• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no to czekamy na dalsze wieści od mamy :tak:

bunia
- działajcie dziś i poprawcie w czwartek albo jutro i w czwartek to sie na 100 % uda :tak:

sergeevna - zobaczysz ani sie nie obejkrzysz a juz bedziecie sie starac

reklama
oj taką gromadkę to ja bym chciała- ale duży dom, dużo kasy i mogę się boboseksić co 10 miesięcy

Ja też, ja też! A tak na serio to chciałabym mieć 4 dzieciaczków, ale jak będzie, to zobaczymy...

Sorbuś tak, ale wesz, że czas mija najszybciej kiedy się spojrzy wstecz - "oj jak to zleciało"... a tak jak się ma na coś czekać, to się dłuży i dłuży... A ja dodatkowo mam "niecierpliwy charakter" - baranica zodiakalna... Dla mnie najlepiej, żeby było "już na zawołanie" i z natychmiastowymi efektami

Ostatnia edycja:
bunia, sergeevna widze ze macie - duuuże plany - mnie dwujeczka starczy - jakbym miaal maszynkę do robienia kasy to pewnie ze bym chciała z 5 conajmniej ale patrząc realnie 2 starczy :sorry2:

Dziewczeta kochane! Zmykam do miasta. :-) Pogoda piękna dziś, ależ ja bym nad wodę pojechała... :tak: A potem jogging mnie czeka, więc zajrzę później. Mam nadzieję, ze Mama wpadnie z super wieściami.
A Wam wszystkim życzę tyle dzieciaczków, ile byście chciały! :tak: :*:*

sorbuś- oj podziałamy, podziałamy

wkleję wam fotki moich dzwoneczków mama zapodała ogrodem, to ja też się pochwalę co kolekcjonuję. co prawda narazie mam ich mało, ale to tylko dlatego, że mało kiedy spotykam się jakimiś oryginalnymi.

gwiazdki dostałam od G kieeeeeedyś na walentynki- i od tego się zaczęło
aniołki dostałam od przyjaciółki
truskawki są z podróży poślubnej
serca dostałam od ciotuni
kwiatki dostałam od babiczki
dzwonki (te takie zamazane) też skądś mam- nie pamiętam

i takie właśnie pierdółki lubię w tym domu akurat jest fajny sufit, więc jest gdzie wieszać. ale jak się wyprowadzimy to na pewno znajdę im miejsce. ostatnio widziałam takie małe kwiatki witrażowe- mega kolorowe. chyba je kupię w piątek jak pojadę do mamy do miasta.

Załączniki

• Obraz 028.jpg
    Obraz 028.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 33
  • Obraz 023.jpg
    Obraz 023.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 35
  • Obraz 027.jpg
    Obraz 027.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 36
  • Obraz 022.jpg
    Obraz 022.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 37
  • Obraz 020.jpg
    Obraz 020.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 38
  • Obraz 016.jpg
    Obraz 016.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczeta kochane! Zmykam do miasta. :-) Pogoda piękna dziś, ależ ja bym nad wodę pojechała... :tak: A potem jogging mnie czeka, więc zajrzę później. Mam nadzieję, ze Mama wpadnie z super wieściami.
A Wam wszystkim życzę tyle dzieciaczków, ile byście chciały! :tak: :*:*

Wzajemnie kochana :*
Milutkiego dnia i męczącego joggingu :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry