• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hello! Witam Was ponownie!
:-):-)
Mama, Tobie wychodzi 21 marca, a mi 15. :-D:-D Obiecałam sobie trzymać się z dala od tych kalkulatorów, ale... jakoś mi nie wyszło. :-D:-D Dziś 28 dc, więc w niedzielę testowanko - oby @ nie przyszła...
emoty_www_gify_liq_pl%20(90).gif

Wczoraj miałam ciężkie piersi, jak to przed @, co mnie zmartwiło... Ale wciąż mam nadzieję, ze @ nie przylezie...
Monisia - przykro mi bardzo! Ale trzymam mocno kciuki, żeby Wam się szybko udało zafasolkować! Nie poddawaj się! Ściskam Cię!
Malapralinka - gratulacje dla siostry! :-):-)

MONISIA- no...dobre podejscie-nie ma co sie lamac tylko poczekać do konca @ i potem dzialac!!

MARY-BETH- &&&&&&&&&&&&&&& zaciśniete za testowanko w niedziele:tak::tak:;-)

chciałam dobrze...
testy owu sie sprawdzaja pod warunkiem, że masz bardzo regularne cykle, jeśli nie to strata kaski...
pa

słonko- ja wiem ja mam tak regularne cykle, że można by zegarek wg nich nastawiać. we wcześniejszych cyklach z clo testów mi brakło i nawet nie wiem czy owu wogóle jest, dlatego to dla mnie tak ważne

Bunia Ty Wariacie jeden
Po tylku Cie, przeciez Ty jakos mieszkasz kolo mnie?????????????????

no i kto tu do kogo powinien "wariacie" mówić? to ty się zakręciłaś- ja wiem że niedaleko mieszkasz

SZALONA i napalona :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:zawstydzona/y:

[video=youtube;62Y_OArMGOk]http://www.youtube.com/watch?v=62Y_OArMGOk[/video]

Hahahahahhahahahahahahhahahahahahhaha gleba...

ooooo moja ulubiona piosenka uwielbiam ją- naprawdę!! nie jestem jakąś tam mega fanką disco polo, ale bardzo lubię się przy takiej muzyce bawić- tak optymistyczna jest i melodyczna. a teksty czasem z nóg powalają. mam parę ulubionych piosenek typu np. "Blondyneczka" bo to mi tata zawsze śpiewał jak byłam mała- wtedy byłam blondyneczka jego mała a potem mi się włosy zmysiły (kolorek taki) no i zakręciły jak baranie kołtuny

MAMA - WŁAŚNIE PRZYSZLA @.....

przykro mi... tulam

wróciłam do świata po obiadku sobie poleżeliśmy chwilkę (bez riki tiki, bo do wieczora muszą żołnieżyki podrosnąć). no i zabrałam się za sprzątanie łazienki. muszę z brodzika wydrapać stary silikon, żeby nowy dać. masakra!!!

któraś zna jakiś dobry sposób na pozbycie się silikonu? bo jak tym pierdzielnę i się wkurzę to go wygryzę normalnie

reklama
monisia a to wredna @:wściekła/y: ale nie martw się na bank kwietniówką będziesz ;-) musi być i już ;-)
agnieszka.kk śliczne te suwaczki ,a ja mam bzika na punkcie bajek disneya. Teraz jestem na etapie Kubusia Puchatka choć dokładniej prosiaczka którego mój Maciuś uwielbia.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry