• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Buziaki Dziewczynki :*

zapmarta bardzo się cieszę , że szefowa pozytywnie nastawiona :tak: Tak się przecież martwiłaś, a teraz to faktycznie już lżej dużo na głowie i serduchu :tak: Jednak wychodzi na to, że szefowe to też, a może i przede wszystkim... kobiety :laugh2:

mama trzymam kciukaski za pęcherzyk :tak:

bunia wklejaj test - porównamy :laugh2:

marylka :*

edit:

Bunia dla mnie takie same te krechy...

Ostatnia edycja:
reklama
O dżizassssssssssss...ale sie urobiłam w ogrodzie..padam na paszczu, a jeszcze nie skończyłam! Muszę odsapnąć...i wracam do roboty...
Śmigam po ogrodzie w stroju kąpielowym a sąsiad z daleka krzyczy "o sąsiadka już sie letnikuje?"....a ja do niego "noooooo....kopię dół na basen"....po godzinie wpada jego żona z zapytaniem, gdzie załatwiłam firmę do basenu. Myślałam że padnę, bo to żart był nie...:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D

MAMA05, mocno....mocno...&&&&&&&

Cześć Wam wszystkim!

kochane-jade do ginek-badzcie ze mna myslami i trzymajcie && zeby pekl 1 pecherzyk!!!!
Mamusiu - kochana, ogromne kciuki za wizytę u ginka! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Marylko - testujesz za tydzień? To testujemy mniej więcej w tym samym czasie, bo ja w niedzielę - oby @ nie przylazła!
Wisieńko - jak tam idzie z małym szkrabem? :-)
Cześć Zapmarta, Jsorbek, Bunia, Ewelinka, Sergeevna, Monisia, Agnieszka.kk - i wszystkie staraczki!

zapmarta super wieści- a tak się martwiłaś. widzisz jaką moc mają nasze kciuki

hej sorbuś, monisia

kurcze, na tych zdjęciach nic nie widać- takie rozmazane jakieś, a ja chcę żebyście zobaczyły czy kreska jest ciemniejsza

no ale skoro wogóle pojawiła się ciemniejsza, to znaczy że owu się zbliża- bo wczoraj była taka bladziutka. no i brzuch pobolewa- a nigdy tak nie czułam. rany, rany!! mam owu!!! boże jak się cieszę!!! żeby tylko żołnieżyki dziś dotarły- pomolestuje małża zaraz po obiedzie żebyśmy zdążyli!!

wasze kciuki to są jednak niezastąpione!! trzymałyście za owu- mam owu. teraz będziecie trzymać za powodzenie i na pewno się uda!! teraz mam mega pozytywne nastawienie!!!

mary-beth ewelinka sorbuś monisia buziaki :* :tak:

Jeeej, jak ja Wam zazdroszczę, że już się staracie, Dziewczyny, ja jeszcze tyle czasu... No ale najważniejsze że decyzja podjęta... Jestem taka podekscytowana, że nieporozumienie... Ale staram się nie męczyć G. moimi przemyśleniami na ten temat, hehe... :laugh2:

A wiecie, że podobno Agnieszka Chylińska też jest w ciąży teraz?... Czyżby lutówka/marcówka 2011?... :laugh2:

zapmarta to super że tak fajnie szefowa to przyjeła - ja na dniach bede mówić a stresa mam jak nie wiem

mama- kciukasy mocno zaciśnięte

bunia czekam na fotke ja tez robiłam te z allegro to moze cos pomogę

marylka - w miedzyzdrojach była i bardzo mi sie podobało - odpoczywaj kochana
ja też jusz byłam kilka razy a że my niezmotoryzowani a pociąg mamy tam bezpośrednio jedzie jakieś 2h 30 min to tam sie wybieramy :)

buniu ja nie widze za bardzo ale myśle że są co najmniej równo mocne

hej monisia :) to Twoja ostatnia @ następnej już nie będzie :)

reklama
Bunia-mi się wydaje że te kreski z prawej są identyczne-ale znaczy że nadchodzi jajo :-):-):-)

Mamcia-trzymam baaaaaaaardzo mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&& za 1 pęcherzyk :tak:

Marylko-ale Ci faaaajnie z weekendem. My nad morze to może wpadniemy na 3 dni w tym roku (podobnie jak w zeszłym :-D:-D

Już się jutra nie mogę doczekać i tych testów na jaja -ale mi się spodobało okreslenie :-):cool::rofl:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry