• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wróóóóóciiiiiiiiiiiiiiłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

zjadłam śniadanko i dopijam kawunię. mmmmmmm..... zjadłam bułkę z żółtym serem i zielonym ogórkiem. nie dość, że moje ulubione kolorki, to jeszcze ulubione kanapki.

jakoś mnie brzucho pobolewa- może owu się zbliża. muszę dziś małża dorwać, muszę!! nie będzie wymówek że zmęczony, że głodny albo coś!! jak chce mieć dziecko to niech pocierpi

a tak wogóle to muszę z tapczanów w całym domu powyciągać pościele i schować do szafy, żeby kocicy się nie zachciało w którymś rodzić . bo jak ja potem kołdry wypiorę albo poduszki?
ma pipula przygotowany kosz na poród i czasowy żłobek, to niech tam idzie rodzić.
jak narazie cały czas śpi, ale brzuch już ma ogromny. może gdzieś za tydzień już będą małe kociaki.

a jak kopią fajnie!! jak się przyłoży rękę do brzucha, to się je normalnie czuje jak się ruszają!! czyli już są duże- muszę teraz Pićki pilnować, żeby w razie co pomóc albo przynajmniej towarzystwa dotrzymać

jaewa dobranoc
sorbuś miłego dnia. nie przemęczaj się

mama trzymamy!!!

a mi się coś mokro robi chyba się nie powstrzymam i zrobię niedługo testa. mam ich sporo to najwyżej koło 18 znowu powtórzę, bo tak wczoraj tego zrobiłam. brzuch pobolewa. może faktycznie owu.

a jak teraz jest owu to zdążymy jak się dzisiaj poprzytulamy? bo chyba jajko jest zdolne do zapłodnienia przez 24 godziny? no bo przytulanki były w niedzielę, co prawda 2 dni temu, a niby 3 dni plemniorki wytrzymają. mam taką nadzieję- wkońcu są wzmocnione witamiami

no i jeszcze raz proszę, żeby za mnie tez kciukaski trzymać

dziękuję aguś

a avatarek zmieniłam, bo bardziej się z nim utożsamiam- wkońcu jakby nie było to mam na głowie barana ale uznajmy, że to owca, bo tak na mnie mówili

Bun iu no kanapeczki muszą być pyszne :) a kocica może i Ciebie zarazi :) i to ona niedługo będzie sie na twoim brzuchu układac a dziecie będzie ją kopac :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry