :-)

Widze, że tu już obliczanie terminów porodu hihi... oj ale wam tego życze!;-)

Monisia szkoda , ze ta głupia, wredna @ przylazła :wściekła/y:

Marcóweczki?... ale mi ten czas szybko zleciał, dopiero co lutówki powstawały :rofl2:

reklama
Cześć laseczki :-)

Widze, że tu już obliczanie terminów porodu hihi... oj ale wam tego życze!;-)

Monisia szkoda , ze ta głupia, wredna @ przylazła :wściekła/y:

Marcóweczki?... ale mi ten czas szybko zleciał, dopiero co lutówki powstawały :rofl2:

Dziekuję LOR!!! I wyobraz sobie bez najmniejszego objawu, nic mnie nie bolało....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry