• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej Aguś no to będą krótkie wakacje bo weekendowe :( ale zawsze na rocznice ślubu jedziemy na weekend do Międzyzdroi :) bo blisko :) ale zamierzamy pozwiedzać tam troszke iść do puszczy i pooglądac rybki :) bo tam jest wystawa ryb -czy jakto tam sie nazywa :) i coś tam jeszcze znajdziemy wyjeżdżamy w piatek po pracy a wracamy w niedziele wieczorem :) no i będziemy szaleć w hotelu :) a co :):):)

reklama
hej Aguś no to będą krótkie wakacje bo weekendowe :( ale zawsze na rocznice ślubu jedziemy na weekend do Międzyzdroi :) bo blisko :) ale zamierzamy pozwiedzać tam troszke iść do puszczy i pooglądac rybki :) bo tam jest wystawa ryb -czy jakto tam sie nazywa :) i coś tam jeszcze znajdziemy wyjeżdżamy w piatek po pracy a wracamy w niedziele wieczorem :) no i będziemy szaleć w hotelu :) a co :):):)

ooo to ładnie ładnie:))
pewnie należy się wam odpoczynek,także już życzę udanego wypadu:))

No nic Ja na razie spadam,miłego dnia!!

dzięki dziewczynki

marylka żeby tak było- niech mnie kocica zarazi

no i zrobiłam testa owu. i nie wiem sama- może wkleję wam zdjęcie? bo na pewno kreska jest ciemniejsza niż wczoraj, ale nie wiem czy jest ciemniejsza od kontrolnej. bo w tych testach (to te z allegro) musi być testowa ciemniejsza od kontrolnej. pomożecie mi? zaraz cyknę fotkę i wkleję.

ooo to ładnie ładnie:))
pewnie należy się wam odpoczynek,także już życzę udanego wypadu:))

No nic Ja na razie spadam,miłego dnia!!
no na wakacje jeszcze nas nie stać no i sklepu przeciez nie zamkne ale taki weekend nam sie bardzo przyda :)
teraz tylko potrzebne są mega utargi :) - wiem wiem monotematyczna jestem :)

buniu dawaj fote :)

Hejka wszystkim,

powiedziałam dyr i się bardzo ucieszyła. Powiedziała, że dla mnie zawsze jest tu miejsce i tym mam się nie martwić. Wyściskała mnie i była uśmiechnięta. \
Kamień z serca...

mama, trzymam kciuki za pęcherzyk,

bunia, rób testy i przytulaj się, bo my tu wszystkie czekamy na twoje testowanie.

wisieńka, za nianię dziś robisz, oj taki 11 miesięczny brzdąc to nieźle umęczy, ale radości też dużo.

ścisam was mocno i nie mogę więcej pisać, bo mam dużo pracy. Myślę o was i wieczorkiem zajrzę.

zapmarta to super że tak fajnie szefowa to przyjeła - ja na dniach bede mówić a stresa mam jak nie wiem

mama- kciukasy mocno zaciśnięte

bunia czekam na fotke ja tez robiłam te z allegro to moze cos pomogę

marylka - w miedzyzdrojach była i bardzo mi sie podobało - odpoczywaj kochana

zapmarta to cudownie :):):):):):) widzisz nie było tak źle a poza tym jestes widze bardzo dobry pracownik a na takiego nie da się gniewać oj nie :)

Edit :
Sorbuś wróciłaś :)

jak widać- o ile coś widzicie, bo mój aparat to kompletny grat, więc jakość jest... właściwie nie ma jakości żadnej są dwa testy- ten na którym raczej nic nie widać jest z wczoraj. kreska była meeeeeeega blada. ten na którym coś widać jest z dzisiaj- i moje pytanie: ta kreska jest ciemniejsza (ta na dole) czy taka sama? mi się wydaje taka sama, ale chyba musi być ciemniejsza.

zresztąa- i tak się cieszę, bo to znaczy że owu mam!!! żeby tylko dzisiejsze przytulanki poskutkowały- żebyśmy zdążyli.

Załączniki

• Obraz 007.jpg
    Obraz 007.jpg
    6,2 KB · Wyświetleń: 40
  • Obraz 006.jpg
    Obraz 006.jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 85
  • Obraz 005.jpg
    Obraz 005.jpg
    6,5 KB · Wyświetleń: 47
  • Obraz 004.jpg
    Obraz 004.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 46
marylka podglądam Was ;-)

kurka bunia a telefonem nie da rady ?? - słaba ostrośc ale według mnie kreski na drugim sa identyczne - jakby co to przeslij telefonem tzn mmsem na zamknietym jest mój nr bo moze by lepiej było widac

zdążycie na pewno bo dwa dni po teście dopiero niby jest owulacja także luzik ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry