• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary-beth ewelinka sorbuś monisia buziaki :* :tak:

Jeeej, jak ja Wam zazdroszczę, że już się staracie, Dziewczyny, ja jeszcze tyle czasu... No ale najważniejsze że decyzja podjęta... Jestem taka podekscytowana, że nieporozumienie... Ale staram się nie męczyć G. moimi przemyśleniami na ten temat, hehe... :laugh2:
Ten czas szybko zleci, zobaczysz! :-) Najważniejsze, że decyzja podjęta, czyli posuwacie się do przodu. :-):-)

A my siedzimy nad listą ulubionych imion... :-D M. postanowił, że łatwiej będzie wybrać, jeśli stworzymy - kazde z nas - listę 10 ulubionych imion dla dziewczynki i 10 dla chłopczyka... :-D Podchwyciłam pomyśł i teraz wybieram swoje. :-D:-D;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ale mi net wolno chodzi- masakra!!!

sorbuś nie wyśle mmsa po po uno mam ostatnie grosze na koncie a darmowe oczywiście wypisałam, a po secundo z mojej komórki były by jeszcze gorsze zdjęcia- uwierz, mogą być gorsze

witajcie dziewczyny!!!

czyli piszecie że zdązymy? bo wiem, że marance wyszły II kreski na teście w tym samym dniu co miała owu i się zakręciłam, że też mam dzisiaj i nie zdążymy wojska ustacjonować ale jak są jeszcze 2 dni, to dziś i jutro małżyk zostanie wykorzystany.

więc jednak w poprzednich cyklach z clo owu była później (skoro dziś 15dc i wyszła ciemniejsza kreska, a owu ma być jutro albo pojutrze) i dlatego się nie udawało, bo od 16dc brałam już lutkę i ona zatrzymywała. to teraz musi się udać- wojsko małża wzmocnione witaminkami (od 2 tygodni je bierze), owu ma być to teraz cykl musi być udany!!!

dzięki za kciuki!!

mary-beth mam nadzieję... Tylko widzisz, Wy wszystkie już ze Szkrabami na rączkach będziecie siedzieć, a ja dopiero będę myślała o owulacjach, żołnierzykach, testach, mdłościach... ehhh... :sorry:

bunia - trzymam kciuki Mycha - faktycznie szanse są teraz mega :laugh2:

Pisała do mnie mama05, że siedzi w kolejce u gina i jest 5 kobietek przed Nią, także pewnie wejdzie gdzieś za godzinę dopiero...

ale się zakręciłam a to wszystko dlatego, że teraz jest ogromna szansa wkońcu!!!

a jak tak piszecie o planach urlopowych, to my też może pojedziemy sobie na wypas rodzice naszej chrześnicy mają możliwość zdobycia kluczy do domu wczasowego w Bieszczadach!! to byśmy w sierpniu pojechali tak na tydzień. teraz na pewno nie, bo do 12 lipca jesteśmy uziemieni- gospodarza nie ma, a ktoś musi się psami zajmować. w drugiej połowie lipca już będzie gorzej z kasą, więc na początku sierpnia po wypłacie (naszej i znajomych) na pewno pojedziemy!! ruszymy pociągiem bo będzie taniej- oni wezmą rodzinny, do którego dołączą jeszcze Grzesia a ja mam zniżkę studencką.

a tam ponoć jest super- za domem rzeczka, do dyspozycji auto, domek cały wyporządzony- kuchia, łazienka. sklepy niedalego. nic tylko jechać na wypas na świeże powietrze. a jeszcze w sierpniu przypada nam 2 rocznica ślubu to będziemy tam świętować. żeby tylko wszystko wypaliło i domek wtedy był wolny

Cześć Wam wszystkim!

Mamusiu - kochana, ogromne kciuki za wizytę u ginka! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Marylko - testujesz za tydzień? To testujemy mniej więcej w tym samym czasie, bo ja w niedzielę - oby @ nie przylazła!
Wisieńko - jak tam idzie z małym szkrabem? :-)
Cześć Zapmarta, Jsorbek, Bunia, Ewelinka, Sergeevna, Monisia, Agnieszka.kk - i wszystkie staraczki!
no jak we wtorek nie przyjdzie @ to w środe testuje :) trzymam kciuki za ciebie :)

Bunia-mi się wydaje że te kreski z prawej są identyczne-ale znaczy że nadchodzi jajo :-):-):-)

Mamcia-trzymam baaaaaaaardzo mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&& za 1 pęcherzyk :tak:

Marylko-ale Ci faaaajnie z weekendem. My nad morze to może wpadniemy na 3 dni w tym roku (podobnie jak w zeszłym :-D:-D

Już się jutra nie mogę doczekać i tych testów na jaja -ale mi się spodobało okreslenie :-):cool::rofl:
no my tez tylko na weekend w sumie tylko 2 dni bo w piątek to na wieczur dojedziemy :)

no własnie miałam wam wieści od mamy pisać ale Karolina mnie uprzedziła :) mówi że jest mega gorąco małego do Toma podrzuciła a tu musi czekac jeszcze jakieś półtorej godziny masakra mówi ze raono przyszły dwie ciężarne i bez kolejki weszły i teraz takie jajca sie porobiły no i myśli bidulka czy bliźniaki czy jedno czy torbiel - ale juz jej powiedziałam że jedno :) i bardzo sie Cieszy że zapmarcie tak dobrze rozmowa poszła :)

mary-beth mam nadzieję... Tylko widzisz, Wy wszystkie już ze Szkrabami na rączkach będziecie siedzieć, a ja dopiero będę myślała o owulacjach, żołnierzykach, testach, mdłościach... ehhh... :sorry:

bunia - trzymam kciuki Mycha - faktycznie szanse są teraz mega :laugh2:

Pisała do mnie mama05, że siedzi w kolejce u gina i jest 5 kobietek przed Nią, także pewnie wejdzie gdzieś za godzinę dopiero...
Kochana, ale lepiej za rok niz za 3! :tak: Za rok bedziesz już zafasolkowana! Trzymam kciuki! :-)

Bunia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za udany wyjazd!
U nas się trochę pokomplikowało z wakacjami... M. ma urlop w 3 ost. tyg. lipca, a ja dopiero zaczęłam pracę i jak mam szansę pracować, to muszę to wykorzystać. Jestem na zastępstwie, więc muszę się pokazać z dobrej strony to może po wakacjach dostanę umowę na stałe... Ale chcemy pokombinować i wycelować w te dni, gdy ja nie mam zmiany a on ma urlop i śmignąć do Szwecji i Danii na parę dni... Może się uda...

Mam nadzieję, ze Mama przywiezie nam dobre wieści! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
bunia a chcialabyś tak jedno i drugie rok po roku mieć?

ano pewnie!! jak u mnie taki problem z zajściem, to co się będę szczypać a może wygram w totka i przez kolejne 7 lat będę rodzić dziecki rok po roku oj taką gromadkę to ja bym chciała- ale duży dom, dużo kasy i mogę się boboseksić co 10 miesięcy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry