Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bunia, Ty masz te "pierdółki" wszystkie w jednym pomieszczeniu???![]()
tak oprócz truskawek- one są w kuchni. ale wiesz, ja mam salon o powierzchni 30m2, więc to się traci sufit wysoooooooko więc świetnie to wygląda.

Aha, bo myślałam, że w standardowym pokoju, bo bym "jobla" dostała na małym metrażu z taką ilością "pirdół", ale tak to spox...
Ja gustuję w takich ozdobach bambusowych, ale wsio na zewnątrz, balkon...taras itp., bo w domu nie lubię...

taka juz jestem...ale jak pisałaś...każdy woli inaczej...jeden jabłko drugi gruszkę..;-)

- dzis ide do innego a za 3 tyg do innego jeszcze ( na tego za 3 tyg czekam juz z miesiąc ) Dziewczyny-poratujcie.
Odsyłałam ostatnio jakieś majtki do firmy Provea-bo nie chciałam. Odebrali-mam potwierdzenie. Dziś dostałam pismoże mam zapłacić 78zł za te majty (data z 30.04). Zadzwoniłam-ponoć kolejne polecenie zapłaty posłali, ale że odesłałam to wyjaśnią sprawę itp. Ale boje się żeby do BIKu mnie nie wpisali....... Zgłaszać sprawę na policję?? czy gdzie czy czekac??